Widok

Feromony na pierwszej randce

Poznałem jakiś czas temu sympatyczną dziewczyne, na której bardzo mi zalezy oraz umówiliśmy się na pierwsżą randkę. Zastanawiam się czy nie podbić swojej pewności siebie i atrakcyjności za pomocą feromonów. Nigdy jeszcze nie miałem styczności z feromonami, ale widziałem kilka opinii w sieci i wiele osób je poleca. Moze ktoś tutaj używa i poleci jakieś, które jednoczesnie działają i które nie sprawią, że będę przykładowo śmierdział. No i zapach musi jej się podobać.
Z góry dzięki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Na piereszą randkę, może styknie, ale na dłużej gawno da :)
Ps
Każdy ma swoje własne feromony. Trzeba być pizzdddąąą, oszukiwać siebie i innych, by bydować na czymś takim relacje z ludźmi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ten środek na testosteron Prosent 600 powoduje zwiększone wydzielanie męskich naturalnych feromonów. Kobiety jakoś to wyczuwają i pierwsze efekty miałem już po 14 dniach stosowania

Feromony to ciekawa sprawa, ale prawda jest taka, że najważniejsze jest to, jaki jesteś Ty sam. Skoro przegadaliście cały wieczór, to znaczy, że po prostu dobrze się ze sobą czujecie i macie o czym rozmawiać. To jest dużo ważniejsze niż jakiekolwiek "magiczne" specyfiki.
O mnie na mssg oraz instapaper

A moim zdaniem trzeba po prostu przetetsować i samemu się przkeonać czy działa czy nie. Moim zdaniem dobre feromony działają ale z zaznaczeniem, ze dobre. Bo na rynku jest tego sporo. Od siebie polecam z pełnym przekonaniem Pheromone essence - i nie tylko na randkach ale i do pracy. Łatwiej można zmanipulować otoczenie, pracowników wokół i klientów. Wzbudzają nie tylko większe przyciąganie u kobiet ale i szacunek u mężczyzn.

To, ze działa to dawno poznana prawda naukowa. Naukowcy potrafią ustabilizować substancje, kóre działają jak prawdziwe ludzkie feromony. Nie możesz jednak oczekiwać, że substancje takie będą w tanich feromonach za 20 czy za 30 zł jak jest ich sporo na allegro.Bo coś takiego raczej nie ma prawa się udac. Dlatego jeśli już to możesz przetestować je w droższych zapachach. Love Desire premium są dość drogie ale w porównaniu do wersji podstawowej mają o wiele więcej feromonów. Pheromone essence są ze wszystkich najdroższe oraz o mniejszej pojemnosci.Ale w ich przypadku równiez nie ma co przesadzić bo efekt może być zupelnie odwrotny od zamierzonego. Musiałabyś sama to przetestować :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dzięki, poczytam sobie. Ogólnie to z jednej strony chciałabym spróbować i zobaczyć czy coś takiego działa, z drugiej strony zastanawiam się czy coś takiego może mieć jakiekolwiek działanie. Czy rzeczywiście są takie środki, czy jednak jest to jedynie placebo.

Nie widziałam ich nigdzie w mieście stacjonarnie, tak wiec nie wiem czy będzie taka opcja, chociaż tutaj u góry wspomagają o jednym sklepie w którym można je dorwać. Sama kupowałam je trochę w ciemno ale zapach w sumie mi się spodobał, tak wiec zostawiłam. Ale jeśli boisz się, ze zapach nie będzie Ci odpowiadał to polecam fermony bezzapachowe. Na przykład Pheromone essence. Możesz ich używać sobie razem z zapachem, który Ci się po prostu podoba.

No właśnie sama szukam informacji na temat feromonow bo zastanawiam się czy ich nie wypróbować. Moze nie w sensie podrywu ale chciałabym przetestowac w pracy. Miałam okazję ostatnio przeczytać książkę na temat manipulacji w miejscu pracy. Jedyne co mnie martwi to to, że nie jestem w stanie zobaczyć zapachu love desire :( Czy jest możliwośc zamówienia próbki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

hej. Chłopaki działa ten wspomniany prosent 600. Odkąd biorę te piguły na popęd laski tak się kleją że szok. A jak już jesteśmy sam na sam blisko to nie ma mocy żeby nie było seksu. I to one pierwsze inicjują. Zaj...e te piguły polecam. Nie wiem jak to działa ale chyba organizm wydziela feromony naturalnie działające na laski. Jedyny minus to że chce się po nich często bzykać ale to nie problem w obecnej sytuacji. Dzięki tym tabletkom w ciągu miesiąca miałem więcej stosunków niż przez ostatnie 2 lata. A jeszcze jedno. Super to działa na siłowni gdy jest dużo kobiet dlatego wybieram najlepsze dni i godziny pod tym względem :)))

Warto sprawdzić jaką cenę mają za feromony w tej hurtowni https://www.intymny.eu słyszałam, że jest najtańsza.

Zgadza się :)

Troche drogawe, może przetestowałeś tę niebieską wersję? Widziałem, ze jest tańsza.

Love desire ale premium. Zaczniesz używać to dowiesz się czemu warto jest je przetestować.

A jakie polecicie ale zapachowe?

Serio? No właśnie dzięki temu podobają się bardzo bo lubię takie zapachy....Lubie słodkość w zapachach i wcale mi nie przeszkadza ale nie wiem czy dobrym rozwiązaniem jest tutaj mieszanie ze sobą dwóch różnych zapachów.... Raczej przyniesie średnie efekty. I nie będzie to na pewno ładnie pachniało. Polecam bardziej celować w perfumy bezzapachowe. Takie są na przykład Pheromone essence.

Ja używam feromonów od stosunkowo niedługiego czasu Najbardziej jak do tej pory skuteczne okazały się Love&Desire - od dawna miałem ochotę na jedną koleżankę i właśnie te perfumy sprawiły, że zwróciła ona na mnie swoją uwagę,. Może nie tylko ze względu na woń ale także na to, że te perfumy dodają bardzo dużej pewności siebie.

Bo widocznie użyłeś ich zbyt dużo. Sam kilka razy musiałem przetestować pheromone essence w celu dobranej dawki i jak się ich użyje zbyt dużo to faktycznie efekty mogą nie być zbyt zachęcające bo w otoczeniu będziesz po prostu śmierdział. U mnie wystarczy jedynie dwie krople za uszami plus trochę na nadgarstku.

Używałem ale nie mogę się do nich przekonac. Jak dla mnie są zbyt mocne albo po prostu sam nie potrafię dobrac dawki w przypadku tych feromonów.Bo miałem wrażenie,ze ludzie reagują albo bardzo pozytywnie albo negatywnie. I pheromone essence ich wkurzały. Pokazało mi to, że substancje w nich zawarte działają ale niekoniecznie w sumie tak jakbym chciał

Love Desire są niezłe ale dla mnie wersja premium jest zbyt dusząca i zdecydowanie bardziej wolę delikatniejsze wonie albo wręcz bezzapachowe i u mnie najlepsze okazały się pheromone essence. Zanim jednak trafiłem na sprawdzoną firmę testowałem kilka produktów z różnego pochodzenia. Pierwsze feromony wiele lat temu rozdawała hostessa w pewnym centrum handlowym.. Ale działanie było średnie.Na pheromone essence zdecydowałem sie w pełni świadomie bo zamówiłem po przestudiowaniu opinii. I działanie zgodnie z obietnicą. Oczywiście jak się nie przesadzi.

Jak dla mnie najlepszym zapachem męskim jeśli chodzi o zapach z zawartością feromonów jest Love Desire premium. Jak dla mnie dominującą nuta irysa jest tu bardzo intrygująca. Zapach skórzany, lekko przypominający zapach ziemi po deszczu. Zapewne nie jest tuzinkowy i nie kazdy może go nosić, ale warto jest wypróbwać bo płeć przeciwna reaguje na niego w sposób wybitnie zaskakujący i widać rzeczywiscie o wiele lepsze zainteresowanie.

Inne tematy z forum Towarzyskie

Perfumy z feromonami. Czy to działa? (5 odpowiedzi)

Ciekawi mnie jakie macie mozę zdanie o zapachach zawierających w sobie feromony? Aktualnie...

militarny w gdańsku ?? (34 odpowiedzi)

witam, chciałbym sie zapytać czy jest sklep militarny w Gdańsku i prosic o dokładny adres...

do góry