Widok

Fiat Multipla

Projektanci Multipli zerwali z wszelkimi stereotypami. Celem było uzyskanie maximum przestrzeni dla pasażerów. W tym minivanie zmieści się 6 osób i to na długości niecałych 4 m. Sprawą drugorzędną stał się wygląd, który można określić jako oryginalny. Oto fragment zasłyszanej rozmowy między sprzedawcą Fiata a klientem: (S): Prawda, że to niezwyczajny samochód?(K): Wie pan, patrząc z zewnątrz ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Borek

Ej wieśmoki FIATY TO SZITY Bejca to jest to. Myślicie czereśniaki że jak nosita dzinsa i jeżdzita fiotem to jesteście debaściaki. Ja mam najdroży ortalion w Polsce szyty na zamówienie. Moje e36 jest dla mnie jak prawa ręka. Robie każdego cześiaka pod światłami we fiocie. Wogule jestem debeściakiem. Pozdrawiam Prószków, Raszyn i Wólke Kosowską.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

kto to wymyślił, tak kulawego samochodu w życiu nie widziałem. a te 2 światła tuz pod szybą są poprostu rewelacyjne.

Cjce Multiple

Jest piekna śliczna w środku przestronna idealna na wyjazdy z całą paczka i na imprezy musze taką mieć :-> Czy ktoś ma fajnie zrobioną multiple albo jakas stronka z fajnie przerobionymi multiplami bo gdzie wejde to tylko chip tuning i lekko dłubnięte a mi chodzi o cos odwarzniejszego pozdro dla wszystkich sympatyków Multipli :))))))

ODA DO MULTIPLI

Hej, wy dresiarze w swoich klepanych BMW i wy krawaciarze w smutnych Mercedesach, nie macie pojęcia co to znaczy komfort jazdy i podróżowania ! Nie macie pojęcia, bo nigdy nie jechaliście Fiatem Multiplą ! Miałem dużo samochodów i żaden nie był tak przyjemny w użytkowaniu. Pod względem trwałości to powiem, że jest to chyba jeden z najbardziej solidnie wykonanych fiatów.Ba! Mercedesy i BMW też się psują!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

multipl

Jeździłem tym autkiem i............ chcę taką mieć jest rewelacyjna Scenik do bani, Picasso do bani chowają się a Multipla 1.9JTD SUPER polecam każdemu kto chce mieć dynamiczne i przestronne auto.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

zajebista

multipla może nie jest ideałem z zewnątrz mam namyśli starą bo jest nowa z bez tego z przodu ale ja mam starą i mi sie właśnie podoba na zewnątrz przynajmniej czymś sie wyróżnia a w srodku niebo takim wygodnym autem w życiu nie jechałam! i ci co nie jechali mogą gówno o niej powiedzieć!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ZAPRASZAM NA FORUM

http://www.multipla.fora.pl/

Multipla

Multipla jest chyba najbrzytszym samochodem fiata wygląda jak by ktoś przyłożył w zaprzeproszeniem w morde i jest zniekształcona jednym słowem wygląda jak TRAPEZ

Kochane brzydactwo

Kupiłem używaną Multiplę pół roku temu. To brzydkie kaczątko, którego nie sposób nie pokochać. Duże, funkcjonalne, pełno miejsca w środku, bardzo wygodna gałka biegów przy kierownicy, pełno schowków i schoweczków; do tego bardzo trwały i bezawaryjny silnik 1.9JTD - przy tym jednocześnie bardzo ekonomiczny. Okna wielkie, panoramiczne; na wszystkich patrzy się z góry.

No i ten błysk w oku wszystkich. PIerwsza reakcja, jak spojrzą z zewnątrz - ale brzydactwo! Druga reakcja, jak zobaczą w środkui się przejadą - ale fajne autko!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Delfin tak mówią na to auto w niemczech

Kupiłem Multiplę 19 miesięcy temu wersję JTD 110KM i nie żałuję jest super pod względem wyglądu jak i zachowania na drodze, ostre zakręty to żaden problem. Co do awaryjności to po 47000 km pękła guma na przegubie (drobiazg). Jedyna rzecz która mi nie odpowiada to begażnik jest za mały, nie chętnie demontuję fotele choć trwa to chwilę. Za to miło jest jak kierowcy Multipli pozdrawiają się na drodze.
Co do tych którzy ubliżają temu autu POPROSTU ŻAL WAM ŻE MOŻECIE OBEJŻEĆ PRZÓD MULTIPLI TYLKO NA PARKINGU BO NA TRASIE NIE MACIE SZANS. POZDRAWIAM
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Multipla-żygi

Gdy słyszę chasło Multipla-czce mi sie żygać. To auto jest obrzydliwe. Te lampy pod szybą-one mi sie najbardziej nie podobają. Tyłek ałta jest taki sobie i przód. Auto dla mnie do bani. Weźcie sie ludzie i buducie coł piękniejszego!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

Jestem za...

Aby powstał FC Multipli. Nie wiem czy zrozumieją to Ci którzy nie mają Multipli. Ale czy jadąc jakimkolwiek innym pojazdem ludzie pozdrawiają się na ulicy...
Mam już drugą Mult. (pierwsza paliwo+lpg) obecnie JTD - w sumie na obydwu zrobiłem 140 tyś i jak na razie nie mam na co narzekać.

wie o czym pisze ten kto nią jeździł

mam 1,9 jtd i niech się schowają inne samochody
pełny wypas i full miejsca na zakrętach zachowuje się jak gokart i 180 też pojedzie, a że nie wszystkim się podoba to całe szczęście bo za tą cenę nie ma lepszego (młodszego) vana z takim bagażnikiemi i wyposażeniem. szukam chętnych do założenia klubu tego "brzydactwa" ;-) można zorganizować ciekawy zlocik.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Multipla-na razie ją chcę

Z zewnątrz wiadomo rzecz gustu, ale w środku bajer i jazda nią ok.
Jak ktoś chciałby tanio sprzedać czekam na propozycje.

Prosze o więciej informacji

Czy mógłby napisać mi na temat multipli więcej rzeczy?? MOi rodzice chcą kupic samochód i zastanawiają się nad multipla.czy opłaca się kupić taki samochód dla 6 osobowej rodziny?? Prosze o więcej informacji. Jeśli może ktoś ze mną po imieliowac to chętinie się zgodze. Prosze o opinie na jacob1990@poczta.onet.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

zachwycająca

kupiłem używaną Multiplę tydzień temu benz. + gaz. rodzina jest zachwycona wnętrzem i wygladem. na temat awaryjnosci jeszcze nic nie wiem ale za kierownicą czuje się jak w małym autobusie i na wszystkich patrze z góry :-)))

Design? Świetny!

Nie wiem co ludziom nie podoba się w Multipli, to samochód, który od razu mnie uwiódł :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

opinia o multipli

Mam Multiplę od 2 lat, dotychczas moja rodzina 6 osobowa jezdziła 2 autami.przejechałem 40.000 km
bez jakichkolwiek awarii.Poprzez technikę jazdy można zejsc do 7l benzyny w miescie.Napewno wymienie na następną. Ta nowa już nie jest taka awangardowa.

multipla

Mi sie ten samochód nie podoba ale często na niego patrze jak nim jęździ moje sexowna sąsiadka.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jest SUPER

Miałem: 5 kaszlaków,Skode 120,Renault 5,Toyotę pickup-truck,Honde crx,Mazde 323,Subaru Legacy,Chevy Malibu, Mercuy-Mercur,Dodge Ram350,Ford Granada,GMC jimmy,Opel Frontiera,Fiat Uno, Hundai Accent,Opel Kadett,
2 Opel OmegaB combi,OpelAstra,Tico,BMW "5",Audi A6,VW Polo,Opel Vectra,Volvo 960 combi, Teraz mam Multiple wiec moge cos na temat aut powiedziec.Jest super . Moja multipla to benzyna+gaz. na podstawie potrzednich zamochodów powiem ze jest niezla jest dynamiczna trochę za duzo pali 10-11 l/100 Myslę ze zalezy to od sposobu jazdy (mojej zonie wszystkie auta pala mniej).Bawia mnie "dresy" w swoich chinkowych gratach i z zasady kozdy z nich czyta napis MULTIPLA (jest z tyłu mojego auta0.Tak"umpa umpa"- smutni kolesie . Te auta nie miałem na obrazku ani w mazeniach zaden nie był dresiarsko stuningowany w samochodzie słucham OZZY Ozborne A wy palanty nauczcie sie jezdzic. Gdy mialem Uno dres z bmw chciał sie pogonic i tak było z krakowa do warsiawki oczywiscie byl to czlowiek "stoliczny" przyjechał 20 min po mnie MULTIPLA TO STARSZNY BRZYDAL ALE PIEKNE SUPER AUTO
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0