Widok

Jarmark św. Dominika: Festiwal orkiestr dętych

Jarmark św. Dominika: Festiwal orkiestr dętych Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Jarmark św. Dominika: Festiwal orkiestr dętych, 4 sierpnia 2007 godz. 13:00 - 18:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

FAJNIE ZAGRAłY

super zagrały orkiesrty z Wrzśni i Lidzbarka pozdrowienia dla tych orkiestr

o festiwalu

bardzo mi sie podobalo w Gdansku;) ciekawy festiwal, nie byl za bardzo meczacy, troszke wymeczyla nas dosc daleka podroz, ale chyba warto bylo:) dziekujemy publicznosci ;)

było super:)

Dziękujemy wspaniałej publiczności za doping i za przybycie na wystepy:) Jesteście super:)

BYłO FAJOSKO

Pozdrowienia dla wszystkich orkiestr grających na Jarmarku od orkiestry z Lidzbarka
Mam nadzieje ze za rok się znowu spotkamy ale już na 2 dni
Pozdrawiam :)

Baja :D

Ja również chciałabym pozdrowić wszystkie orkiestry, miło było spotkać się w Gdańsku, mam nadzieje, że jeszcze nie raz się usłyszymy :) U nas również męcząca była podróz, ale warto było, 3majcie sie!

Zapraszamy za rok

Cieszę się że wszystkim podobało się w Gdańsku.Byliście SUPER!!Zapraszamy za rok!
Pozdrawiam.

Inne tematy z forum Rozrywka

Myslovitz - 25 lat Miłości w Czasach Popkultury (4 odpowiedzi)

Zapraszamy na niezapomniane koncerty zespołu Myslovitz z okazji jubileuszu 25-lecia ikonicznego...

Promyki na spacerze w Parku Reagana (3 odpowiedzi)

Zapraszamy serdecznie do Parku Reagana na spacer i spotkanie z psami z Promyka! Ponownie w tym...

Bieg Niepodległości Gdynia (24 odpowiedzi)

11 listopada odbędzie się kolejna edycja Gdyńskiego Biegu Niepodległości. Impreza ta będzie...

do góry