Widok

Feromony w pracy

Chciałabym wypróbować feromonów na ludziach z pracy pod wpływem pewnej publikacji o zachowaniach w pracy. Było tam napisane, ze ponoć feromoy mogą znacznie bardziej wpływac na atmosferę. Pytanie jednak czy ktoś z Was testował i jak się to ma do rzeczywistości. I jakie wybrać?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sam od pewnego czasu testuję Pheromone essence. Ogolnie jest to dla mnie nowość tak wiec nie mam tutaj wielkiego porównania z innymi feromonami ale czuję różnicę.Na pewno widzę wzrost zaufania od innych ludzi.

Będziesz zadowolony bo pheromone essence to akurat jedne z najmocniejszych feromonów na rynku. W pracy jak najbardziej. Ogolnie najlepiej jest prowadzić testy feromonów w otoczeniu osób, które nie są Ci bliskie i które Cię nie znają bo testowanie feromonów na znajomych większego sensu nie ma. Liczy sie tutaj pierwsze wrażenie a feromony sprawiają ze zrobisz lepsze pierwsze wrazenie na innych.

Inne tematy z forum Praca

Kursy/szkolenia (19 odpowiedzi)

Przykro mi - nie jestem kobietą, która ma max średnie wykształcenie - nie jestem ubezpieczona w...

prawnik/ radca prawny odnośnie ZUS - szukam (21 odpowiedzi)

nie wiem czy dobry temat; czy ktoś może polecić prawnika,radca prawnego lub kancelarię...

Portal z opiniami o pracownikach. (97 odpowiedzi)

Dzisiaj natknąłem się na taki artykuł:...

do góry