Widok

Festiwal im. Agnieszki Osieckiej

Festiwal im. Agnieszki Osieckiej Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Festiwal im. Agnieszki Osieckiej.
Tradycją naszego teatru stało się prezentowanie twórczości naszej patronki – Agnieszki Osieckiej. W Tym roku również chcielibyśmy zaproponować kolejną edycję Festiwalu im. Agnieszki Osieckiej. Kierownictwo muzyczne obejmie zaprzyjaźniony z nami kompozytor Jerzy Satanowski. Koncerty poprowadzi Magda Umer. Cieszymy się, że kolejne edycje festiwalu będą mogły się odbywać w mieście, które ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

SUPER

Zachwycili mnie wykonawcy, zarówno interpretacją jak i warsztatem. Jak utrzymacie poziom to wróżę Wam kolorową przyszłość.

Chcę wiąść udział

czy ktoś może mi powiedzieć kiedy jak można się zapisać proszę o kontakt:( zagloba81@poczta.fm

bywało znacznie lepiej

regularnie od ok.4-5 lat chodzę na spektakle Festiwalu. tegoroczny mnie załamał. w większości wykonawcy byli totalnymi amatorami.na szczęście paru ostatnich z występujących uczestników utrzymało fason całośc - serdecznie gratuluje!

Inne tematy z forum Kultura

Cudowna terapia (10 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Cudowna terapia . Cudowna terapia "Komedia małżeńska, którą powinni...

Hair (27 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Hair . Kultowy musical, kochany przez publiczność, doceniony przez...

Wiedźmin (45 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Wiedźmin . Wiedźmin na podstawie prozy Andrzeja Sapkowskiego Spektakl...

do góry