Widok

Festiwal Szekspirowski - Wiele hałasu o nic

Wiele hałasu o nic Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Festiwal Szekspirowski - Wiele hałasu o nic.
Teatr Lunaria, Katania, Włochy „Troppu trafficu ppi nenti” (na podstawie „Wiele hałasu o nic”)Reżyseria i scenografia Giuseppe DipasqualeTłumaczenie Andrea CamilleriDyrektor artystyczny Sergio SeminaraKostiumy Angela GallaroMuzyka Massimiliano PaceŚwiatło Franco BuzzancaDźwięk Salvo TorrisiTowarzystwo Teatralne LUNARIA w koprodukcji z Towarzystwem TEATRO DEGLI ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przedstawienie genialne

Przedstawienie świetne - mimo bariery językowej naprawdę się ubawiłam. Tylko co do organizacji samej imprezy można mieć wiele do życzenia - spektakl miał mieć miejsce o 21.30 w Teatrze Leśnym... o 21 na miejsce dotarła paniusia i ogłosiła, że ze względów organizacyjnych przeniesiono imprezę do Teatru Wybrzeże. Trochę późno, prawda. Sporo ludzi się zawiodło :/

prawda

z tym przeniesieniem było sporo zamieszania, gdyby nie to, że dzień wcześniej byłam w Wybrzeżu na Makbecie (brr...) i widziałam wywieszkę, to też bym jechała do Leśnego. W dodatku jeszcze w dzień spektaklu zmienili godz. wystawiania na późniejszą... Ale i tak warto było :) Nie znam słowa po włosku, przyznam, że nie czytałam też sztuki ale bawiłam się naprawdę wspaniale. Chwała za to Włochom!!!

Do Dziary

godzina spektaklu została zmieniona ze względu na to,by wszyscy widzowie,którzy znaleźli się w teatrze Leśnym zdążyli przejechać do teatru Wybrzeże,ot cała filozofia.

Teatr Leśny Górą

Oby tak dalej...aura i klimat teatru jest The Best.Mysle ze to najlepsze miejce w trojmiescie na organizowanie imprez muzycznych

Inne tematy z forum Kultura

Wszystko szwindel (11 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Wszystko szwindel . "Wszystko szwindel" na podstawie libretta Marcellusa...

Quo vadis (4 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Quo vadis . - Wartka akcja, krwiste postaci, wyrazisty wątek miłosny,...

Na gorącym uczynku, czyli Kolejny wieczór kawalerski (7 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Na gorącym uczynku, czyli Kolejny wieczór kawalerski . "Na gorącym...

do góry