Widok

Fiat Multipla

Projektanci Multipli zerwali z wszelkimi stereotypami. Celem było uzyskanie maximum przestrzeni dla pasażerów. W tym minivanie zmieści się 6 osób i to na długości niecałych 4 m. Sprawą drugorzędną stał się wygląd, który można określić jako oryginalny. Oto fragment zasłyszanej rozmowy między sprzedawcą Fiata a klientem: (S): Prawda, że to niezwyczajny samochód?(K): Wie pan, patrząc z zewnątrz ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

bodfnmld@gmail.com

Fiat Multipla - opinie, dane techniczne, testy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czas nauczyć się polskiego skoro chcę się wypowiadać publicznie

wspaniały szkaradek

Witam jestem posiadaczem multipla tak nazywany jest szkaradek to piękny samochód trzeba nim się przejechać i go pokochać to tak jak z koniem jak stoi to ładny lecz trzeba nim się przejechać aby poczuć jazdę ,prowadzi się wspaniale to było moje marzenie bo pierwszy kupił mój siostrzeniec i przejechałem się nim i po 2 m-ca kupiłem to cacko .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja też chcę

mam troje dzieci + żona i chcę takie kupić

do KAMILA :

Szanowny Kamilu , z tego co piszesz , mogę wnioskować że wcisnęli Ci auto nie tylko ze skręconym licznikiem ale na 99 % bite i niedokładnie wyremontowane albo poskładane ze starych ,zużytych części. Ja też mam Smoka, już ponad 3 lata. To jest super maszyna tylko wymaga jednak pewnego wkładu pracy jak już ma trochę więcej przebiegu na liczniku. Ale ogólnie warto się w to bawić. Pozdro!

moja Zaba

Mam zabe od ponad 2 lat(1.9 D).Kupilem ja u przebiegiem 175 tkm.teraz mam
prawie 300 i zadnych problemow.jedyne co ,to co 15 tkm,wymieniam filtr i olej.
Wiadomo,hamulce,rozzad,to sa rzeczy ,ktore trzeba co jakis czas zrobic,ale poza tym ZERO problemow.

co sądzę o multipli i tych co ją krytykują-

Panowie-styl to jest coś co odróżnia...kiedyś auta poznawało się z daleka-teraz wszystko na jedno kopyto niema indywidualności,może to wina współczesnych trendów-ale uważajcie-jak w motoryzacji tak i w życiu,jak nie będziemy się różnić to przypadkiem zamiastzerżniemy kolegę-bo taka moda-współczuje.Multipla-to jeden z niewielu rozpoznawanych oryginalnych-zgodzę się że ładny-lub brzydki.Natomiast OBRZYDLIWY JEST m PLAGIAT inaczej brak stylu tręd małpowania obecnie bardzo powszechny
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

bardzo faine autko
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie zachwalaj jej tak, bo ci skroją xD
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

KLUB FIATA MULTIPLA ZAPRASZA

KLUB FIATA MULTIPLA W POLSCE POSIADA JUŻ OSOBOWOŚĆ PRAWNĄ !!!
STOWARZYSZENIE ZOSTAŁO ZAREJESTROWANE W RYBNIKU POD NR KRS 0000379459.
ZAPRASZAMY NA WWW.MULTIPLAKLUB.PL

no i...

Nie dałaś znać jak się nim jeździ - nieładnie.

do bani to Ty jestes..

Powiedzcie mi Ludzie jak taki analfabeta może cokolwiek się wypowiadać na jakikolwiek temat...?? Człowieku "obrażając coś "stworzonego" przez osobę mającą pojęcie o czymkolwiek trzeba przynajmniej znać podstawy językowe swojego Narodu, a Ty nie potrafisz poprawnie napisać paru zdań..?? dla mnie to jest żenujące.. Próbujesz błysnąć, ale pytanie brzmi: Z CZYM DO LUDZI??

A poza tym to mam zamiar kupić to autko i nie będę patrzeć czy słuchać opinii takich prostaków bez pojęcia o czymkolwiek a co dopiero o samochodach...
CYTUJĘ: Weźcie sie ludzie i buducie coł piękniejszego!
TY ZACZNIJ BUDOWAĆ ZDANIA BEZ BŁĘDÓW TO MOŻE WTEDY PODGADAMY!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

dla mnie bomba

na nowym przejechałem 400,00 tys km w ciągu 12 lat,silnik bezawaryjny ,wymieniłem w tym czasie 3x wydech ,1x sprzęgło ,1x amortyzatory.

Prośba

Ja właśnie mam zamiar ją kupić , napisz proszę jak Ci się nią jeździ - walczak07@vp.pl - Proszę i Dziękuję.

dzisiaj kupuje to brzydactwo o ktorym myslalam juz od dluzszego czasu.Jechalam nim jazda probna rewelacja.Dam znac za tydzien jak sie sprawuje.pozdrawiam

Mj nastpnz wpis po 3 latach

Mam kolejna multipl te niezawodna i zamierzam miec jeszcze kolejna Druga zrobilem juz 100 000 km poprzednia 420 000 NAJLEPSZE auto jakie mialem _18 sztuk.

haha

luxusowy pojazd

co za buc to napisał?

ortografia, interpunkcja, literówki... naucz się pisać po polsku zanim zaczniesz wypowiadać się publicznie.

Klub Fiata Multipla

www.multiplaklub.pl - jesteś właścicielem, sympatykiem czy może chcesz kupić to auto? Dołącz do naszego Klubu!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zapewne twój szmelcwagon golf 2 jest z****iaszczy i piękny no i do tego jaki zrywny DDDDDD
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0