Widok

Festiwal Baniek Mydlanych

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Największa trasa Festiwalu Baniek Mydlanych w Polsce niebawem w Gdańsku. Tysiące baniek w powietrzu, pokazy, strefy dla dzieci, młodzieży i rodziców. Doskonała zabawa dla wszystkich, bez wyjątków!Przygotowaliśmy dla Was:- Duuużo darmowego płynu - Zamykanie w bańce - Dymiące kolorowe bańki - Bańkową ikrę - Ogromne bańki - Multibańki - Konkursy z nagrodami - Dmuchańce - Tysiące małych baniek - ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

[lead]Największa trasa Festiwalu Baniek Mydlanych w Polsce niebawem w Gdańsku. Tysiące baniek w powietrzu, pokazy, strefy dla dzieci, młodzieży i rodziców. Doskonała zabawa dla wszystkich, bez wyjątków![/lead]Przygotowaliśmy dla Was:- Duuużo darmowego płynu - Zamykanie w bańce - Dymiące kolorowe bańki - Bańkową ikrę - Ogromne bańki - Multibańki - Konkursy z nagrodami - Dmuchańce - Tysiące ...
więcej

Żenada i wstyd

Darmowe wejście tylko na plac i plyn do baniek... za trampoliny 20 zł za 7 min. Za dmuchańca 15 zł za 7 min. Takie atrakcje to mam codziennie w Brzeźnie.. a przynajmniej tłoku nie ma.

Robienie ludzi w konia

Dzisiaj byłam, to postawili pięć wiader na środku, i kto chciał robić bańki to trzeba kupić kijki za 20 zł, dwie małe zdechłe niby to dmuchańce oczywiście za 10 zł na 5 minut, no tak pisze wstęp wolny, no i toi toi za darmo, dzieci z płaczem wychodziły, bo co rodzice mieli robić, to jest kpina, ludzie odradzam wam, w końcu kupiłam za 8 zł po wacie dzieciom i do domu. Kłamią żeby przyjść i kupować u nich.

Żenada

kolejki po 50osob, dzieci zdenerwowane bo trzeba by godzinę czekać na swoją kolej
Rozstawionych kilka wiader z płynem do baniek a akcesoria do robienia baniek prawdopodobnie płatne. brak animatorów z pomysłem na to wydarzenie. Szkoda paliwa na dojazd. Na szczęście podjechaliśmy pod Polsat plus arenę a tam za darmo 5 dużych dmuchanych atrakcji dla dzieci i żadnych kolejek

bledy do naprawienia

za malo miejsca
brak m-c parkingowych
brak smietnikow
za malo atrakcji jak na taka aglomeracje..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Żart, a nie festiwal!

Maaaatko jaki byłem zły, że zmarnowałem dzieciakom popołudnie pchając się na ten pożal się boże "festiwal". Straszna żenada i nie polecam. Praktycznie zero atrakcji poza długimi kolejkami do wszystkiego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Taaa festiwal

Dno nie festiwal. To obok festiwalu nie stalo rzeczywiście atrakcja dla dzieci. Lepsze banki puszczają na długiej za co łaska
Skoro taka to dla Ciebie byla atrakcja to musisz miec smutne życie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Porazka

Oraganizacji zadnej! Wszystko platne. Te biedne dzieci czekaly z niecierpliwoscia az bede mogly poskakac na dmuchancach. Kolejka ogromna. A potem rozczarowanie i placz dzieci bo okazalo sie ze trzeba nabyc bilety !!!! I kto dziecku odmowi jak czekaja z wielka radoscia w oczach?? Skandal!! Wiecej na taki denny "festiwal' z cala pewnoscia sie nie wybiore. !!!! Porazka!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miernej jakości festyn

Festiwal??? Nic z tego. Promowanie sprzedaży pistoletów ktore mozna za 5 zeta kupić.
Totalna porażka i pomyłka. Kilka wiader w krzakach przy stadionie, chaos i kolejki.
Na festynach osiedlowych jest więcej atrakcji.

Wstyd takie coś promować na stronie trojmiasto.pl
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

beznadzieja

Nigdy więcej... ceny wielgaśne 5- wiaderek z płynem i nic od organizatora więcej dzieci nerwowe w kolejce na skakanie 8 i12zł.za 5 minut skandal !!!! Organizatorzy Wstydźcie się

masakra, wszystko platne, tlum ludzi, maly obszar, bylismy 5 minut i powrot i tak zrobiło wielu innych!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czytałem ten komentarze przed wyjściem na "festiwal :) i pomyślałem, że pewnie był powód odwołania imprezy, a osoba komentując z góry źle ocenia organizatorów . Dzisiejszy "Festiwal " się odbył ale faktycznie organizatorzy lubią robić ludzi w ch..... .;) . Szkoda, że się odbył zmarnowany czas, a wiadomo dziecko zobaczylo" atrakcje" "festiwalu" buahaha i musiałem zostać znaczy stac 1,5 h w kolejkach
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Taaa " FESTIWAL" HEHEHE

Oszustwo. Ten " festiwal " hahahaha nawet nie był na stadionie GKSu .

Tragedia!!

Za takie festiwale powinni karać!! Jakaś polana obok stadionu, pistolet 20zł szkoda że nie 50zł!. Trampoliny płatne. Zero atrakcji dla dzieci. Gdzie wata cukrowa? Nie widzialem pewnie była po 40zł. Robia obiazduwe i koszą naiwnych. 20min i wyszliśmy. Dno!!! Nigdy więcej!!!

porażka !!!

wielka porażka, wstęp bezpłatny to fakt,za darmo tylko płyn do baniek a akcesoria kupić trzeba bo inaczej dziecko nie ma jak puścić bańki, ceny wygórowane!!, wielki festiwal gdzie tylko chcą zbić kasę od ludzi, mogliby chociaż dać do tego płyny kije, bo czym dziecko miało tą bańkę puszczać, nie stracili by na tym na pewno ?? 3 atrakcje gdzie bilet 8 lub 12zł a w kolejce czekasz ponad godzinę!!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Słaaaabo :(

3 atrakcje, kilka wiaderek z płynem i meeega kolejki. Tak szybko jak przyjechalismy, tak wyjechalismy. Wielkie rozczarowanie. :(
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ściema

W zeszlym roku tez miało byc ludzie lajki ponabijali na fb i tyle z eventu. Strona sie zamknela i ludzi w ch..a zrobili
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

[lead]Największa trasa Festiwalu Baniek Mydlanych w Polsce niebawem w Gdańsku. Tysiące baniek w powietrzu, pokazy, strefy dla dzieci, młodzieży i rodziców. Doskonała zabawa dla wszystkich, bez wyjątków![/lead]Przygotowaliśmy dla Was:- Duuużo darmowego płynu - Zamykanie w bańce - Dymiące kolorowe bańki - Bańkową ikrę - Ogromne bańki - Multibańki - Konkursy z nagrodami - Dmuchańce - Tysiące ...
więcej
do góry