Widok

Festival Beach Party 2010

Beach Party Gdynia 2010 Temat dostępny też na forum:
Szczegóły wkrótce. Termin może ulec zmianie.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Warto było to przezyc... super impreza... ludzie ok... naprawde bylo nieziemsko... warto było przyjechać z wlkp. pozdro dla rezydenta...

jezeli w 2011 ma byc znowy BP na naszej gdynskiej plazy i ma ono wygladac tak jak w tym roku to żalołosne... połowa wam podziękuj. Piatek to byl mega żałosny nie wiem jak moglo sie wam podobac...

Beach Party 2010

Wspominajac ta impreze to faktycznie sa 2 dni gdzie nie mysli sie o problemach !!!!!! oderwanie od wszystkiego :). Polecam jak najbardziej !!!! Do zobaczenia za rok

Witam !!!

bylo bosko !!!! wybawilem sie za caly rok hehehe . Ja chce juz beach party 2011 :)

:)

Chcemy wiecej takiej bomby !!!! Do zobaczyska za rok !!!!

Joł

impreza bombowa !!!!! ten dzwiek te oswietlenie pokaz pirotechniczny no poprostu bajka !!!!! Bylem pierwszy i nie ostatni !!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Vivat Beach Party !!!!

Bylo z****iscie !!!!!

Beach Party

Pozdro dla wszystkich uczestnikow :) . Pozdrawiam . Impreza na swiatowym poziomie

Bp 2010

ogień ogień

ołłłł JEEEEE :P

Podziekowania dla organizatorow !!!!! Bylo Mega dobrze !!!!! Artysci dali czaduuuuu !!!!

Tyry Tyry !!!!!

Jeszcze bez muzy tancze :P:P . Jednym slowem Petardziocha !!!!!

:):):)

Naglosnienie w tym roku bylo mega :) . dzwiek czysciutki, zadnego poglosu i zadnego piardu !!!! Organizacja bardzo dobra !!!! ochorona robila to co do niej nalezalo czyli pilnowala :) . Artysci ---- nie mozna nazekac ze zaprosili byle kogo to byli wysmienici artysci na bardzo wysokim poziomie :) i oczywiscie klimat jaki tam panowal - jest nie do opisania :) widac ze ludzi przyszli sie bawic a nie szukac zaczepki . Nigdy sie lepiej nie bawilem !!!!! Miejmy nadzieje ze za rok Beach Party 2011 bedzie tak samo udane jak 2010 !!!!!!

beach party 2010 :)

w tym roku impreza pierwsza klasa !!!!!! oby taki poziom byl za rok :)

:):):)

Bylo boskooooo!!!!! Organizatorzy dotrzymali slowa !!!!!!! Nigdy sie lepiej nie bawilem !!!!!! Warto sie wybrac na ta impreze !!!!! Te negatywne komenty daja ludzie co stoja pod plotem i nie moga wejsc do srodka z zazdrosci lub stare dziadygi !!!!!! Pozdrawiam wszystkich uczestnikow Bp !!!!!!!! :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

gniot

niestety... zasób mojego słownictwa jest na tyle ubogi, że nie potrafie opisać zażenowania tegoż wydarzenia, muzycznie klęska, klęska!!!!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Najlepsze Beach Party !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:) Szkoda ze juz koniec :( bylo bosko !!!!!! ten klimat mrrrrrrrr . Najlepsza impreza !!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak sobie jechałem SKM w sobotę rano

i zastanawiałam się, czy to dziewczyny portowe po spotkaniach z marynarzami, czy te, co były na Beach Party. Bo strojem i zachowaniem zupełnie się nie różnią.

MASUWA I NIC WIECEJ

KOLEJNY RAZ NABIJANIE KASY W KIESZEN CZLOWIEKOWI KTORY JEST DZIERZAWCA - TYLK PLAZY - NO I BA - UDAJE ZE PROWADZI SUPER IMPREZOWNIE W SOPOCIE- TYLKO JAKOS MU TO NIE WYCHODZI - BO PUSTKI TYLKO - CIEKAWE CO BEDZIE JAK MU WYPOWIEDZA DZIERZAWE NA PLAZE - A TO AFTER PARTY - NO COMENDS!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja nie bylem bo szkoda mi kasy na tak gowniane trance spendy :) niech zyje audioriver i tego typu festiwale
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

:P

podobno ? fajnie ze byles ;D bylo kilka Tysiecy

Inne tematy z forum Rozrywka

TEATR LEŚNY 2025: Dziady Kapitana Klossa, Nagrobki, The Ferrules (3 odpowiedzi)

Gdański Archipelag Kultury zaprasza na trzeci koncert z cyklu Alternatywny Las! Po raz kolejny w...

Święto Równości (3 odpowiedzi)

Zapraszamy na wyjątkowe Święto, gdzie każdy znajdzie miejsce dla siebie. Gdzie mówimy o ważnych...

LASY - Matylda/Łukasiewicz (5 odpowiedzi)

LASY to koncerty w niepowtarzalnym otoczeniu, gdzie natura staje się częścią muzycznego...

do góry