Widok
Filipo - niebezpieczne buty, obcasy niewłaściwie zamocowane
Dwa tygodnie temu zakupiłam szpilki Filipo. Wyglądały ładnie z mięciutkiej skórki, ale nie dajcie się zwieść. Pomijam fakt, iż dziurki przy klamerce były nie do końca przebite i miała problem z zapięciem, ale obcasy nie były właściwie zamocowane a to jest bardzo niebezpieczne. Schodząc ze schodów wysoki obcas rozgiął się i gdyby nie poręcz oraz mój mąż to pewnie teraz leżałabym w szpitalu ( w najlepszym wypadku). Zdążyłam w nich zrobić zaledwie dziesięć kroków, a mało się nie połamałam z powodu tandetnego wykonania i braku odpowiedzialności producenta. Noszę szpilki od 25 lat i spotkałam się z czymś takim pierwszy raz. Oczywiście złożyłam reklamacje żądając zwrotu należności, gdyż ich naprawa nie gwarantuje mi, że to się nie powtórzy. Niestety odmówili zwrotu pieniędzy informując, że buty udało się naprawić. No cóż ja straciłam ponad dwieście zł bo nie zamierzam ryzykować utraty zdrowia nosząc te buty. Jednak chcę przestrzec inne kobiety przed takimi nieprzyjemnymi niespodziankami i odradzić zakup szpilek tego producenta. Ja z pewnością już nigdy nie skorzystam z ich usług.
Moja ocena
* maksymalna ocena 6