Widok
Wiele hałasu o nic
Opinie do spektaklu: Wiele hałasu o nic.
Teatr Lunaria, Katania, Włochy „Troppu trafficu ppi nenti” (na podstawie „Wiele hałasu o nic”) Reżyseria i scenografia Giuseppe Dipasquale Tłumaczenie Andrea Camilleri Dyrektor artystyczny Sergio Seminara Kostiumy Angela Gallaro Muzyka Massimiliano Pace Światło Franco Buzzanca Dźwięk Salvo Torrisi Towarzystwo Teatralne LUNARIA w koprodukcji z Towarzystwem TEATRO DEGLI ...
Przejdź do spektaklu.
Teatr Lunaria, Katania, Włochy „Troppu trafficu ppi nenti” (na podstawie „Wiele hałasu o nic”) Reżyseria i scenografia Giuseppe Dipasquale Tłumaczenie Andrea Camilleri Dyrektor artystyczny Sergio Seminara Kostiumy Angela Gallaro Muzyka Massimiliano Pace Światło Franco Buzzanca Dźwięk Salvo Torrisi Towarzystwo Teatralne LUNARIA w koprodukcji z Towarzystwem TEATRO DEGLI ...
Przejdź do spektaklu.
Przedstawienie genialne
Przedstawienie świetne - mimo bariery językowej naprawdę się ubawiłam. Tylko co do organizacji samej imprezy można mieć wiele do życzenia - spektakl miał mieć miejsce o 21.30 w Teatrze Leśnym... o 21 na miejsce dotarła paniusia i ogłosiła, że ze względów organizacyjnych przeniesiono imprezę do Teatru Wybrzeże. Trochę późno, prawda. Sporo ludzi się zawiodło :/
prawda
z tym przeniesieniem było sporo zamieszania, gdyby nie to, że dzień wcześniej byłam w Wybrzeżu na Makbecie (brr...) i widziałam wywieszkę, to też bym jechała do Leśnego. W dodatku jeszcze w dzień spektaklu zmienili godz. wystawiania na późniejszą... Ale i tak warto było :) Nie znam słowa po włosku, przyznam, że nie czytałam też sztuki ale bawiłam się naprawdę wspaniale. Chwała za to Włochom!!!