Widok

Fiat Multipla

Projektanci Multipli zerwali z wszelkimi stereotypami. Celem było uzyskanie maximum przestrzeni dla pasażerów. W tym minivanie zmieści się 6 osób i to na długości niecałych 4 m. Sprawą drugorzędną stał się wygląd, który można określić jako oryginalny. Oto fragment zasłyszanej rozmowy między sprzedawcą Fiata a klientem: (S): Prawda, że to niezwyczajny samochód?(K): Wie pan, patrząc z zewnątrz ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

swietny samochod

mi sie osobiscie nie podoba, ale moj kolega sadzi co innego
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mistrzostwo świata

Piękna linia! Skrzyżowanie Nysy i Fiata. Idelana propozycja dla niedowidzącej, wielodzietnej rodziny z psami lub dostawcy marchwi na miejskie targowisko.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 46

To jest auto XXI wieku

Mam taką, jeżdżę i jestem zachwycony. Wzornictwo jest rzeczą gustu ci co krytykują Multiple pewnie jeżdżą Daewoo Lanosami z chromowaną końcówką rury wydechowej jako wyróżniacz a ja za małe pieniądze mam design z XXI wieku, super funkcjonalność i przyjemność z jazdy jak w samochodzie sportowym (tak tak). Moje Volvo V40 sie nie umywa do Multipli. Jeżdzę też Mazdą MX-5 i po mieście na pewno Multipla jest szybsza
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 3

Myślę że to doskonałe rozwiązanie dla tych którzy zastanawiają sie czy kupić domek jednorodzinny czy auto osobowe, Multipla z najlepszym wyposażeniem to 2 w jednym!!!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

Albert

Autko jest świetne
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

hmmm

nie moge wiele powiedziec jezdzilem tym autkiem tylko pare dni na testach i bylo to nowiutkie z 40 paroma kilometrami przejechanymi na liczniku baaardzo delikatny gaz sma ciezar stopy dawal niezle po gazie i rownie delikatne hamulce piski odchodizly co chwila dopooki sie nie przyzwyczailem stylizacja osobiscie nie podoba mi sie ale rzecz gustu funkcjonalne , 3 osoby z przodu to plus a drazek zmiany biegow w desce mimo nietypowego do moich przyzwyczajen miejsca bardzo wygodny
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zaskoczenie

Multiplę kupiłem pół roku temu, samochód był używany z 35 tys. Fakt że ten Fiat jest bardzo funkcjonaly, szczególnie podoba mi się leżące oparcie środkowego, przedniego siedzenia. Jeżdzi się taym autem jesk małą ciężarówką - jest trochę za szerokie. Natomiast mam ciągłe problemy z układem kierowniczym i elektryką - w czasie jadzy samoczynnie otwierają się okną, obłęd!!! Poza tym skrzynia biegów "charczy" przy włączaniu 2 i 3 biegu. Z nastąpnym tygodniu do wymiany nam poduszki zawieszenia silnika (!!!dziwne ba auto ma 40 tys przebiegu).
MImo tego że mam ciągłe problemy z tym samochodem, polecam go osobom które mają dużż rodzinę -wszyscy się zmieścicie i wygodnie pojedziecie na wakacje. UWAGA NA UŻYWANE AUTA!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Brzydactwo

Te auto wogóle mi się nie podoba jest wstrętne i wygląd i wewnątrz i wogóle poprostu brak mi słów... A w jeżdzie jak kiedyś miałem okazję się przejechać wogóle poczułem irytację co do tej firmy.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 36

A o co chodzi???

No wiec tak jestem pijany i niebardzo wiem o co chodzi ale ten samochod jest moim marzeniem gdyz miesci w sobie duzo miejsca i mozna podczas imprezy wyrwac sporo lasek. Nara`
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

jest ok, aleee...

bardzo wygodny samochód, wyglad rzecz gustu, mnie sie bardzo podoba , gorzej z wykonawstwem fiata 20 tyś -wymiana lożyska oporowego sprzegła, 27tyś-przetarcie przewodu paliwa który biegnie obok serwa, 35tyś-wymiana uszczelniacza półosi i osłony przegubu, 53 tyś- coś już rzęzi, gdyby to była toyota to byla by rewelacja
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11

brzydal!!

może i jest wygodny ale patrzeć na niego się nie chce... hehehe brzydal w każdym calu!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

autor tego artykułu twierdzi że siedziska są krótkie a zarazem wąskie - ciekawe co powiedział by o sceniku który też ma trzy siedzenia z tyłu a szerokość o ile mniejszą - tam są dopiero wąskie siedzenia ! ale ogólnie autko jest super sam takim jeżdżę i nie mem zamiaru zmieniać na inny ( no chyba że na diesla oczywiście MULTIPLĘ ) a jedynym mankamentem jest zbyt mały bagażnik .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

jako car designer to jest najbrzydszy samochod jaki wydzialam w swoim zyciu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

bazon

wugodny,dynamiczny silnik niezłe wyposażenieale okropnie brzydki chociaż rużni się od innych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

bazon

wugodny,dynamiczny silnik niezłe wyposażenieale okropnie brzydki chociaż rużni się od innych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

pozory myla

Jest to samochod, do ktorego nie chce sie wsiasc ze wzgledu na jego nieciekawy wyglad. Jednak jak sie juz to zrobi to nie chce sie z niego wysiasc - taka super jest jazda.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Potwór ale jaki !!!

Kiedy oznajmiłem znajomym że kupuje Multiplę wszyscy pukali sie w czoło ale ... po pokazie tego autka kolegom niie ma osoby która by mi nie zazdrościła. Samochód strasznie wygodny i oszczędny JTD 115 KM *(miasto 6,5, trasa 4,7). Jedyny problem jaki mi sie nasunął w zwiazku z ekspoatacją tego samochodu to jest to że z powodu wysokości tego auta osoby starsze mają kłopot z wejsciem da środka. Szkoda tylko że jest to fiat gdyż wiadomo jaka jest awaryjność tej marki. Jak dotąd nie miałem żadnych problemów (2 000 km)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

To mój drugi

Teraz mam dizelka, sama zabawa. WYGLĄD-super. Tym,którym się niepodoba podpowiadam- siedząc w środku nie widać jak wygląda na zewnątrz. Ludziska się smieją do czasu, aż się nie przejadą. I jeszcze jedno, czy kto słyszał żeby ukradli Multiplę.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale jaja co?

Rzeczą gustu jest czy fajny on czy też nie, ale faktem niezaprzeczalnym jest to, ze nie ma osób wobec niego obojętnych. Podoba się, albo nie.
Zgadzam się też z opinią, że kradzieże tego auta wydają mi się wręcz niemożliwe. I lodówka w środku!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0