Widok

Finał XIX WOŚP na Długim Targu

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
W śnieżnej scenografii wolontariusze Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy dzielnie zbierali pieniądze na specjalistyczny sprzęt dla centrów onkologii dziecięcej. Udało się zdobyć aż 
436.491,83 zł!  
Jednak w tym roku chcemy przebić tą kwotę! W 2011 r. już po raz XIX zagramy dla urologii i nefrologii dziecięcej.  Mamy nadzieję, że z Waszą pomocą w drugą niedzielę stycznia - 9.01.2011 r., ...
więcej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

W śnieżnej scenografii w ubiegłym roku wolontariusze Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy dzielnie zbierali pieniądze na specjalistyczny sprzęt dla centrów onkologii dziecięcej. Udało się zdobyć aż 436.491,83 zł!   Jednak w tym roku chcemy przebić tą kwotę! W 2011 r. już po raz XIX zagramy dla urologii i nefrologii dziecięcej.  Mamy nadzieję, że z Waszą pomocą w drugą niedzielę stycznia - ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

czy na długiej będzie grochówka za darmo ?

bo nie wiem czy iść wrzucać do puszki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Witam,
Jeśli jest Pan taki mądry zapraszmy do organizacji wosp w 2012 i zobaczymy kogo Pan pozyska !!!

grochówka

grochówka będzie sprzedawana
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

To czemu nie ma pod artykułem info, że organizatorem jest też te Centrum Wolontariatu?

To czemu nie ma pod artykułem info, że organizatorem jest też te Centrum Wolontariatu? Najpierw wprowadzają chaos a potem się dziwią
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

klasyczna medialna zagrywka powszechnego lewactwa

niestety, pod przykrywką pomocy dzieciom (świetnie wybrany temat) podczepiły się od 20 lat wszelkie ruchy promoujące min aborcję, atakujące kościół, tradycyjne wartości prorodzinne i szerzące urojoną wolnośc typy "Róbta co chceta"

przymus społeczny "zmuszający" do płacenia na WOŚP jest całkowicie sprzeczny z prawdziwą dobroczynnością polegającą na anonimowej pomocy bez wyciagania siebie na afisze i przyklejaniu sobie na czole serduszek

a powszechnie wyznawany kult jednostki Owsiaka jest po prostu niesmaczny
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 22

to sie zainteresuj !

to sie zainteresuj ile kasy daje "ten" Caritas na RÓŻNE cele przez cały rok bez tej chorej medialnej nagonki i organizowania pobocznych imprez zjadających znaczne kwoty ze zbiórek

dajcie spokój Jurkowi!

no i co z tego, że z 10 zeta wrzuconego do puszki 5 idzie na Wodstok, a 2 na organizacje finalu WOSP !

przeciez rząd musi się z czegoś wyżywic !

poprostu dawajcie więcej żeby dzieciom i Owsiakom żyło się lepiej

:):):)

jak wrzucisz to dostaniesz tylko naklejkę

więc nie wiem czy sie opłaca, ja się zastanowię jeszcze
gdyby był darmowy browar i hamburgery to cały mój street by poszedł!!!!

odważny jesteś!

za szerzenie takiej natyowsiakowej propagandy możesz dostac w mordę !!!!
a najlepiej jak ustawisz wystawę antyaborcyjną to nie wyjedziesz z Gdana w jednym kawałku !!!!

zatem ja już nie wrzucam do puszki

chciałam pomóc dzieciom a nie muzykom wiec sorry ,ale ja w to nie wchodzę

dzieki za info
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

zamiast gołębi w tym roku wypuszczamy szerszenie !

na spotkaniu organizacyjnym w dniu 8.11.2010 r. Jurek zaproponował żeby w celu urozmaicenia akcji wypuścic w Polsce 19 rojów szerszeni, aby w ten sposób uczcic 19 już finał WOŚPu.

szerszenie zostaną potem zebrane przez pracowników ochotniczych i zawodowych straży pożarnych przy pomocy przedszkoli i szkół podstawowych

Jurek powiedział też, że w przyszlym roku na 20-lecie WOŚP wypuścimy do Bałtyku 20 pirani a do Wisły 20 hektolitrów cyjanowodoru !!!

Te się lepiej d caritasu przyczep.!
80 % szpitalnego sprzętu do leczenia dzieci zafundował WOŚP.!!!

wypowiedź zmoderowana ( 2011-01-11 11:24:29)

popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Lubię to!

Lubię to! :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

ale gdyby nie taka szumna impreza do puszek trafiloby mniej pieniędzy.. wielu ludzi wyjdzie z domu tylko po to zeby zobaczyc koncert
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A czy ta osoba bywa w szpitalach????
bo ja tak i dzięki tej akcji moje dziecko mogło mieć dializy w domu bo maszyny były właśnie od WOŚP!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

mnóstwo kasy na WOŚP pochodzi z kieszeni miłośników Przystanku Woodstock. Karolu.... "zapita i zaćpana młodzież, rozwiązłość seksualna"... trudno mi to skomentować.
Przebicie medialne Owsiaka jest tylko i wyłącznie zaletą, bo wszyscy wiedzą, co to jest WOŚP, akcja jest znana i ZAUWAŻALNA, przyciąga mnóstwo osób, a o to przecież chodzi. Czy o rozwiązłość seksualną? :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

jasne

uważaj, żebyś za jednym razem nie pomogła zbyt wielu luziom, bo to może być bardzo szkodliwe dla twojej moralności! mariolku...

kąpanie się w błocie to patologia X))))))))))))sikam..

w mordę nie dostanie, ale z pewnością się ośmieszy.
Wszystkie dziewczyny wracają z przystanku ŁUDSTOK w ciąży! Bo porządni ludzie nie uprawiają seksu :)

Zawiść ?

Ciężko pracuje to i jeździ na urlop. Nieroby natomiast nie potrzebują urlopów. Wystarczy przejść się do pierwszego z brzegu szpitala i zobaczyć sprzęt ratujący życie pochodzący ze zbiórek WOŚP.Ale po co. Lepiej oczerniać.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

W śnieżnej scenografii w ubiegłym roku wolontariusze Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy dzielnie zbierali pieniądze na specjalistyczny sprzęt dla centrów onkologii dziecięcej. Udało się zdobyć aż 436.491,83 zł!   Jednak w tym roku chcemy przebić tą kwotę! W 2011 r. już po raz XIX zagramy dla urologii i nefrologii dziecięcej.  Mamy nadzieję, że z Waszą pomocą w drugą niedzielę stycznia - ...
więcej
do góry