Widok
Finał finałów tańca z gwiazdami
Dwóch prowadzących, czterech jurorów, sześć par...Dziesiątki tanecznych kroków, setki bajecznych świateł, tysiące niezwykłych dźwięków, miliony emocji....Jedno miejsce, gdzie warto być tego wieczoru.Sześć finałowych par wszystkich edycji Tańca z gwiazdami na oczach trójmiejskiej publiczności stanie do rywalizacji o tytuł Najlepszej. Ich zmagania na parkiecie oceni jury, a ostatecznie głos ...
więcej
więcej
o kasi i marcinie
zasługują na jajwyższe laury. ich skromność klasa, ,,elokwencja czyni z nich gwiazdy światowego formatu. nie można tego powiedzieć o narzucającej się Maserakowi Foremniaczce i gadającej bez sensu ale nieustająco Kwaśniewskiej. Kasiu i Marcinie jesteście rewelacyjni klasa sama w sobie
gdzie nie spojrzę wszędzie Cichopek
ja też mam już dość Cichopek, tych 'niewinnych" spojrzeń i udawanej skromności. Niedobrze mi na widok tej "skromnej" panienki, jest jej już za dużo w telewizji. Nie maja tam ciekawszych twarzy. Tylu zdolnych ludzi pracuje w telewizji, a tu przepych od Kasi Cichopek!!!!!!!! Na każdym kanale Cichopek, w filmie Cichopek, na scenie Cichopek, w szansie na sukces Cichopek. Dość!!!!!!!!!!!!!!!!!! A czy szanowna komisja trochę nie przesadziła., Mi osobiście bardzo podobała się Małgosia Foremniak. Ona pokazała wielką Klasę, z Maserakiem tańczyła jak iskra. Dobrze że tej miernej Oli zabrali Maseraka, ona za nim nie nadążała!!!!!!!!!
i dobrze sie stalo
moim skromnym zdaniem wygrała osoba ktora tanczyla najlepiej..czyli Kasia.Niesprawiedliwe byloby gdyby wygral Mroczek..to wlasnie on udaje przed publicznmoscia wielce zakochanego zeby tylko wygrac...a Kasia jest skromna,nie udaje nie wiadomo kogo...nalezalo jej sie to zwyciestwo..bo naprawde tanczy juz jak zawodowa tancerka........
Gratuluje Ci serdecznie!!!!!!!!
Gratuluje Ci serdecznie!!!!!!!!
gratulacje
tak jeżdzicie po kasi, może jej zazdrościcie. dobrze ze wygrali. dziewczyna ma cos w glowie a do tego jest bardzo utalentowana. najfajniejsza rumba oczywiscie. wielkie gratulacje dla kasi a co do mroczka to powinien odpaść na samym początku za te zagrywki ze niby kocha zeby tylko wygrac. wygrali najlepsi. brawa takze dla pani foremniak. juz nie moge sie doczekac IV edycji.tylko te gwiazdy takie sobie
gratulacje
tak jeżdzicie po kasi, może jej zazdrościcie. dobrze ze wygrali. dziewczyna ma cos w glowie a do tego jest bardzo utalentowana. najfajniejsza rumba oczywiscie. wielkie gratulacje dla kasi a co do mroczka to powinien odpaść na samym początku za te zagrywki ze niby kocha zeby tylko wygrac. wygrali najlepsi. brawa takze dla pani foremniak. juz nie moge sie doczekac IV edycji.tylko te gwiazdy takie sobie
najlepsi wygrywaja
wiec moim zdaniem bardzo dobrze sie stalo ze kasia i marcin wygrali bo im sie to nalezalo jednak mimo wszystko oni ruszali sie najlepiej, ale rafal i aneta tez bardzo dobrze tanczyli ale nie moglam patrzec na niezadowolenie anety w oczach:/ najpierw rzyca rafala a pozniej krzywi sie przed kamera... po prostu no coment
A czy ktos sie ze mna zgadza ze malgorzata foremniak zaduzyla sie w rafale maseraku?????? nie wiem czemu ale mam takie wrazenie...
A czy ktos sie ze mna zgadza ze malgorzata foremniak zaduzyla sie w rafale maseraku?????? nie wiem czemu ale mam takie wrazenie...
Aneta i Rafał;*:*
a ja się nie ciesze ze wygrała KAsia Cichopek bo mnie wkurza z leksza;/ tuliła sie do tego swojego marcina przed kamerami;/ ehh:/ racja umią tańczyc ale moim zdaniem miala wygrac Aneta... boze czemu oni nie sa juz parą tak bardzo do siebie pasują:(( a to klapa rozeszli sie jedno jedyne NIE powiedzieli!!!!!!!!!!!!!!!! tak bardzo ich lubie:* prosze pomylcie wrócic do sibie!!!!
woda uderzyła kasi
moim zdaniem woda im dawno uderzyła, zakładanie szkoły tanca?przeciez ona sama jest uczniem i ma tance wykute tylko te co sie nauczyła,parodia.zbijanie kasy na sławie. a Małgosi Foremniak współczuje.widac było jej zszokowanie tą piersia, a jak maserak szybko ją przykrył. oni maja sie ku sobie , no i dobrze, zasługuje na młodszego bo ma kupe energii.Ogólnie ten finał był do bani bo od poczatku było wiadomo kto wygra........
Juz se rąbie całkiem w tych głowach
ale wy ludzie jesteści dziwni a najbardziej ta osoba co napisala ze mroczek udawł miłośc zebu wygrać...jak wogole mmozna tak napisać przecież nikt ich z "nas" nie widział a to było widac ze sie kochaja.a po pierwsze co ma miłośc do tego zeby wygrać.??NIC!!!!!!!!!.
Kto powinien wygrać :)
Myślę, że Kasia i Marcin sprawiedliwie wygrali, bo o wiele lepiej tańczyli od Anety i Rafała :) Niestety Mroczek miał drugie miejsce a myślałam, że to miejsce będzie mieć Małgosia Foremniak, ale tak się nie stało :( Zgadzam się ze zdaniem jeszcze jednego komentatora, że wiadomo będzie kto wygra.
wybory miss czy taniec ?
ludzie co wy oceniacie taniec czy urodę uczestników . to nie są wybory miss choć przyznam że moi faworyci są śliczni (Kasia i marcin ) Taniec w ich wykonaniu czy ich ktoś lubi czy nie to prawdziwa gratka dlanmiłośników sztuki tanecznej. killka poziomów wyżej nad pozostałymi uczestnikami. Trudno to chyba zakwestionować . Klasa , klasa i jeszcze raz klasa.
braaaawo kasia !
co ona za to może że natura obdarzyła ją wszystkim : urodą , inteligencją, skromnością wdziękiem , pracowitością. nie zazdroście jej tego. podziwiam ją choć daleko mi do niej . Nie wszyscy rodzą się z pewnymi predyspozycjami. Ja nie potrafię tańczyć ale świetnie robię inne rzeczy. Tylko ktoś zawistnyżle oceni jej występ. byli super. Nie mówcie że wszędzie jej pełno gdybyśmy byli jak ona też biegałyby za nami media . ale powiedzmy sobie szczerze nie mamy tego czegoś
łee tam
tance sa super i wogole oni wszyscy swietnie tancza..ale ponad 100 wydac na to co sie juz tyle razy widzialo..? ee troche przereklamowane. mimo ze sopocianka ze mnie- nie skorzystalam!
a kasia cichopek tez wszyscy sie juz troche za duzo jaraja! no okej tanczyc to sie ladnie nauczyla zdolna babka ale gdzie tam ona figure ma do tancow(?!:P) poza tym nie robmy z niej hiper gwiazdy dziewczyna chyba normalnie z radosci nie wyrobi ze taka slawna sie zrobila i chyba nigdy by na to nie wpadla ze takie cos ja bedzie czekac! heh
kasiu kochamy cie za wdzieczna buzke:)
a kasia cichopek tez wszyscy sie juz troche za duzo jaraja! no okej tanczyc to sie ladnie nauczyla zdolna babka ale gdzie tam ona figure ma do tancow(?!:P) poza tym nie robmy z niej hiper gwiazdy dziewczyna chyba normalnie z radosci nie wyrobi ze taka slawna sie zrobila i chyba nigdy by na to nie wpadla ze takie cos ja bedzie czekac! heh
kasiu kochamy cie za wdzieczna buzke:)
Było Pięknie!
A ja tam byłem, Kasie i Marcina zobaczyłem. Było warto wydać kase na bilety do opery zeby zobaczyć tak wspaniały pokaz kunsztu tanecznego na zywo. Ci, ktorzy tego doswiadczyli zapewne zgodza sie ze mna. TV nie oddaje calego piekna, jakie prezentowaly wszystkie pary w trakcie turniejowych szrankow. To trzeba bylo poprostu zobaczyc na wlasne oczy. Kasia i Marcin byli poprostu nie do pokonania. Mroczek i Aneta takze swietnie tanczyli jednakrze do zwyciestwa zabraklo im paru, wspolnych lekcji.