Widok

Finał XIX WOŚP na Długim Targu

Finał XIX WOŚP na Długim Targu Temat dostępny też na forum:
W śnieżnej scenografii wolontariusze Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy dzielnie zbierali pieniądze na specjalistyczny sprzęt dla centrów onkologii dziecięcej. Udało się zdobyć aż 
436.491,83 zł!  
Jednak w tym roku chcemy przebić tą kwotę! W 2011 r. już po raz XIX zagramy dla urologii i nefrologii dziecięcej.  Mamy nadzieję, że z Waszą pomocą w drugą niedzielę stycznia - 9.01.2011 r., ...
więcej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A czy ta osoba bywa w szpitalach????
bo ja tak i dzięki tej akcji moje dziecko mogło mieć dializy w domu bo maszyny były właśnie od WOŚP!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

ale gdyby nie taka szumna impreza do puszek trafiloby mniej pieniędzy.. wielu ludzi wyjdzie z domu tylko po to zeby zobaczyc koncert
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lubię to!

Lubię to! :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Te się lepiej d caritasu przyczep.!
80 % szpitalnego sprzętu do leczenia dzieci zafundował WOŚP.!!!

wypowiedź zmoderowana ( 2011-01-11 11:24:29)

popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

zamiast gołębi w tym roku wypuszczamy szerszenie !

na spotkaniu organizacyjnym w dniu 8.11.2010 r. Jurek zaproponował żeby w celu urozmaicenia akcji wypuścic w Polsce 19 rojów szerszeni, aby w ten sposób uczcic 19 już finał WOŚPu.

szerszenie zostaną potem zebrane przez pracowników ochotniczych i zawodowych straży pożarnych przy pomocy przedszkoli i szkół podstawowych

Jurek powiedział też, że w przyszlym roku na 20-lecie WOŚP wypuścimy do Bałtyku 20 pirani a do Wisły 20 hektolitrów cyjanowodoru !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zatem ja już nie wrzucam do puszki

chciałam pomóc dzieciom a nie muzykom wiec sorry ,ale ja w to nie wchodzę

dzieki za info
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

odważny jesteś!

za szerzenie takiej natyowsiakowej propagandy możesz dostac w mordę !!!!
a najlepiej jak ustawisz wystawę antyaborcyjną to nie wyjedziesz z Gdana w jednym kawałku !!!!

jak wrzucisz to dostaniesz tylko naklejkę

więc nie wiem czy sie opłaca, ja się zastanowię jeszcze
gdyby był darmowy browar i hamburgery to cały mój street by poszedł!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

dajcie spokój Jurkowi!

no i co z tego, że z 10 zeta wrzuconego do puszki 5 idzie na Wodstok, a 2 na organizacje finalu WOSP !

przeciez rząd musi się z czegoś wyżywic !

poprostu dawajcie więcej żeby dzieciom i Owsiakom żyło się lepiej

:):):)

to sie zainteresuj !

to sie zainteresuj ile kasy daje "ten" Caritas na RÓŻNE cele przez cały rok bez tej chorej medialnej nagonki i organizowania pobocznych imprez zjadających znaczne kwoty ze zbiórek

klasyczna medialna zagrywka powszechnego lewactwa

niestety, pod przykrywką pomocy dzieciom (świetnie wybrany temat) podczepiły się od 20 lat wszelkie ruchy promoujące min aborcję, atakujące kościół, tradycyjne wartości prorodzinne i szerzące urojoną wolnośc typy "Róbta co chceta"

przymus społeczny "zmuszający" do płacenia na WOŚP jest całkowicie sprzeczny z prawdziwą dobroczynnością polegającą na anonimowej pomocy bez wyciagania siebie na afisze i przyklejaniu sobie na czole serduszek

a powszechnie wyznawany kult jednostki Owsiaka jest po prostu niesmaczny
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 22

To czemu nie ma pod artykułem info, że organizatorem jest też te Centrum Wolontariatu?

To czemu nie ma pod artykułem info, że organizatorem jest też te Centrum Wolontariatu? Najpierw wprowadzają chaos a potem się dziwią
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

grochówka

grochówka będzie sprzedawana
Witam,
Jeśli jest Pan taki mądry zapraszmy do organizacji wosp w 2012 i zobaczymy kogo Pan pozyska !!!

czy na długiej będzie grochówka za darmo ?

bo nie wiem czy iść wrzucać do puszki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

popieram w całej rozciągłości!!

A już nie napisałeś chłopie skąd te pieniądze się wzięły?

a wiesz też, że z tych pieniędzy organizowany jest Woodstock? Fakt, z jednej strony WOŚP robi dużo dobrej roboty, natomiast nie wszystkie zebrane pieniądze trafiają do szpitali. Spora część tej kasy idzie na przystanek Woodstock i nikt o tym głośno nie mówi. a co się dzieje na Woodstocku? Zapita i zaćpana młodzież, rozwiązłość seksualna. Dając na WOŚP musimy mieć świadomość, że część tych pieniędzy jest wyrzucana w błoto na przystanku. Są inne charytatywne organizacje w Polsce, które zebrane pieniądze w całości przeznaczają na cele służące dobru drugiego człowieka. Niestety te organizacje nie mają takiego przebicia w mediach jak Owsiak. Miałem okazje tez kilka lat temu współpracować z Panią, która była odpowiedzialna za organizacje koncertów WOŚP w Gdańsku. Każdy wie jak te koncerty wyglądały, a samo działanie tej pani nie było raczej nastawione na pomoc innym, lecz sobie. z tego co widzę, na szczęście, już kto inny zajmuje się organizacją koncertów WOŚP w Gdańsku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

Z Caritasu to widzę tylko świece

A tu inkubatory z serduszkami ,i karetki pogotowia i sprzęt szpitalny itp. Jedyna organizacja ,której efekty zbierania kasy są naprawdę widoczne.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

http://www.krew.gda.pl/content.php?cms_id=26&lang=pl&p=p2

http://www.krew.gda.pl/content.php?cms_id=26&lang=pl&p=p2 charmonogram wyjazdow ekipy krwiodastcwa

Inne tematy z forum Rozrywka

Disney Księżniczki Koncert (34 odpowiedzi)

Najsłynniejsze piosenki Księżniczek Disneya zabrzmią na żywo. Rusza seria koncertów w...

Wodowanie statku rybackiego (3 odpowiedzi)

Karstensen Shipyard Poland zaprasza w najbliższy piątek, 25 lipca na wodowanie statku rybackiego...

Silent disco na plaży (15 odpowiedzi)

Chcecie zakończyć wakacje z przytupem?Mamuszki 14 wie, jak to zrobić! * 29 sierpnia 2025, od...

do góry