Widok

Fiat Multipla

Projektanci Multipli zerwali z wszelkimi stereotypami. Celem było uzyskanie maximum przestrzeni dla pasażerów. W tym minivanie zmieści się 6 osób i to na długości niecałych 4 m. Sprawą drugorzędną stał się wygląd, który można określić jako oryginalny. Oto fragment zasłyszanej rozmowy między sprzedawcą Fiata a klientem: (S): Prawda, że to niezwyczajny samochód?(K): Wie pan, patrząc z zewnątrz ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

swietny samochod

mi sie osobiscie nie podoba, ale moj kolega sadzi co innego
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mistrzostwo świata

Piękna linia! Skrzyżowanie Nysy i Fiata. Idelana propozycja dla niedowidzącej, wielodzietnej rodziny z psami lub dostawcy marchwi na miejskie targowisko.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 46

To jest auto XXI wieku

Mam taką, jeżdżę i jestem zachwycony. Wzornictwo jest rzeczą gustu ci co krytykują Multiple pewnie jeżdżą Daewoo Lanosami z chromowaną końcówką rury wydechowej jako wyróżniacz a ja za małe pieniądze mam design z XXI wieku, super funkcjonalność i przyjemność z jazdy jak w samochodzie sportowym (tak tak). Moje Volvo V40 sie nie umywa do Multipli. Jeżdzę też Mazdą MX-5 i po mieście na pewno Multipla jest szybsza
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 3

Myślę że to doskonałe rozwiązanie dla tych którzy zastanawiają sie czy kupić domek jednorodzinny czy auto osobowe, Multipla z najlepszym wyposażeniem to 2 w jednym!!!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

Albert

Autko jest świetne
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

hmmm

nie moge wiele powiedziec jezdzilem tym autkiem tylko pare dni na testach i bylo to nowiutkie z 40 paroma kilometrami przejechanymi na liczniku baaardzo delikatny gaz sma ciezar stopy dawal niezle po gazie i rownie delikatne hamulce piski odchodizly co chwila dopooki sie nie przyzwyczailem stylizacja osobiscie nie podoba mi sie ale rzecz gustu funkcjonalne , 3 osoby z przodu to plus a drazek zmiany biegow w desce mimo nietypowego do moich przyzwyczajen miejsca bardzo wygodny
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zaskoczenie

Multiplę kupiłem pół roku temu, samochód był używany z 35 tys. Fakt że ten Fiat jest bardzo funkcjonaly, szczególnie podoba mi się leżące oparcie środkowego, przedniego siedzenia. Jeżdzi się taym autem jesk małą ciężarówką - jest trochę za szerokie. Natomiast mam ciągłe problemy z układem kierowniczym i elektryką - w czasie jadzy samoczynnie otwierają się okną, obłęd!!! Poza tym skrzynia biegów "charczy" przy włączaniu 2 i 3 biegu. Z nastąpnym tygodniu do wymiany nam poduszki zawieszenia silnika (!!!dziwne ba auto ma 40 tys przebiegu).
MImo tego że mam ciągłe problemy z tym samochodem, polecam go osobom które mają dużż rodzinę -wszyscy się zmieścicie i wygodnie pojedziecie na wakacje. UWAGA NA UŻYWANE AUTA!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

do KAMILA :

Szanowny Kamilu , z tego co piszesz , mogę wnioskować że wcisnęli Ci auto nie tylko ze skręconym licznikiem ale na 99 % bite i niedokładnie wyremontowane albo poskładane ze starych ,zużytych części. Ja też mam Smoka, już ponad 3 lata. To jest super maszyna tylko wymaga jednak pewnego wkładu pracy jak już ma trochę więcej przebiegu na liczniku. Ale ogólnie warto się w to bawić. Pozdro!

Brzydactwo

Te auto wogóle mi się nie podoba jest wstrętne i wygląd i wewnątrz i wogóle poprostu brak mi słów... A w jeżdzie jak kiedyś miałem okazję się przejechać wogóle poczułem irytację co do tej firmy.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 36

A o co chodzi???

No wiec tak jestem pijany i niebardzo wiem o co chodzi ale ten samochod jest moim marzeniem gdyz miesci w sobie duzo miejsca i mozna podczas imprezy wyrwac sporo lasek. Nara`
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

jest ok, aleee...

bardzo wygodny samochód, wyglad rzecz gustu, mnie sie bardzo podoba , gorzej z wykonawstwem fiata 20 tyś -wymiana lożyska oporowego sprzegła, 27tyś-przetarcie przewodu paliwa który biegnie obok serwa, 35tyś-wymiana uszczelniacza półosi i osłony przegubu, 53 tyś- coś już rzęzi, gdyby to była toyota to byla by rewelacja
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11

brzydal!!

może i jest wygodny ale patrzeć na niego się nie chce... hehehe brzydal w każdym calu!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

To nie patrz! :D Mnie sie podoba! :o)

autor tego artykułu twierdzi że siedziska są krótkie a zarazem wąskie - ciekawe co powiedział by o sceniku który też ma trzy siedzenia z tyłu a szerokość o ile mniejszą - tam są dopiero wąskie siedzenia ! ale ogólnie autko jest super sam takim jeżdżę i nie mem zamiaru zmieniać na inny ( no chyba że na diesla oczywiście MULTIPLĘ ) a jedynym mankamentem jest zbyt mały bagażnik .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

jako car designer to jest najbrzydszy samochod jaki wydzialam w swoim zyciu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

bazon

wugodny,dynamiczny silnik niezłe wyposażenieale okropnie brzydki chociaż rużni się od innych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

bazon

wugodny,dynamiczny silnik niezłe wyposażenieale okropnie brzydki chociaż rużni się od innych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

pozory myla

Jest to samochod, do ktorego nie chce sie wsiasc ze wzgledu na jego nieciekawy wyglad. Jednak jak sie juz to zrobi to nie chce sie z niego wysiasc - taka super jest jazda.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Potwór ale jaki !!!

Kiedy oznajmiłem znajomym że kupuje Multiplę wszyscy pukali sie w czoło ale ... po pokazie tego autka kolegom niie ma osoby która by mi nie zazdrościła. Samochód strasznie wygodny i oszczędny JTD 115 KM *(miasto 6,5, trasa 4,7). Jedyny problem jaki mi sie nasunął w zwiazku z ekspoatacją tego samochodu to jest to że z powodu wysokości tego auta osoby starsze mają kłopot z wejsciem da środka. Szkoda tylko że jest to fiat gdyż wiadomo jaka jest awaryjność tej marki. Jak dotąd nie miałem żadnych problemów (2 000 km)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

To mój drugi

Teraz mam dizelka, sama zabawa. WYGLĄD-super. Tym,którym się niepodoba podpowiadam- siedząc w środku nie widać jak wygląda na zewnątrz. Ludziska się smieją do czasu, aż się nie przejadą. I jeszcze jedno, czy kto słyszał żeby ukradli Multiplę.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie zachwalaj jej tak, bo ci skroją xD
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale jaja co?

Rzeczą gustu jest czy fajny on czy też nie, ale faktem niezaprzeczalnym jest to, ze nie ma osób wobec niego obojętnych. Podoba się, albo nie.
Zgadzam się też z opinią, że kradzieże tego auta wydają mi się wręcz niemożliwe. I lodówka w środku!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

pozdrowienia z Multipli

nie mam zamiaru przekonywać nikogo o walorach tego samochodu ( tym bardziej estetycznych ). Sam nie byłem przekonany co do zakupu tego auta, które jest tak brzydkie że aż ładne, natomiast teraz wiem że nie zamienie go na inne chyba że na kolejną Multiple i jednak z JTD mimo że teraz jeżdżę bęzyną z gazem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super...

Bardzo fajne auto, szkoda że niedoceniane.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

dziwne autko

mi sie osobiscie nie podoba.taki dziwolag plynacy po miescie,ktory odstrasza wygladem,choc przestrzeni tam sporo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Buhahaahaha:-)

Ludzie popatrzcie jak to wygląda!! Czy wy macie oczy?? To auto wyglądaj kakby na dach duzego fiata spadł kaszlak!! A jakby tego mało to w tył wjechał mu cinkuś!! Jezu a tan znaczek z przodu?? FIAT!! Feler in alles tale! :-) Nie no ludzie konkretna porażka to auto nie nadaje sie nawet do cyrku!! Siedząc w nim chowałem sie za drzwi zeby nikt mnie przypadniem nie zobaczył!! Strzasny muł!! Daje mu 0 punktów!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

Zapewne twój szmelcwagon golf 2 jest z****iaszczy i piękny no i do tego jaki zrywny DDDDDD
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ŻABA....ale zajebista!

mam pięcio osobową rodzinę i to auto jest dla mnie idealne.Oglądałem sceniki,zefiry,picasso...ale to nie to.Sześć oddzielnych foteli -to jest to...Po za tym super wyposażenie \wersja JTD\-jak za te pieniądze.Prowadzi się super ! No i nie kradną, a to ważne jak się wydaje na auto prawie 80 tys..Co do awaryjności ,to teraz producenci idą na ilość,a nie na jakość...A po za tym gubią się przy tej ilości elektroniki.Mam znajomych z kasą i super furami i owszem fajnie się nimi jeżdzi-jak jeżdżą-a o jakich usterkach mi opowiadali \ tych super fur \ to aż mi się niechciało wierzyć. Teraz auta się bardziej psują-niby mają prawo.Chodzi o te pierdolone serwisy \ nie tylko fiata \ gdzie pracują debile, a ty traktowany jesteś jak idiota-nie raz dopóki coś nieruszyli lub czegoś popróbowali to było okay...I tu leży problem- Z CZYM DO UNI...--palanty!!!!

Jest SUPER

Miałem: 5 kaszlaków,Skode 120,Renault 5,Toyotę pickup-truck,Honde crx,Mazde 323,Subaru Legacy,Chevy Malibu, Mercuy-Mercur,Dodge Ram350,Ford Granada,GMC jimmy,Opel Frontiera,Fiat Uno, Hundai Accent,Opel Kadett,
2 Opel OmegaB combi,OpelAstra,Tico,BMW "5",Audi A6,VW Polo,Opel Vectra,Volvo 960 combi, Teraz mam Multiple wiec moge cos na temat aut powiedziec.Jest super . Moja multipla to benzyna+gaz. na podstawie potrzednich zamochodów powiem ze jest niezla jest dynamiczna trochę za duzo pali 10-11 l/100 Myslę ze zalezy to od sposobu jazdy (mojej zonie wszystkie auta pala mniej).Bawia mnie "dresy" w swoich chinkowych gratach i z zasady kozdy z nich czyta napis MULTIPLA (jest z tyłu mojego auta0.Tak"umpa umpa"- smutni kolesie . Te auta nie miałem na obrazku ani w mazeniach zaden nie był dresiarsko stuningowany w samochodzie słucham OZZY Ozborne A wy palanty nauczcie sie jezdzic. Gdy mialem Uno dres z bmw chciał sie pogonic i tak było z krakowa do warsiawki oczywiscie byl to czlowiek "stoliczny" przyjechał 20 min po mnie MULTIPLA TO STARSZNY BRZYDAL ALE PIEKNE SUPER AUTO

multipla

Mi sie ten samochód nie podoba ale często na niego patrze jak nim jęździ moje sexowna sąsiadka.

opinia o multipli

Mam Multiplę od 2 lat, dotychczas moja rodzina 6 osobowa jezdziła 2 autami.przejechałem 40.000 km
bez jakichkolwiek awarii.Poprzez technikę jazdy można zejsc do 7l benzyny w miescie.Napewno wymienie na następną. Ta nowa już nie jest taka awangardowa.

Design? Świetny!

Nie wiem co ludziom nie podoba się w Multipli, to samochód, który od razu mnie uwiódł :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

zachwycająca

kupiłem używaną Multiplę tydzień temu benz. + gaz. rodzina jest zachwycona wnętrzem i wygladem. na temat awaryjnosci jeszcze nic nie wiem ale za kierownicą czuje się jak w małym autobusie i na wszystkich patrze z góry :-)))

Prosze o więciej informacji

Czy mógłby napisać mi na temat multipli więcej rzeczy?? MOi rodzice chcą kupic samochód i zastanawiają się nad multipla.czy opłaca się kupić taki samochód dla 6 osobowej rodziny?? Prosze o więcej informacji. Jeśli może ktoś ze mną po imieliowac to chętinie się zgodze. Prosze o opinie na jacob1990@poczta.onet.pl

Multipla-na razie ją chcę

Z zewnątrz wiadomo rzecz gustu, ale w środku bajer i jazda nią ok.
Jak ktoś chciałby tanio sprzedać czekam na propozycje.

wie o czym pisze ten kto nią jeździł

mam 1,9 jtd i niech się schowają inne samochody
pełny wypas i full miejsca na zakrętach zachowuje się jak gokart i 180 też pojedzie, a że nie wszystkim się podoba to całe szczęście bo za tą cenę nie ma lepszego (młodszego) vana z takim bagażnikiemi i wyposażeniem. szukam chętnych do założenia klubu tego "brzydactwa" ;-) można zorganizować ciekawy zlocik.

Jestem za...

Aby powstał FC Multipli. Nie wiem czy zrozumieją to Ci którzy nie mają Multipli. Ale czy jadąc jakimkolwiek innym pojazdem ludzie pozdrawiają się na ulicy...
Mam już drugą Mult. (pierwsza paliwo+lpg) obecnie JTD - w sumie na obydwu zrobiłem 140 tyś i jak na razie nie mam na co narzekać.

Multipla-żygi

Gdy słyszę chasło Multipla-czce mi sie żygać. To auto jest obrzydliwe. Te lampy pod szybą-one mi sie najbardziej nie podobają. Tyłek ałta jest taki sobie i przód. Auto dla mnie do bani. Weźcie sie ludzie i buducie coł piękniejszego!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

do bani to Ty jestes..

Powiedzcie mi Ludzie jak taki analfabeta może cokolwiek się wypowiadać na jakikolwiek temat...?? Człowieku "obrażając coś "stworzonego" przez osobę mającą pojęcie o czymkolwiek trzeba przynajmniej znać podstawy językowe swojego Narodu, a Ty nie potrafisz poprawnie napisać paru zdań..?? dla mnie to jest żenujące.. Próbujesz błysnąć, ale pytanie brzmi: Z CZYM DO LUDZI??

A poza tym to mam zamiar kupić to autko i nie będę patrzeć czy słuchać opinii takich prostaków bez pojęcia o czymkolwiek a co dopiero o samochodach...
CYTUJĘ: Weźcie sie ludzie i buducie coł piękniejszego!
TY ZACZNIJ BUDOWAĆ ZDANIA BEZ BŁĘDÓW TO MOŻE WTEDY PODGADAMY!!

Czas nauczyć się polskiego skoro chcę się wypowiadać publicznie

Delfin tak mówią na to auto w niemczech

Kupiłem Multiplę 19 miesięcy temu wersję JTD 110KM i nie żałuję jest super pod względem wyglądu jak i zachowania na drodze, ostre zakręty to żaden problem. Co do awaryjności to po 47000 km pękła guma na przegubie (drobiazg). Jedyna rzecz która mi nie odpowiada to begażnik jest za mały, nie chętnie demontuję fotele choć trwa to chwilę. Za to miło jest jak kierowcy Multipli pozdrawiają się na drodze.
Co do tych którzy ubliżają temu autu POPROSTU ŻAL WAM ŻE MOŻECIE OBEJŻEĆ PRZÓD MULTIPLI TYLKO NA PARKINGU BO NA TRASIE NIE MACIE SZANS. POZDRAWIAM

Kochane brzydactwo

Kupiłem używaną Multiplę pół roku temu. To brzydkie kaczątko, którego nie sposób nie pokochać. Duże, funkcjonalne, pełno miejsca w środku, bardzo wygodna gałka biegów przy kierownicy, pełno schowków i schoweczków; do tego bardzo trwały i bezawaryjny silnik 1.9JTD - przy tym jednocześnie bardzo ekonomiczny. Okna wielkie, panoramiczne; na wszystkich patrzy się z góry.

No i ten błysk w oku wszystkich. PIerwsza reakcja, jak spojrzą z zewnątrz - ale brzydactwo! Druga reakcja, jak zobaczą w środkui się przejadą - ale fajne autko!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Multipla

Multipla jest chyba najbrzytszym samochodem fiata wygląda jak by ktoś przyłożył w zaprzeproszeniem w morde i jest zniekształcona jednym słowem wygląda jak TRAPEZ

ZAPRASZAM NA FORUM

http://www.multipla.fora.pl/

zajebista

multipla może nie jest ideałem z zewnątrz mam namyśli starą bo jest nowa z bez tego z przodu ale ja mam starą i mi sie właśnie podoba na zewnątrz przynajmniej czymś sie wyróżnia a w srodku niebo takim wygodnym autem w życiu nie jechałam! i ci co nie jechali mogą gówno o niej powiedzieć!

multipl

Jeździłem tym autkiem i............ chcę taką mieć jest rewelacyjna Scenik do bani, Picasso do bani chowają się a Multipla 1.9JTD SUPER polecam każdemu kto chce mieć dynamiczne i przestronne auto.

ODA DO MULTIPLI

Hej, wy dresiarze w swoich klepanych BMW i wy krawaciarze w smutnych Mercedesach, nie macie pojęcia co to znaczy komfort jazdy i podróżowania ! Nie macie pojęcia, bo nigdy nie jechaliście Fiatem Multiplą ! Miałem dużo samochodów i żaden nie był tak przyjemny w użytkowaniu. Pod względem trwałości to powiem, że jest to chyba jeden z najbardziej solidnie wykonanych fiatów.Ba! Mercedesy i BMW też się psują!

Cjce Multiple

Jest piekna śliczna w środku przestronna idealna na wyjazdy z całą paczka i na imprezy musze taką mieć :-> Czy ktoś ma fajnie zrobioną multiple albo jakas stronka z fajnie przerobionymi multiplami bo gdzie wejde to tylko chip tuning i lekko dłubnięte a mi chodzi o cos odwarzniejszego pozdro dla wszystkich sympatyków Multipli :))))))

kto to wymyślił, tak kulawego samochodu w życiu nie widziałem. a te 2 światła tuz pod szybą są poprostu rewelacyjne.

Borek

Ej wieśmoki FIATY TO SZITY Bejca to jest to. Myślicie czereśniaki że jak nosita dzinsa i jeżdzita fiotem to jesteście debaściaki. Ja mam najdroży ortalion w Polsce szyty na zamówienie. Moje e36 jest dla mnie jak prawa ręka. Robie każdego cześiaka pod światłami we fiocie. Wogule jestem debeściakiem. Pozdrawiam Prószków, Raszyn i Wólke Kosowską.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

do Borka

te Borek a może Burak wsadź se granata do tej beemki i zrób se pire z buraków hehe

Do Borka

Wyliż rure swojemu dresowozowi i wstaw szklane drzwi, żeby było widać Twój dres.

Ludzie kupujta!

Jeszcze nie posiadam,ale jeżdziłem takim i i rozmawiałem z użytkownikami.Oto wnioski:Swietne prowadzenie,wygodny,przestronny,sześcioosobowy,oryginalny wygląd-w sumie kwestia gustu-mi się podoba-inny niż wszystkie,jak na fiata-bardzo dobre wykonanie,tani w zakupie.Cóż wady pomijam ale ja ich wiele nie widzę.Ludzie kupujta!

zainteresowany

Cześć jestem poważnie zainteresowany kupnem Multipli ale wcześniej chciałbym nawiązać kontakt z kimś kto użytkuje ten samochód od paru lat i przejechał nim co najmniej 80000 km.Mój adres arab28@vp.pl czekam na kontakt i pozdrawiam wszystkich użytkowników Mulipli.

bu!!!

ludzie to auto straszy!! jak ktos zobaczyl by je o polnocy na cmetarzu pewnie spieprzal by gdzai pieprz rosnie ci ktuzy twierdza ze to auto jest ladne albo sa slepi albo sa moim ojcem

Gusta!!

wiesz powiem tak! Kazdy lubi co innego!! buraku nie obrazaj nikogo bo to nie o to chodzi jesli ktos ten samochod ma i podoba mu sie bardziej niz inne to jest jego sprawa!! widzisz tobie napewno podoba sie tez jakis samochod moze to jest BMW czy merol ok mi tez sie podobają a np. japonczyki nie by najmniej do roku 2004 i nie obrazam nikogo ze ktos ma i szanuje! Ja osobiscie tez jestem za multiplą i nic tego nie zmieni ! a wracając do tematu brak ci szacunku i wychowaniu mlotku musisz jeszcze spedzic troche czasu z ludzmi a nie w lesie mieszkac i zyc w bedzie!! ale mimo to pozdrawiam!

ale burak

burak to z ciebie BM gowno

niewiesz co masz

autko dobre ale co najwaniejsze za te cene super , jak ktos raz pobrubuje ja jechac w tlumie zrozumie - dlaczego.
nie boi sie korkow tak jak male inne zawsze jest na wiezchu , bo duze i ile w nim schowkow . Jak niemasz domu smialo mozesz w nim mieszkac w troje .

Rewelacja

Rewelacja, przeciętne auta mogą się schować.

To prawda, że żaba, ale jaka

siedziska są wystarczająco długie i szerokie, mam 103kg i 187cm wzrostu, i jeździ mi się moja Multiplą super,a mam w aucie gromadkę dzieci i więcej osób, nie mam zamiaru zmieniać na inny, a uzywam Multipli Bipower, tj. na gaz ziemny, niesamowity zasięg na gazie, bardzo dynamiczne i ma super osiągi. Butle inaczej zbiorniki CNG są super umieszczone, nisko, auto ma duzy rozstaw kół i jako jedyny fiat super dobrze trzyma się nawierzchni! jestem pełen podziwu, jednak co do uszczelnienia skrzyni biegów powinni brać przykład od Niemców, np. VW!!!

multipla

miałem w życiu 17 samochodów,od malucha ,kredens,ford transit van, vw passat wszystkie modele,ford taurus,sierra uno,mercedes,aerostar ford,ale multipla jest najlepsza.Zrobiłem od nowej 340.000 km i jedzie dalej bez żadnych zmian.Normalne wymiany,typu zawieszenie rozrząd sprzęgło,klocki ham.To jest naprawdę najlepszy z dotychczasowych.Nie ma mowy o zmianieNa gazik jest nieoceniona.Oby tak dalej.Wszyscy sie pozdrawiają,czego nie ma nigdzie nawet w niemczech

ja niestety ze śląska

to ja napiszę , że jazda bmwicami i mesiami włożyć między starozytne bajki.... Multisia to jest cud nad cudami, silnik 1,9 115 km, miodek... Polecam wszystkim 230 tysiaków przebiegu i żal , ze nową zrobili taką a nie inną

To jest gorzej niż wstrętne ! Jak może się wam to podobać! Ja bym do tego nie wsiadł ! To sie nadaje tylko na złom! WSTRĘTNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! żygam jak na to patrze !!!!!!! co za buc to wymyślił !!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Dać Ci miseczkę na te wymiocinki? :D Ona jest cudowna, a Ty cuchniesz wymiocinkami :D

co za buc to napisał?

ortografia, interpunkcja, literówki... naucz się pisać po polsku zanim zaczniesz wypowiadać się publicznie.

super marzenie od 8 lat

kiedy zakomunikowałem,że jadę ją kupić.Stanęło na tym po godź awanturze abym spakował swoje rzeczy.dzisiaj tzn.2 dni później.Żona i córka zachwycone syn chociaż oblał egz.pr.jazd. nie odpuścił mi garnięcia się nią i już nie chce mondeo.Wcześniej kochałem ją w ciemno.

Fiat Mulcia

Mam ją pięć lat i spisuje się super Cieszy mnie ze mam samochodzik nie tuzinkowy.

fiat to tandeta !!!!!!

kilka dni temu kupiłem używaną Multiplę ....a przedtem miałem dwa inne fiaty ale kupowane nowe z salonu . Niestety opinia o fiatach jest prawdziwa. Tandeta i dziadostwo w ( niekiedy ) ładnym opakowaniu a po krótkiej eksploatacji wychodzą różne dziwne kabarety które w innych markach są dużo mnie spotykane. Dlaczego ONI nadal nie potrafią nauczyć się na własnych błędach i nie robią swoich aut z lepszych materiałów.....kanał ! Zobaczę ile pojeżdżę Mulpą ..........................Pozdro for ALL !!!!

Multipla przerosłą moje oczekiwania

Chyba musiałeś źle trafić. Ja mam Multiplę od 2 miesięcy (2000r.) i do tej pory nie musiałem przy niej palcem kiwnąć. Co do wyglądu zewnętrznego, no cóż .... jak się jedzie w środku to nie widać, za to się jeździ suuuuper.

Klub Fiata Multipla

www.multiplaklub.pl - jesteś właścicielem, sympatykiem czy może chcesz kupić to auto? Dołącz do naszego Klubu!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

haha

luxusowy pojazd

Mj nastpnz wpis po 3 latach

Mam kolejna multipl te niezawodna i zamierzam miec jeszcze kolejna Druga zrobilem juz 100 000 km poprzednia 420 000 NAJLEPSZE auto jakie mialem _18 sztuk.

dzisiaj kupuje to brzydactwo o ktorym myslalam juz od dluzszego czasu.Jechalam nim jazda probna rewelacja.Dam znac za tydzien jak sie sprawuje.pozdrawiam

Prośba

Ja właśnie mam zamiar ją kupić , napisz proszę jak Ci się nią jeździ - walczak07@vp.pl - Proszę i Dziękuję.

no i...

Nie dałaś znać jak się nim jeździ - nieładnie.

dla mnie bomba

na nowym przejechałem 400,00 tys km w ciągu 12 lat,silnik bezawaryjny ,wymieniłem w tym czasie 3x wydech ,1x sprzęgło ,1x amortyzatory.

KLUB FIATA MULTIPLA ZAPRASZA

KLUB FIATA MULTIPLA W POLSCE POSIADA JUŻ OSOBOWOŚĆ PRAWNĄ !!!
STOWARZYSZENIE ZOSTAŁO ZAREJESTROWANE W RYBNIKU POD NR KRS 0000379459.
ZAPRASZAMY NA WWW.MULTIPLAKLUB.PL

bardzo faine autko

co sądzę o multipli i tych co ją krytykują-

Panowie-styl to jest coś co odróżnia...kiedyś auta poznawało się z daleka-teraz wszystko na jedno kopyto niema indywidualności,może to wina współczesnych trendów-ale uważajcie-jak w motoryzacji tak i w życiu,jak nie będziemy się różnić to przypadkiem zamiastzerżniemy kolegę-bo taka moda-współczuje.Multipla-to jeden z niewielu rozpoznawanych oryginalnych-zgodzę się że ładny-lub brzydki.Natomiast OBRZYDLIWY JEST m PLAGIAT inaczej brak stylu tręd małpowania obecnie bardzo powszechny

moja Zaba

Mam zabe od ponad 2 lat(1.9 D).Kupilem ja u przebiegiem 175 tkm.teraz mam
prawie 300 i zadnych problemow.jedyne co ,to co 15 tkm,wymieniam filtr i olej.
Wiadomo,hamulce,rozzad,to sa rzeczy ,ktore trzeba co jakis czas zrobic,ale poza tym ZERO problemow.

ja też chcę

mam troje dzieci + żona i chcę takie kupić

wspaniały szkaradek

Witam jestem posiadaczem multipla tak nazywany jest szkaradek to piękny samochód trzeba nim się przejechać i go pokochać to tak jak z koniem jak stoi to ładny lecz trzeba nim się przejechać aby poczuć jazdę ,prowadzi się wspaniale to było moje marzenie bo pierwszy kupił mój siostrzeniec i przejechałem się nim i po 2 m-ca kupiłem to cacko .

bodfnmld@gmail.com

Fiat Multipla - opinie, dane techniczne, testy.