Widok

Filmy on-line - gdzie?

Hydepark Filmy Temat dostępny też na forum:
Chciałabym obejrzeć jakiś film on-line, oczywiście bezpłatnie. Tylko pojawia się komunikat "podaj nr telefonu". Trochę mnie to odstraszyło, ponieważ nie wiem po co.
Czy możecie mi polecić jakąś stronkę? Z góry dziękuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
radio ? ;P cyfrowa telewizja naziemna ? ;P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A znasz serwis/sposób inny poza torentami gdzie można za darmo ściągnąć muzykę lub filmy w full hd?

Ja nie znam - ale może jakieś są...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
może się mylę , ale ściąganie nie jest karalne, karalne jest udostępnianie ?!

co teraz już nie można sobie nagrać piosenki lecącej w radiu ? :P
Kara pieniężna za nielegalne ściąganie mp3 i filmów to wartość tych filmów w dniu premiery x3 - o ile dobrze pamietam
Jak kiedyś kupię sobie DVD lub Video ;) to się zgłoszę nauczysz mnie ;]
Nie będzie więcej kin bo sale kinowe świecą obecnie pustkami - z wyjątkiem paru filmów na krzyż.

"Nie sądzę"
Dlatego właśnie tacy ludzie jak TY nie powinni mieć prawa głosu w powszechnych wyborach ;)
Większość tych filmów to oscarowe nominacje i hiciory. Owszem, nie nowości ,ale warto czekać ;-p
Trzeba umieć szukać pereł wdr-ku .
to się nie liczy - miałem poprawić - zapomniałem ;P

Secundo :)
zacznij pisać dłuższe wypowiedzi, też z miłą chęcią bym tobie coś wytknął :P
3 zł - nom bo taka jest faktyczna wartość większości tych "dzieł" ;] w tym 1zł wytłoczenie płyty, 1zł koszt pudełka i 1zł koszt dostarczenia do sklepu ;P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mikro....nie udawaj że nie kumasz ;-)
Ale jeśli potrzeba to tłumaczę. Kara pieniężna za którą można by kilka lat chodzić prawie codziennie do kina ;-D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
>Kara była solidna, kilka lat chodzenia do kina.

W ramach kary chodzenie do kina? O takiej karze to chyba każdy przestępca marzy ;P
Nawet po 3 zeta są filmy i można znaleźć perełki ;-D
Znam przypadek kiedy do spokojnego,porządnego domu zapukała polizei. Ściągane filmy krążyły tam aż furczało. Kara była solidna, kilka lat chodzenia do kina.Warto było?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
>gratuluję że zdążyłaś przed mikro ;P

Jak widzisz, nie tylko ja jestem czepialska, ale jak bardzo chcesz, zaraz coś znajdę ;)
Mówisz i masz:
>Kradzież jest zła, ale kto mówi o kradzeniu
O kradzieży, nie kradzeniu ;)))
Głupie pytanie , a czy jak kupiłaś samochód od handlarza bądź z salonu i byłaś z niego zadowolona(y) to poszłaś do niego i dopłaciłaś mu bo na to zasługiwał ?
A kiedykolwiek odpaliłeś autorowi później? Coś więcej niż kupienie biletów na inny jego film?
Czy też dziwnym trafem żaden film na to nie zasługiwał?
@Po pierwsze jest wiele darmowych wejściówek na premiery i Ci co je dostają są zadowoleni.

O! Dobrze prawisz ;] - ci co za darmo oglądają są zadowoleni ;D

...czemu się zatem dziwisz że ktoś ściągnie sobie film za darmo i go oglądnie - też chce być zadowolony !!!!!

Nie mam nic przeciwko oglądaniu za darmo i jeżeli film się spodoba to dopiero wtedy autorowi odpalić wg uznania ;P
Jakie króliki doświadczalne? Po pierwsze jest wiele darmowych wejściówek na premiery i Ci co je dostają są zadowoleni. Po drugie większość cieszy się ze może iść w dniu premiery... baa- są w stanie nawet za to więcej zapłacić.

Właśnie po to aby czyjejś chciwości nie zaspokajać kupuje filmy z aukcji charytatywnych-dzięki temu ktoś się pozbywa niepotrzebnego grata (bo mało kto wraca do juz raz obejrzanego filmu) a ktoś inny dostaje pomoc na chore dziecko. A ja z kolei film. I wszyscy są zadowoleni.
@możemy się także kierować opiniami innych widzów

a ci inni widzowie mają robić za ofiary czy królików doświadczalnych ?

Twierdzę jak twierdziłem kradzież jest zła, chciwość też, czemu więc nie wprowadzić reklamacji - jeśli uznasz że film był stratą czasu żeby nie powiedzieć beznadziejny to zwracają tobie 90% ceny biletu...

I wtedy BoxOffice miałby sens
Książki nie czytam w wersji elektronicznej,"chomikowej" zanim jej nie kupię.
Poza tym wybierając film możemy się także kierować opiniami innych widzów nie samym zwiastunem. A tak to po prostu próbujesz usprawiedliwić zwykłą kradzież.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
owszem powinno być secundo :] gratuluję że zdążyłaś przed mikro ;P

zwiastuny to reklama, oglądasz zwiastun idziesz na film i pełne rozczarowanie, bo wszystko co ciekawe w filmie zostało zawarte w półtora minutowym trailerze...

jakbyś miał kupić obraz jakiegoś nieznanego malarza zrobiłbyś to na podstawie fotografii w internecie czy książce, czy jednak chciał(a)byś zobaczyć go na żywo przed zakupem ? Płytę z muzyką kupujesz w ciemno czy dopiero jak usłyszysz piosenkę to decydujesz się na zakup ?

@Bilet do kina kosztowałby 5 zł
Otóż śmiem wątpić i pokusiłbym się o stwierdzenie że gdyby piractwo zostało wyplenione w 100% to bilet kosztowałby 50 lub 100 zł...
taka specyfika tego rynku chciwość , chciwość i jeszcze raz chciwość

...jakby było inaczej to najważniejszym rankingiem w tym biznesie nie byłby - dochód ze sprzedaży biletów na dany film tylko np ocena widzów.

poza tym 8-10zł z biletu to utrzymanie samego kina, ponad 50% z biletu zabiera dystrybutor więc dla kin nie sprzedających popcornu to żaden biznes (dlatego te pomniejsze kina bez popcornu już poupadały). Podsumowując śmiem twierdzić że bilet kosztowałby prędzej 50-100zł niż 5.

Inne tematy z forum Rozrywka

Wisłoujście 2026 (5 odpowiedzi)

Festiwal Wisłoujście to niezapomniane muzyczne wydarzenie, które łączy najlepszą elektronikę z...

Ostatnia "Piątkowa Prywatka" (3 odpowiedzi)

Drodzy Goście! Mamy przyjemność zaprosić Was na naszą ostatnią imprezę - "Piątkową prywatkę",...

Andrzej Poniedzielski - Jubileuszowo (3 odpowiedzi)

W roku 2024 Andrzej Poniedzielski obchodził 50-lecie pracy artystycznej i 70-lecie urodzin. Już...

do góry