Widok

Beach Party Gdynia 2010

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Tegoroczne lato zapowiada się wyjątkowo gorąco. A wszystko za sprawą kolejnej edycji niezwykłego wydarzenia w świecie muzyki elektronicznej - Festivalu Beach Party Gdynia!!! W lipcu tego roku Festival już po raz siódmy zawładnie gdyńską plażą i rozgrzeje ciała jego uczestników! Najlepsi Dj-e z całego świata, najgorętsza muzyka, wszechogarniająca energia - to wszystko w ciągu dwóch lipcowych ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sopot?! Przegięcie pały!

Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

cooooooooooo??

SUPER !!!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 26

sprzedam

FESTIVAL BEACH PARTY GDYNIA 2010

HMMMM :/

ALE WIKSAAA JEDYNYM WYKONWCĄ NA KTÓEREGO BYM POSZEDL TO TOCADISCO A TAK TO MANIECZKI DLA DRESÓW .... SKOŃCZCE PROMOWAĆ DRESIARNIE NA GDYNI DAJCIE JAKIŚ AMBITNIEJSZYCH WYKONAWCÓW DLA LUDZI
popieram tę opinię 58 nie zgadzam się z tą opinią 14

chyba cos Ci sie pomyliło....

nie uważam że sied van riel to wiksa i że thrillseekers to wiksa... a lubie ich, sied van riela widzialam rok temu na żywo, jest ekstra. aha i dodam że dresów nie nosze!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

bo nosisz sweter w paski i mokasyny.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

hahahaha

i łańcuch na szyi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jakbyś chciał/ała wiedzieć to jestem dziewczyną nie jestem więc "dresem" i podoba mi się taka muzyka, skończcie z tymi stereotypami... najlepiej jest iść do klubu i słuchać hitów radia esa- shakira itp itd- to dopiero oryginalność pfff
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

JAZDA JAZDA JAZDA !

;[

przeciez niedawno miales Haineken wiec co marudzisz takie dwie duze imprezy muzyczne w Gdynia to niezle, spojrz lepiej na wiekszy gdansk tam nie ma nic!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

haha haha co ma piernik do wiatraka!

"takie dwie duze imprezy " jak możesz porównywac takieg gówno jak beach party
do heinekena i jak można powiedzieć ze bp to duża impreza, na openerze bylo ponad 60tys osób dziennie...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

haha

wikse to ty masz w domu napewno patologia na maxa n rodzice cie bija w domu mieszkasz w piwnicy po za disko polo to nie wiesz nic o muzyce
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

haha

dokładnie zgadzam się z tobą to żenada,kolejna teoria z którą się w życiu spotkałem jak najtańszym kosztem i żeby jak najwięcej zarobić efekt był w ubiegłym roku""""""""" fatalny
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 9

Sprzedam 4 bilety w dobrej cenie na Beach Party na piątek.

nie dam z siebie wiecej pieniędzy wyciągnąć

kiedy by wystąpili atb i armin van buren to bym poszedł z chęciom ale oni żałują
pieniędzy niby to dla ludzi ale tak na prawdę dla pieniędzy i promocji
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 14

idź z chenciom

i nie wracaj.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

co szczerzysz brudne zebiele?

pytal cie ktos o zdanie?
zamilcz!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

warto się wybrać

dla tocadisco oczywiście, durand też daje radę
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 13

Super!!!!!!

jo odzywacie sie jak nie byliscie na zadnej edycjii . Najpierw posluchajcie jak graja a pozniej oceniajcie a wracajac do edycji 2009 bylo z****iscie :P. zreszta wbijcie na ranking imprez 2009 i zobaczycie ze beach party zostalo z****iscie ocenione przez ludzi :P
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 29

zapomnienie

bo większość z tych ludzi zadowoliło to, że jedyne co pamiętali to to,że spotkali się w większym gronie... 2009 "znicz party" 2010"???"
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Użytkowniku o pseudonimie "Ja"

słowo "z****iście" zostało użyte 2 razy, "jo" - raz , "wbijajcie" - raz NICE :-) komercja, komercja, komercja .... co się stało z starymi płytami winylowymi, z tą muzyka ?!?! Nic więcej tylko elektroniczna łupanka

kolejna impreza dla kretynów

i tyle w temacie
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 9

Najlepsza edycja byla w 2008 roku:
Tyas
Super8 & Tab
Above & Beyond
James Grant
Adam Nickey
Mark Pledger

To byla noc \o/
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

a gdzie TIESTO I ARMIN ????Ktorych obiecujecie co rok!!!!

wszystko robicie najtanszym kosztem!!!a pozniej sie dziwicie czemu przyszedł tys ludzi a nie 5tys!!!!beznadzieja jak ostatnimi laty!!!!!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

tjesto i aaaarmin HAHAHAHAHAHAHAH co za chala xD Tylko nie oni !
bardzo bardzo wielki zaaaalll

Miernoty

Miernoty nikomu nie znane.............żal
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 10

Sam jesteś miernotą zakompleksiony Antykwariuszu :)

Zal

ty idioto pewnie tylko disko polo słuchasz jak nie znasz tych dj wiesniaku pewnie bija cie w domu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ooo ubaw dla fanów piguł i innych cudów-wianków

jak w temacie zabawa przy takiej muzyce bez piguły to nie zabawa - według większości uczestników.... żal - brud, smród i karaoke
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 8

JESTES IDIOTA ;)

DRES PARTY!!!

w zeszłym roku pierwsze karetki na sygnałach pojawiły się pół godziny po rozpoczęciu imprezy...
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 4

za płotem za free!!!!!!!tak jak w zeszłym roku 40%ludzi sie bawiła

złociste z 6zł a nie 10 i za pieniadze a nie jakies talony po ktore trzeba stac 30min a pozniej w nastepnej kolejce zeby sie napic i to tam gdzie oni chca bo z piwkiem nie przejdziesz!!!jadą jadą A GDZIE ARMIN I INNE OBIECANKI???????????????????
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

strefa wydzielona na picie piwa to nawet dobry pomysł,pól plaży nie jest zawalone plastikowymi kubkami, a po drugie nikt Cie nie obleje!!!!!!!!!!!!

kolejna edycja Beach Party - super!

czytając powyższe komentarze ogarnia mnie przerażenie... tyle negatywnej atmosfery...kto to pisze? po co? typowo polskie gderanie i narzekanie. jak kogoś stać na zagraniczne koncerty to droga wolna, tam zobaczycie drugą stronę festivali. uważam , że to bardzo fajna impreza z niepowtarzalną atmosferą.a jak komuś nie pasuje to co tam robił? w tym roku Durand , Tocadisco, Sied - świetne nazwiska i napewno szykuje się topowa impreza.
Armin? czy przypadkiem nie za dużo tego Pana w Polsce? Ćwiczą go już wszyscy.Poza tym nie przypominam sobie, aby organizatorzy Beach Party go obiecywali...jakaś bzdura...kolejna...na tych portalach.
Opanujcie się, szanujcie tych, którzy się tam wybierają i bez epitetów typu " impreza dla kretynów". w końcu sami tam kiedyś zawitaliście... do zobaczenia na plaży 16 i 17 lipca
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 11

popieram

W końcu rozsądny głos i na poziomie. W stu procentach popieram. Trzeba szanować wybory innych ludzi, zwłaszcza gdy nikomu nie szkodzą. Tak was boli, że ktoś sobie pójdzie na BP? Bo nie rozumiem tej nagonki.
Mi impreza wydaje się warta uwagi bo nie dość , że miejsce wybrane super to i line up bardzo ciekawy- oczywiście dla tych, którzy coś wiedzą o tego typu muzyce.
W każdym razie brawa dla Megan za próbę ratowania poziomu tego forum.

Ogarnijcie się

Tocadisco i Richard Durand to gwiazdy światowego formatu ! Mark Sherry też jest znanym wykonawcą - uwielbiam jego kawałek „Operation Blade (Bass In The Place)” zaś Sied van Riel zagrał najlepszy set na ASOT 450 !
Więc nie wydaje mi się żeby ta impreza miała niską rangę
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 11

jak dla mnie fajna impreza,kto był ten wie!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 12

A ja mam pytanie z innej beczki ... :P
W którym miejscu w Gdyni w ogóle ta impreza się odbywa ? ;-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

oj koleżanka chyba nie z trójmiasta :)
PLAŻA oczywiście jak i sama nazwa wskazuje BEACH PARTY
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

:)

moze i artysci ok..toca..rysiek..van gelderen:)ale impreza bez klimatu..nie to co pierwsza i druga edycja..i nie chodzi mi o klimat manieczkowy..ale coraz mniej wiary..brak b4 przed impreza...slabsza organizacja..na miescie nie czuje sie atmosfery ..tak jak np w kolobrzegu przed sunrise...gdzie tydzien przed ludziska najezdzaja ..wszedzie czuc nadchodzacy weekend..wydaje mi sie ze lepiej byloby zrobic jakis inny cykl imprez np w operze lesnej..nowo wyremotowanej..ale to tylko moje zdanie..zycze udanego lipcowego weekendy na plazy:) pozdro
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

cool

Nie wiem ludzie czemu marudzicie. Ja jestem bardzo zadowolona z line up'u. W końcu zobaczę na żywo najlepszego japońskiego Dj'a. Yoji to niezły wykręt;)
A Tocadisco to fenomen, więc też sama radość. Richard Durand- klasyka.
Wiem że ludziom ciągle mało, ale trzeba docenić to co się ma. Jeszcze niedawno nikt do Polski nie przyjeżdzał, a teraz- mamy tak dużo do wyboru, że ciężko zdecydować. Bilety nie są drogie, więc ja jestem na tak. Będę na 100 %
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

super

dobra biba jak sie ma 15lat
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 9

Dokładnie, ja byłem na 4 edycjach, ale tylko na 1-szej mi się podobało reszta to pełno szczeniarni(niekoniecznie wiekowej) na pigułach i jakies drechy z najgorszych dzielnic Trójmiasta,a line up z roku na rok coraz gorszy,tak ciężko podpatrzec np jakich artystów zapraszają nasi sąsiedzi( Niemcy) na tego typu imprezki ?

plażowa imprezka

Uwielbiam tańczyć na plaży. Każda plażowa impreza ma ten niesamowity klimat, kojarzy mi się z beztroską i dobrą zabawą. Byłam na 3 edycjach Beach Party i było wyjątkowo. To impreza na której wszyscy się bawią, a nie stoją z piwem i przytupują nogą. O to właśnie chodzi!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 8

Jak jest marne 5 -7 tysiecy to nic dziwnego że "wszyscy" się bawią....sztuka poderwać do zabawy milion ludzi.....tego polaczki nigdy nie zrobią,a byłem na takich własnie imprezkach w 97,98,99 roku w Berlinie,tamto się nazywa impreza takie Gdynskie beach party to przy tym jak wiejska potancówka no bo i line up na podobnym poziomie:)

hehe

widzę, że Antykwariusz znowu jad sączy;) Trzeba pójść i pokazać w takim razie "Polaczkom" jak się powinno bawić. Czy to, że impreza jest tylko na 5-7 tysięcy osób ma być argumentem zniechęcającym do pójścia na nią?
Byłam na wielu koncertach i naprawdę sztuką jest poderwanie wszystkich do zabawy, bez różnicy czy jest to tysiąc czy 5 tysięcy czy 900 tysięcy osób. Zawsze znajdzie się mnóstwo osób, które będą sceptyczne. I nie ma tu różnicy kto występuje- czy jest to Lady Gaga, Tocadisco czy Behemoth;)

a gdzie dokładnie byłeś na imprezie z milionem ludzi?

buhahah, mitoman
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

A o Loveparade sie już nie pamięta?

Oto dane z tych lat w których akurat ja jeżdziłem:-)
12.07.1997 1 000 000 uczestników
11.07.1998 1 100 000 uczestników
10.07.1999 1 500 000 uczestników
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

to dla malomiasteczkowych

panienek zupelnie jak cyrk kiedys
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

A przecież w drugi dzień miał być ATB ??!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

plotki

To były plotki, o których nie słychać już od dawna i nigdy nie były zamieszczone na oficjalnej stronie BP, także nie wiem skąd to się wzięło.
ATB zresztą gra po wszystkich wioskach w Polsce więc co to za radocha? Trochę go za dużo, nie dziwię się, że organizatorzy go nie wzięli- jak nie może zapewnić wyłączności to jego wartość spada..
Ja tam wolę Tocadisco i Yoji'ego!!

Ciekawostka, bo na oficjalnej stronie też było napisane, że będzie ATB...

ciekawe jak dawno temu..

Mieszkanie !!!

A wiecie może czy wpuszczaja osoby które mają 17 lat?

Jak było na poprzednich edycjach, bo w regulaminie mają napisane że tylko osoby pełnoletnie mają wstęp.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

co za bzdura ze wspuszczaja tylko pelnoletnich

Fajnie......a myślałem , że w tym roku nie będzie

nooo...ale widac kryzys gospodarczy dotarł też do takich imprez, Durand, Tocadisco, Roth owszem, a reszta , hmmmm..........

znajoma opowiedziała mi ostatnio jak pojechała z mężem

W zasadzie wytrzymali może godzine. Stwierdziła że straszna wiocha, pijana/naćpana gównarzeria... Kiedyś chciałem na to iść, poczytałem opinie ludzi i zwątpiłem. Terazd już wiem że prędzej pojawię się na Sopot Festival nawet z Feel w roli głównej niż na tym czymś. NIe mam nic do samej muzyki. Ale za taką organizację i publikę podziękuję. Na openerze przez 7 dni jakie w swoim żyiu tam byłem nie widziałem żadnej bójki ani przepychanek. Fakt że czas spędzałem na koncertach a nie upijaniu się, ale jednak myślę że Opener jest parę klas wyżej. A szkoda bo lubie muzę elektroniczną czy techno. Nic to - pójdę na Jarrea, a i może Prodigy na Openerze może kiedyś znów się pojawi :/
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

dziwne

To dziwne, bo z tego co wiem policja jest bardzo dobrze przygotowana podczas trwania imprezy i ściśle współpracuje z Festivalem. Także ochrony zawsze jest dużo. Mi się nie zdarzyło, żebym chociażby widziała jakąś nimiłą sytuację. Wspomnienie mam jak najbardziej pozytywne, dużo uśmiechniętych ludzi i mnóstwo energii dookoła.
Super, że podczas tych upałów będzie się można pobawić na takiej imprezce na plaży.

Hop siup sialalala
Zobacz jaka ładna lala
Dalej stary popraw dres
Twoich smutków nadszedł kres
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Najlepiej wszyscy idzcie do tropikalnej bawić się przy hitach jedynki hahahahahahahahaha taka nuta wam pasuje....lamusy!

dokładnie

Święte słowa. Tacy znawcy muzyki wszyscy, że krytykują na czym świat stoi a potem walą do tropikalnej:P
hipokryzja

no nie pójdę bo się boję

Jakaś impreza dla "przebierańców", co za facjaty

przyjada ludzie autami na rejestracjach

GWE GPU GKS GLE oraz kaszuby w golfach GA
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

widać buractwo w Twojej wypowiedzi

Kaszubi są bardzo prężną grupą społeczną i potrafią zadbać o siebie lepiej niż większość mieszkańców innych regionów. Przejedź się po Kaszubach, zobaczysz jak przedsiębiorczy ludzie tam mieszkają i jakie chaty sobie stawiają. Ja marzę o tym żeby się tam przenieść bo to najpiękniejszy rejon Polski moim zdaniem. I najchętniej właśnie do małej miejscowości, aby być dumną posiadaczką rejestracji GWE, GPU czy innej podobnej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

miszczowie kerownicy z GPU i GWE...

zapowiada sie ciekawie

bilety

bilety

a jaka masz drukarke?

bilety

4 bilety

Wstyd dla Gdyni

To imprezka dla totalnej wioski , wiksa ,manieczki. Ta młuca powinna być zabroniona prawnie. Żeby na dodatek w moim mieście taki syf , co za siara dla Gdyni. Najlepiej podczas tej imprezki spuścić jakąś bombkę na plażę , ile to mniej kretyństwa w naszym kraju by było.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 9

ale z ciebie burak, śmieciuch i o****niec.. wstyd dla Gdyni że mieszkają w niej takie osobniki jak Ty
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

jaki zorientowany..

Jakbyś nie wiedział Prezydent Miasta Gdyni patronuje temu wydarzeniu, nie każdy musi lubić Lady Gagę czy Mega Death, niektórzy wolą bawić się przy elektronice. Trochę tolerancji. A organizatorzy BP współpracują bardzo dobrze i z miastem Gdynia i z Mosirem i Gdynia Sailing Days i innymi poważnymi organizacjami i jakoś nikt nie ma wątpliwości takich jak Ty.
Pozdrawiam

HAha

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie moge sie doczekac tych wszystkich lachonow bez bielizny
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

??

Nie wiem czemu ludzie są ciągle niezadowoleni. Nie znacie sie po prostu na tego typu muzyce. W tym roku ściągnęli naprawdę niezłe nazwiska + uatrakcyjnione jest BP bitwą morską z pokazem fajerwerków. Cos innego niż zawsze. No i nie trzeba sie będzie kisić w namiocie jak na Tiesto.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Żenujące, że moje nowoczesne, piękne, młode miasto promuje i organizuje u siebie taką chałę!!! Kiedy w końcu ta pseudo impreza przeniesie się to jakiegoś podrzędnego miasteczka, gdzie jej miejsce??
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 8

a bylas chociaz, ze wiesz co mowisz?

Sprzedam bilet na sobotę Beach Party

Marudy !!!!!!!!

Ludzie co wy tu za głupoty wypisujecie! Widać, że nie znacie się na tym co teraz w trawie piszczy... Tylko liczycie na osłuchaną komerche, którą każdego dnia słyszycie w radiu, vivie lub innych stacjach radiowych czy telewizyjnych. Opamiętajcie się albo uaktualnijcie swoje dane!
Każdy event ma swoje wzloty i upadki, ale na ten line up nie możecie narzekać.
Owszem komercyjni dj-e na pewno by przyciągneli większy tłum, ale nie to się liczy!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale bełkot, Każdy słucha muzyki jaka mu się podoba, porównywać muzyka na BP do wikssy to troche chamstwo. Równie dobrze moge powiedzieć że nie chce festiwalu rockowego w Gdyni po denerwują mnie drący jape kretyni którzy szarpią za druty( To tylko przykład bo sam lubię rock)

A zresztą ten kto dyskutuje o gustach ,sam pokazuje swój poziom (czyli dno)

A dresiastwo to się zjeżdża z Grabówka,chyloni,oksywia,obłuża pod impreze i sieją burdy jak jacyś niedorozwinięci. Sorry ale taka jest prawda uwielbiam gdynie i każdą jej dzielnice ale chłopaki z tych dzielnic naprawde sieją chałe....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

obluza ??? chyba nie wiesz co mowisz ;)

bilet tanio :)

Jeśli chodzi o artystów,

to ja i tak jestem zdumiony, line-up wygląda dość ambitnie jak na beach party. Myślę że impreza będzie udana, niestety mnie nie będzie ;) miłej zabawy

SPRZEDAM BILETY VIP pilne!!!

Sied van Riel

Jest Sied, jest impreza

Sied van Riel

Jest Sied, jest impreza! Koniec i bomba, kto nie idzie ten traba :P

A mi się wydaje, że te wszystkie złe opinie piszą osoby które tylko i wyłącznie siedzą w domu przed tv, i nie mają pojęcia co to jest impreza.
Rozumiem, że nie każdy lubi taką muzykę, ale to nie znaczy, że trzeba ją krytykować.
Gdynia to nowoczesne miasto więc promuje coś nowocześniejszego niż "country" :)
Beach party w tym roku da popalić i wszyscy zobaczycie co to znaczy dobra impreza :D !
pozdro:D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

NAJLEPSZA EDYCJA!!!

To bedzie wspaniala edycja,organizatorzy zapewniaja nam swietny sklad docenianych na calym swiecie dj jak Sied Van Riel, Richard Durand czy Mark Sherry a takze dlugo wyczekiwanych u nas na duzej imprezie artystow jak Solarstone czy Martin Roth. Kto ma narzekac niech lepiej zostanie w domu a zakochani w klubowych dzwiekach napewno pojawia sie na gdynskiej plazy.Im mniej przypadkowych ludzi tym lepiej a slowa konstruktywnej krytyki zostawmy na koniec weekendu :)

ooo wlasnie, bardzo dobrze powiedziane - im mniej przypadkowych ludzi, tym lepiej. Sklad jest bardzo dobry w tym roku. Nie podoba sie to do domu :D

byłam i nie żałuję

Atb był dwa lata temu, wcześniej też był Benassi Bros i inni wielcy, więc nie ma co narzekać, że żałują kasy na dobrych wykonawców.

Wejściówki na piątek!

Sprzedam 4 bilety na Beach Party na piątek.

sprzedam wejściówkę dwuosobową na piątek

sprzedam

trzeba miec coz z bania by kupowac bilet na taka chale za taka kase

Pytal sie Ciebie ktos kiedys o cos? ;]

Wioska?

Zgadzam się z przedmówcami. Nie krytykuj, jeśli czegoś sam nie zrobisz... W tym roku ze zdziwieniem obserwowałem jak tworzy się line-up. Rzeczywiście miało być ATB, ale ja się cieszę, bo na Tocadisco czekałem baaaardzo długo, a na wyjazd do Wrocławia czy Warszawy nie było mnie wtedy stać. Idę tylko w sobotę i tylko dla tego jednego wykonawcy, bo tak naprawdę na kompie mam sety i mp3 tylko z jego bitami. Angelo Mike też Wam pokaże co potrafią Polacy. A młodzież, której nic nie pasuje na weekendy pozostaje Dream... Ego... czy ewentualnie '70, gdzie ciągle króluje "You can't stop us" hhehe

Pozdrawiam

ja się tylko zastanawiam KTO użądza imprezę takiego formatu na tak małym skrawku plaży w centrum miasta - plaża mała, zatłoczona i tak brudna i zasyfiona przez turystów w sezonie .W ubiegłym roku ciężko było przejść koło Kontrastu, co rusz ktoś sikał pod drzewem, z toi toi wylewały się fekalia , ktoś puszczał pawia , na bulwarze walało się mnóstwo potłuczonego szkła, kubeczków i puszek po piwie - przecież impa bez alku i piguły to nie impra !! gratulacje dla władz miasta za TAKĄ promocję !!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

uRZądza się pisze kolego...

Reda;)

Organizatorzy ! - jak chcecie by ten festiwal był mega coooool ! to prosze załatwcie ich :

1. Paul Van Dyk
2. Tiesto
3. Armin Van Buuren
4. Sasha
5. Ferry Corsten
6. John Digweed
7. Hernan Cattaneo
8. Deep Dish
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie oszukujmy się ta impreza to głównie dla dresów i blachar

Większość dziewczyn, które tam idzie wyglądają jak nastoletnie prostytutki z Puerto Rico.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

a na sunrise czy na jakiejs innej imprezie jest inaczej ?????????

Z ust mi to wyjąłeś ;)

bo na sunrise chodza na galowo hah
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

zdziwiony?!

VIVAT GDYNIA!--MIASTO Z MORZA I MARZEŃ!--WIVAT BEACH PARTY 2010!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

impreza??

widziałem wczoraj jak wygląda gdyńska impreza. żałosna żenada. 99,8 nawalonych idiotów szukających zaczepki, dziewczyny zresztą nie lepsze . nie stać na bilet wejściowy to jak ....... pod płotem stoi. pewnie mamusia większości tych dzieci nie wiedziała gdzie ich kochane dziecko spędza wieczór. żal mi ich wszystkich. gdybym nie musiał to z pewnością by mnie tam nie było

hahahahah

gdybym nie musiał to by mnie tam napewno nie było dobre

nicht

szkoda zachodu Gdyni w promocję takiej rąbanki...żal!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jak tam pogoda dziś dopisuje?

Miłej zabawy :-D

o losie

Tragedia z tym festiwalem. W zeszlym roku pojchalem na Sunrise i jezeli porownywac poziom to w zasadzie w gdyni tego poziomu nie ma wcale. Muzycznie to jest taka przepasc, ze glowa mala. Jak juz ktos wczesniej zauwazyl zachowanie sie klienteli jest co najmniej zenujace. Wyglada na to ze jak kogos nie stac na wyjazd do kolobrzegu to idzie na/pod beach party. DJe to gnioty takie ze padaczka - ani ladu ani skladu. Brak motywu przewodniego. Lipa jezeli chodzi o logistyke no ogolnie jezeli ktos chce zobaczyc jak taka impra powinna byc robiona to tylko Sunrise. Zaopatrzyc sie nalezy jedynie w spory zapas gotowki ale warto. Pozdr.

Ilość festiwalowiczów ?

Ile mniej-więcej osób bawiło się zarówno pierwszego (słonecznego) dnia jak i drugiego ("słonecznego") dnia na Gdyńskiej plaży ?

Pytam z czystej ciekawości bo na portalu pisali ze organizatorzy spodziewają się 18 tys. osób każdego dnia i nie wiem czy to przypadkiem troszkę nie przesada bo plaża wcale nie jest taka wielka i ta pogoda.

Za normalne odpowiedzi dziękuję, za nienormalne hmm... też dziękuje ; )

jak tam przez dwa dni 2000 sie zebralo to i tak bedzie sukces z tego co widzialem

Bzdura

Z tego co wiem to Organizatorzy nigdy nie mówili, że spodziewają się 18 tys osób. Był to tylko i wyłącznie wymysł dziennikarzy. Organizatorzy przyznawali za to, że w tym roku nie spodziewają się tłumów i robią ten Festival w tym roku tylko po to żeby kontynuować tradycję BP i żeby nie zniknęła z kalendarza imprez, bo ciężko by było ruszyć z nią w następnym roku.

Pierwszego dnia bylo kilka dobrych tysiecy ale drugi dzien moglo byc nawet 15 tys

:D

podobno w piatek bylo 400 osob + -

:P

podobno ? fajnie ze byles ;D bylo kilka Tysiecy

Sobota

Sobota była super. Tocadisco wymiatał !! Ludzie też w porządku. Nawet deszcze nie przeszkadzał.. Pokaz sztucznych ogni- widowiskowy. Ja bawiłam się świetnie. Żenujący są jednak ludzie, którzy z piwem stoją pod płotem BP i udają że też są na Festivalu. Tragedia..

Żenada - Miasto mogłoby to inaczej zorganizować.

Byłem w piątek jednym z tych "sterczących idiotów" - generalnie leżałęm na naszej plaży z pifkiem w miłym towarzystwie, co chwila sie z kimś nowym rozmawiało i nikt nie szukał zaczepki. Ktoś ma lęki i paranoje niech nie łazi po 19:00 :) Naprawdę było miło i spokojnie a to że wykonawcy poziomem na 12 lat a ceny poziomem na 30 lat ? Pazernośc organizatorów. Wystraczyłoby wolne wejście zrobić i pobrać procent z gastronomii. A w piątek sorki ale ja widziałem wyłącznie ochroniarzy a grali z godzinnym opóźnieniem.

Bylo zajebiscie :)

2 dni szalenstwa :) szkoda ze juz koniec :( impreza pierwsza klasa !!!!!!!

Pieknie

Naglosnienie bylo boskie do tego boskie efekty swietlne :) Piekna muzyka !!!! i niesamowity pokaz petard !!!!!!! Czaegos tak pieknego jeszcze nigdy nie widzialem !!!!!!!

ogień

Bylo superowo odjazdowo :) Brawa dla organizatorow !!!!! i dla panow z ochrony !!!!!! Dziekujemy , Dziekujemy !!!!!

ja nie bylem bo szkoda mi kasy na tak gowniane trance spendy :) niech zyje audioriver i tego typu festiwale

MASUWA I NIC WIECEJ

KOLEJNY RAZ NABIJANIE KASY W KIESZEN CZLOWIEKOWI KTORY JEST DZIERZAWCA - TYLK PLAZY - NO I BA - UDAJE ZE PROWADZI SUPER IMPREZOWNIE W SOPOCIE- TYLKO JAKOS MU TO NIE WYCHODZI - BO PUSTKI TYLKO - CIEKAWE CO BEDZIE JAK MU WYPOWIEDZA DZIERZAWE NA PLAZE - A TO AFTER PARTY - NO COMENDS!!!

Tak sobie jechałem SKM w sobotę rano

i zastanawiałam się, czy to dziewczyny portowe po spotkaniach z marynarzami, czy te, co były na Beach Party. Bo strojem i zachowaniem zupełnie się nie różnią.

Najlepsze Beach Party !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:) Szkoda ze juz koniec :( bylo bosko !!!!!! ten klimat mrrrrrrrr . Najlepsza impreza !!!!!!!!!

gniot

niestety... zasób mojego słownictwa jest na tyle ubogi, że nie potrafie opisać zażenowania tegoż wydarzenia, muzycznie klęska, klęska!!!!!!!!

:):):)

Bylo boskooooo!!!!! Organizatorzy dotrzymali slowa !!!!!!! Nigdy sie lepiej nie bawilem !!!!!! Warto sie wybrac na ta impreze !!!!! Te negatywne komenty daja ludzie co stoja pod plotem i nie moga wejsc do srodka z zazdrosci lub stare dziadygi !!!!!! Pozdrawiam wszystkich uczestnikow Bp !!!!!!!! :)

beach party 2010 :)

w tym roku impreza pierwsza klasa !!!!!! oby taki poziom byl za rok :)

:):):)

Naglosnienie w tym roku bylo mega :) . dzwiek czysciutki, zadnego poglosu i zadnego piardu !!!! Organizacja bardzo dobra !!!! ochorona robila to co do niej nalezalo czyli pilnowala :) . Artysci ---- nie mozna nazekac ze zaprosili byle kogo to byli wysmienici artysci na bardzo wysokim poziomie :) i oczywiscie klimat jaki tam panowal - jest nie do opisania :) widac ze ludzi przyszli sie bawic a nie szukac zaczepki . Nigdy sie lepiej nie bawilem !!!!! Miejmy nadzieje ze za rok Beach Party 2011 bedzie tak samo udane jak 2010 !!!!!!

Tyry Tyry !!!!!

Jeszcze bez muzy tancze :P:P . Jednym slowem Petardziocha !!!!!

ołłłł JEEEEE :P

Podziekowania dla organizatorow !!!!! Bylo Mega dobrze !!!!! Artysci dali czaduuuuu !!!!

Bp 2010

ogień ogień

Beach Party

Pozdro dla wszystkich uczestnikow :) . Pozdrawiam . Impreza na swiatowym poziomie

Vivat Beach Party !!!!

Bylo z****iscie !!!!!

Joł

impreza bombowa !!!!! ten dzwiek te oswietlenie pokaz pirotechniczny no poprostu bajka !!!!! Bylem pierwszy i nie ostatni !!!!

Chcemy wiecej takiej bomby !!!! Do zobaczyska za rok !!!!

Witam !!!

bylo bosko !!!! wybawilem sie za caly rok hehehe . Ja chce juz beach party 2011 :)

Beach Party 2010

Wspominajac ta impreze to faktycznie sa 2 dni gdzie nie mysli sie o problemach !!!!!! oderwanie od wszystkiego :). Polecam jak najbardziej !!!! Do zobaczenia za rok

jezeli w 2011 ma byc znowy BP na naszej gdynskiej plazy i ma ono wygladac tak jak w tym roku to żalołosne... połowa wam podziękuj. Piatek to byl mega żałosny nie wiem jak moglo sie wam podobac...

Warto było to przezyc... super impreza... ludzie ok... naprawde bylo nieziemsko... warto było przyjechać z wlkp. pozdro dla rezydenta...
do góry