Widok

Ferma drobiu

Witam, planuję zakup domu oddalonego ok 400 m od fermy drobiu. Czy zapach w ciepłych miesiącach jest uciążliwy? Z góry dziękuję za pomoc
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pytanie o ktory kurnik chodzi ? Bo z tego co wiem ten na rogu nie isntieje, a jesli z jakiegos innego (byc moze na majora bojana blizej Czarnej Gory) to w tym wypadku tragedia musi byc blizej tego kurnika niz na Warszawskiej. Nie twierdze ze nic nie czuc, ale za bardzo te wypowiedzi tracaja problematycznymi ludzmi ktorym zalezy aby nikt tam sie nie wprowadzal. Mam rowniez potwierdzenie od innych meiszkancow Bojana w niedalekich okolicach Waszawskiej ze kompletnie nie czuc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam. Czy zakupił Pan ten dom ? Jestem w podobnej sytuacji, i szczerze to nie wiem co robić. Prosze o odpowiedź jeśli Pan to czyta ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpuść sobie zakup, przy takim śmierdzielu. Część mieszkańców, swoja decyzje pewnie podjęła kierując się emocjami. Cały rok należy brać pod uwagę, kierunki wiatru zmieniają się i nie ma co się oszukiwać że nie będzie smrodu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pytanie - czy sam zmierzyłeś te 400m czy odległość podał Ci developer. Ja mieszkam jakieś 600m i w roku czuję kurnik może że dwa razy, podobnie jak ekodolinę (przy wybitnie niżowej i wilgotnej aurze). Jeśli mówimy o nowo powstających budynkach przy granicy Bojano - Koleczkowo, to 400m tam raczej nie.mq
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0