Widok

Fiat Multipla

Projektanci Multipli zerwali z wszelkimi stereotypami. Celem było uzyskanie maximum przestrzeni dla pasażerów. W tym minivanie zmieści się 6 osób i to na długości niecałych 4 m. Sprawą drugorzędną stał się wygląd, który można określić jako oryginalny. Oto fragment zasłyszanej rozmowy między sprzedawcą Fiata a klientem: (S): Prawda, że to niezwyczajny samochód?(K): Wie pan, patrząc z zewnątrz ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dać Ci miseczkę na te wymiocinki? :D Ona jest cudowna, a Ty cuchniesz wymiocinkami :D

To nie patrz! :D Mnie sie podoba! :o)

Multipla przerosłą moje oczekiwania

Chyba musiałeś źle trafić. Ja mam Multiplę od 2 miesięcy (2000r.) i do tej pory nie musiałem przy niej palcem kiwnąć. Co do wyglądu zewnętrznego, no cóż .... jak się jedzie w środku to nie widać, za to się jeździ suuuuper.

fiat to tandeta !!!!!!

kilka dni temu kupiłem używaną Multiplę ....a przedtem miałem dwa inne fiaty ale kupowane nowe z salonu . Niestety opinia o fiatach jest prawdziwa. Tandeta i dziadostwo w ( niekiedy ) ładnym opakowaniu a po krótkiej eksploatacji wychodzą różne dziwne kabarety które w innych markach są dużo mnie spotykane. Dlaczego ONI nadal nie potrafią nauczyć się na własnych błędach i nie robią swoich aut z lepszych materiałów.....kanał ! Zobaczę ile pojeżdżę Mulpą ..........................Pozdro for ALL !!!!

Gusta!!

wiesz powiem tak! Kazdy lubi co innego!! buraku nie obrazaj nikogo bo to nie o to chodzi jesli ktos ten samochod ma i podoba mu sie bardziej niz inne to jest jego sprawa!! widzisz tobie napewno podoba sie tez jakis samochod moze to jest BMW czy merol ok mi tez sie podobają a np. japonczyki nie by najmniej do roku 2004 i nie obrazam nikogo ze ktos ma i szanuje! Ja osobiscie tez jestem za multiplą i nic tego nie zmieni ! a wracając do tematu brak ci szacunku i wychowaniu mlotku musisz jeszcze spedzic troche czasu z ludzmi a nie w lesie mieszkac i zyc w bedzie!! ale mimo to pozdrawiam!

burak to z ciebie BM gowno

Fiat Mulcia

Mam ją pięć lat i spisuje się super Cieszy mnie ze mam samochodzik nie tuzinkowy.

super marzenie od 8 lat

kiedy zakomunikowałem,że jadę ją kupić.Stanęło na tym po godź awanturze abym spakował swoje rzeczy.dzisiaj tzn.2 dni później.Żona i córka zachwycone syn chociaż oblał egz.pr.jazd. nie odpuścił mi garnięcia się nią i już nie chce mondeo.Wcześniej kochałem ją w ciemno.

To jest gorzej niż wstrętne ! Jak może się wam to podobać! Ja bym do tego nie wsiadł ! To sie nadaje tylko na złom! WSTRĘTNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! żygam jak na to patrze !!!!!!! co za buc to wymyślił !!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

ja niestety ze śląska

to ja napiszę , że jazda bmwicami i mesiami włożyć między starozytne bajki.... Multisia to jest cud nad cudami, silnik 1,9 115 km, miodek... Polecam wszystkim 230 tysiaków przebiegu i żal , ze nową zrobili taką a nie inną
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

multipla

miałem w życiu 17 samochodów,od malucha ,kredens,ford transit van, vw passat wszystkie modele,ford taurus,sierra uno,mercedes,aerostar ford,ale multipla jest najlepsza.Zrobiłem od nowej 340.000 km i jedzie dalej bez żadnych zmian.Normalne wymiany,typu zawieszenie rozrząd sprzęgło,klocki ham.To jest naprawdę najlepszy z dotychczasowych.Nie ma mowy o zmianieNa gazik jest nieoceniona.Oby tak dalej.Wszyscy sie pozdrawiają,czego nie ma nigdzie nawet w niemczech

To prawda, że żaba, ale jaka

siedziska są wystarczająco długie i szerokie, mam 103kg i 187cm wzrostu, i jeździ mi się moja Multiplą super,a mam w aucie gromadkę dzieci i więcej osób, nie mam zamiaru zmieniać na inny, a uzywam Multipli Bipower, tj. na gaz ziemny, niesamowity zasięg na gazie, bardzo dynamiczne i ma super osiągi. Butle inaczej zbiorniki CNG są super umieszczone, nisko, auto ma duzy rozstaw kół i jako jedyny fiat super dobrze trzyma się nawierzchni! jestem pełen podziwu, jednak co do uszczelnienia skrzyni biegów powinni brać przykład od Niemców, np. VW!!!

Rewelacja

Rewelacja, przeciętne auta mogą się schować.

niewiesz co masz

autko dobre ale co najwaniejsze za te cene super , jak ktos raz pobrubuje ja jechac w tlumie zrozumie - dlaczego.
nie boi sie korkow tak jak male inne zawsze jest na wiezchu , bo duze i ile w nim schowkow . Jak niemasz domu smialo mozesz w nim mieszkac w troje .

ale burak
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

bu!!!

ludzie to auto straszy!! jak ktos zobaczyl by je o polnocy na cmetarzu pewnie spieprzal by gdzai pieprz rosnie ci ktuzy twierdza ze to auto jest ladne albo sa slepi albo sa moim ojcem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

zainteresowany

Cześć jestem poważnie zainteresowany kupnem Multipli ale wcześniej chciałbym nawiązać kontakt z kimś kto użytkuje ten samochód od paru lat i przejechał nim co najmniej 80000 km.Mój adres arab28@vp.pl czekam na kontakt i pozdrawiam wszystkich użytkowników Mulipli.

Ludzie kupujta!

Jeszcze nie posiadam,ale jeżdziłem takim i i rozmawiałem z użytkownikami.Oto wnioski:Swietne prowadzenie,wygodny,przestronny,sześcioosobowy,oryginalny wygląd-w sumie kwestia gustu-mi się podoba-inny niż wszystkie,jak na fiata-bardzo dobre wykonanie,tani w zakupie.Cóż wady pomijam ale ja ich wiele nie widzę.Ludzie kupujta!

Do Borka

Wyliż rure swojemu dresowozowi i wstaw szklane drzwi, żeby było widać Twój dres.

do Borka

te Borek a może Burak wsadź se granata do tej beemki i zrób se pire z buraków hehe