Widok
Festiwal Azjatycki
[lead]Zapraszamy Was na wyjątkowe wydarzenie! Dymiące tajskie stragany, świeże japońskie sushi czy indyjska aromatyczna pakora? A może gruzińskie chaczapuri czy libański tabbouleh? Smaki Regionów Azji to wyjątkowo pyszna podróż![/lead]sobota 12:00-20:00niedziela 12:00-18:00W Gdańsku zapachnie trawą cytrynową, imbirem i ostrym chilli. Będzie marynowana rzepa i czarny sezam, domowe curry z ...
więcej
więcej
No tak. Wyznania mądrości kociej mamy. Ktoś poda ci kraftowy chleb do wełnianej siatki jednorazowej na kraftowym festiwalu - bleee, Fuuu gdzie higiena bleee.
Chwilę potem: Ahmed się nie umył, ale chce u ciebie mieszkać ze smarowanym rogalem 3 razy dziennie w pakieci i plaskaczem raz na tydzień w ramach walki z patriarchatem: ok, super, łal, chyba się zakochałam, ser z ptaka mi nie śmierdzi.
Chwilę potem: Ahmed się nie umył, ale chce u ciebie mieszkać ze smarowanym rogalem 3 razy dziennie w pakieci i plaskaczem raz na tydzień w ramach walki z patriarchatem: ok, super, łal, chyba się zakochałam, ser z ptaka mi nie śmierdzi.
Jak ja chciałbym powiedziec, że chciałbym być, ale nie wiem, czy zawitam, bo ja mam wtedy sesje tatoo, Julka z niebieskimi włosami ma wtedy jakieś klaskanie z arabem w naszym wynajmowanym apartamencie, a mój kot trzymany w inwestycyjnym apartamencie 25m2 na prestiżowym Jasieniu ma wtedy abonamentowe zajęcia z kociej yogi xD. A już bez beki, to cieszcie się młodzi ludzie, jeśli macie takie problemy w życiu:)
Pozdrawiam team od syryjskiej zupy
uczciwa cena a zupa bardzo smaczna!
Z plusów różnorodność, niezobowiązujący klimat. Z minusów - chaos, brak szatni, mało miejsc siedzących (nie mówiąc o tzw common sense - jeżeli ktoś już zjadł to mimo wszystko warto zwolnić miejsce). Duży minus za ceny w większości - 5zl za pierożka to jest gruba przesada. A i nie pozdrawiam parkę co sprzedaje wczorajsze sushi w opakowaniach. Ja wiem, mogłem wcześniej spytać ale to trochę nieuczciwe.
Z plusów różnorodność, niezobowiązujący klimat. Z minusów - chaos, brak szatni, mało miejsc siedzących (nie mówiąc o tzw common sense - jeżeli ktoś już zjadł to mimo wszystko warto zwolnić miejsce). Duży minus za ceny w większości - 5zl za pierożka to jest gruba przesada. A i nie pozdrawiam parkę co sprzedaje wczorajsze sushi w opakowaniach. Ja wiem, mogłem wcześniej spytać ale to trochę nieuczciwe.