Widok

Fiat Multipla

Projektanci Multipli zerwali z wszelkimi stereotypami. Celem było uzyskanie maximum przestrzeni dla pasażerów. W tym minivanie zmieści się 6 osób i to na długości niecałych 4 m. Sprawą drugorzędną stał się wygląd, który można określić jako oryginalny. Oto fragment zasłyszanej rozmowy między sprzedawcą Fiata a klientem: (S): Prawda, że to niezwyczajny samochód?(K): Wie pan, patrząc z zewnątrz ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Myślę że to doskonałe rozwiązanie dla tych którzy zastanawiają sie czy kupić domek jednorodzinny czy auto osobowe, Multipla z najlepszym wyposażeniem to 2 w jednym!!!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

To jest auto XXI wieku

Mam taką, jeżdżę i jestem zachwycony. Wzornictwo jest rzeczą gustu ci co krytykują Multiple pewnie jeżdżą Daewoo Lanosami z chromowaną końcówką rury wydechowej jako wyróżniacz a ja za małe pieniądze mam design z XXI wieku, super funkcjonalność i przyjemność z jazdy jak w samochodzie sportowym (tak tak). Moje Volvo V40 sie nie umywa do Multipli. Jeżdzę też Mazdą MX-5 i po mieście na pewno Multipla jest szybsza
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mistrzostwo świata

Piękna linia! Skrzyżowanie Nysy i Fiata. Idelana propozycja dla niedowidzącej, wielodzietnej rodziny z psami lub dostawcy marchwi na miejskie targowisko.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 46

swietny samochod

mi sie osobiscie nie podoba, ale moj kolega sadzi co innego
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2