Widok

Feel

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Wielka popularność FEEL zaczęła się od imprezy Sopot Festival, gdzie utworem„A gdy jest już ciemno” zdobyli uznanie jurorów otrzymując Bursztynowego Słowika, a publiczność nagrodziła ich statuetką Słowika Publiczności.W październiku 2007 r. na rynku pojawił się debiutancki album zatytułowany „Feel”, który już w dniu premiery otrzymał status Złotej, a po miesiącu ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Feel

Wielka popularność FEEL zaczęła się od imprezy Sopot Festival, gdzie utworem„A gdy jest już ciemno” zdobyli uznanie jurorów otrzymując Bursztynowego Słowika, a publiczność nagrodziła ich statuetką Słowika Publiczności.W październiku 2007 r. na rynku pojawił się debiutancki album zatytułowany „Feel”, który już w dniu premiery otrzymał status Złotej, a po miesiącu ...
więcej

nie dziwota

sped bydla

do dno i siedem metrów mułu

Nadzieja matką głupich anonimie. Z tego co wiem (znajoma kupowała bilety) zostały wolne miejsca tylko w ostatnich sektorach (ostatnie) i w tych skrajnych (t.j. A i D) najbardziej "na zewnątrz" od sceny

znowu ten PedoFeel? myslalam, ze juz byli, nuda, ze tak powiem

Polski rynek

W Polsce jest "albo" albo "albo". Feel wybrał te pierwsze "albo" - pełne wyrzeczeń ( samego siebie).
No ale:
"Być czy mieć? Bliżej ku celom posiadania"

do otto

.> .. wydaje mi się że to jakaś paplanina...

Nie, nie ... to żadna paplanina. Wokalista ma po prostu wadę wymowy :)

teksty

prosze nich mi ktoś powie o czym są ich teksty bo nie bardzo rozumiem... wydaje mi się że to jakaś paplanina... byle do rymu.. a tyle tu przeczytałam o ich głębi że aż jestem ciekawa.. więc może jakiś wiernie broniący fan zespołu mi to powie...

"mój dom , mój dom itd" ciekawe czy też zagrają ;P jakoś po tej reklamie totalnie upadli w moich oczach (fani wybaczą)

hahaha

Zjechały wielkie gwiazdy do Sopotu i sprzedają bilety za 60 zł no ŻAL. 5 zł bym nie dała ;/

De best FEEL

Super zespol bylem na koncercie w Mogilnie naprawde warto zobaczyc jego i jego zespol na zywo naprawde warto polecam goraco.Warto bylo jechac na koncert 260km

Każdy teledysk...

Weś ty się nie wypowiadaj jak się nie znasz...
Teledysk każdym zawsze jest z playbacku, bo nie da się tak, żeby śpiewać!!!
A na koncercie napewno śpiewa, a nie udaje :)
Jak ktoś ma dobry słuch i wzrok to słyszy, czasem niewielkie fałszowanie !!!
Feel to najlepszy polski zespół i goście są normalni, a nie jakieś gwiazdy zgrywają jak mandaryna itp...

Grupa

Ja pójdę na ten koncert z wielką chęcią. Nie z powodu "wątpliwej" urody wokalisty i nie ze względu na koncert "na siedząco" lecz dlatego że muzyka wpada w ucho a zawsze to jakaś okazja żeby spotkać się ze znajomymi :P Nie sądzę żeby opinie typu patrz poniżej były na miejscu, bo każdy lubi to co lubi...

żal mi tych wszystkich 'gorących piętnastek', które podniecają się wątpliwą urodą wokalisty.

żalżalżal.

do szysza

"nawet w teledyskach widać że grają z playbacku" - już dawno się tak nie uśmiałam :D czyli inni wykonawcy w teledyskach śpiewają na żywo? :D nie no, beka :D:D:D

ja nie słucham!

gardzę Feel...

do wpisu ponizej

:D Pozdrawiam!

feel

Feel to najlepszy zespol roku ich piosenki slucha kazdy....nawet moja babcia zna piosene"A gdy jest juz ciemno"i na dodatek bardzo ja lubi....mimo tego ze wczesniej sluchala tylko radia siedleckiego

Ps.

koncert bedzie w Operze Leśnej w związku z tym, że publiczność należy do typu festyniarzy, którzy nie ruszą dupy z lenistwa i lubią na tego typu imprezach siedzieć niczym przed telewizorem, obowiązkowo weźcie kocyki! :D Przygotujcie się również na to, że obok was może nucić PRZEBOJE Feela Pani Stasia i Pan Kazimierz, którym zakup biletów został dofinansowany z GFŚS :) Także będzie DOŚĆ wesoło! :D Z pewnością utalentowani chłopcy z zespołu będą zachęcać publiczność by śpiewała razem z nimi, proponuję uczynić to podczas słów : słuchaj słuchaj jajaj.....jajaj itd. itd. :D

Dolores...

... kup sobie najpierw słownik poprawnej polszczyzny, a później z kimś dyskutuj.

ahhh, te dzieci neostrady. o_o

nawet w teledyskach widać że grają z playbacku..ruszać ustami każdy potrafie,chociaż nawet ten wokalista nie nadąża za własnym tekstem.porażka i szkoda pieniędzy

Feel

więcej
do góry