Widok

Fiat Multipla

Projektanci Multipli zerwali z wszelkimi stereotypami. Celem było uzyskanie maximum przestrzeni dla pasażerów. W tym minivanie zmieści się 6 osób i to na długości niecałych 4 m. Sprawą drugorzędną stał się wygląd, który można określić jako oryginalny. Oto fragment zasłyszanej rozmowy między sprzedawcą Fiata a klientem: (S): Prawda, że to niezwyczajny samochód?(K): Wie pan, patrząc z zewnątrz ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

do KAMILA :

Szanowny Kamilu , z tego co piszesz , mogę wnioskować że wcisnęli Ci auto nie tylko ze skręconym licznikiem ale na 99 % bite i niedokładnie wyremontowane albo poskładane ze starych ,zużytych części. Ja też mam Smoka, już ponad 3 lata. To jest super maszyna tylko wymaga jednak pewnego wkładu pracy jak już ma trochę więcej przebiegu na liczniku. Ale ogólnie warto się w to bawić. Pozdro!

ja też chcę

mam troje dzieci + żona i chcę takie kupić

wspaniały szkaradek

Witam jestem posiadaczem multipla tak nazywany jest szkaradek to piękny samochód trzeba nim się przejechać i go pokochać to tak jak z koniem jak stoi to ładny lecz trzeba nim się przejechać aby poczuć jazdę ,prowadzi się wspaniale to było moje marzenie bo pierwszy kupił mój siostrzeniec i przejechałem się nim i po 2 m-ca kupiłem to cacko .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czas nauczyć się polskiego skoro chcę się wypowiadać publicznie

bodfnmld@gmail.com

Fiat Multipla - opinie, dane techniczne, testy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0