Widok

Finał finałów tańca z gwiazdami

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Dwóch prowadzących, czterech jurorów, sześć par...Dziesiątki tanecznych kroków, setki bajecznych świateł, tysiące niezwykłych dźwięków, miliony emocji....Jedno miejsce, gdzie warto być tego wieczoru.Sześć finałowych par wszystkich edycji Tańca z gwiazdami na oczach trójmiejskiej publiczności stanie do rywalizacji o tytuł Najlepszej. Ich zmagania na parkiecie oceni jury, a ostatecznie głos ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dwóch prowadzących, czterech jurorów, sześć par...Dziesiątki tanecznych kroków, setki bajecznych świateł, tysiące niezwykłych dźwięków, miliony emocji....Jedno miejsce, gdzie warto być tego wieczoru.Sześć finałowych par wszystkich edycji Tańca z gwiazdami na oczach trójmiejskiej publiczności stanie do rywalizacji o tytuł Najlepszej. Ich zmagania na parkiecie oceni jury, a ostatecznie głos ...
więcej

Rafał i Aneta górą

Ja sądze ze Rafał i Aneta powinni wygrać ponieważ byli najlepsi!!!!!Mieli w sobie dużo energi i zapału do pracy!!!!

Kasia i Marcin :D

super , że Kasia i Marcin wygrali zawsze na nich głosowałam jupi

MROCZEK ! ! ! ! =)

Moim zdaniem wszyscy tańczyli super ...=) ale stawiałam na Anete i Rafała ! szkoda że to nie ONI wygrali...=( Rafał jesteś BOSKI ! ! !

i dobrze sie stalo

moim skromnym zdaniem wygrała osoba ktora tanczyla najlepiej..czyli Kasia.Niesprawiedliwe byloby gdyby wygral Mroczek..to wlasnie on udaje przed publicznmoscia wielce zakochanego zeby tylko wygrac...a Kasia jest skromna,nie udaje nie wiadomo kogo...nalezalo jej sie to zwyciestwo..bo naprawde tanczy juz jak zawodowa tancerka........

Gratuluje Ci serdecznie!!!!!!!!

. . .

GRATULACJE dla Kasi i Marcina !!! Cieszę się że to oni wygrali, ale przyznam szczerze że stawiałam na Marcina i Anete =) Oby dwie pary tańczyły naprawde SUUPER ! ! !...

MROCZEK!!!!!!!!!!!

moim zdaniem jeszcze nie powinni robić wielkiego finału. W końcu będzie jeszcze jedna edycja. A wracając twierdzę ,że powinnien wygrać Mroczek

Gratulacje Kasiu!!!

Cieszę sie, że to Ty właśnie zwyciężyłaś. Na parkiecie jesteś nie do pokonania. Twój urok i wdzięk oczarował wszystkich.....:-)

nie sprawiedliwe!

Myślę ze w takim programi powinno sie liczyc jak kto tanczy a nie jak wyglada! bo nie wygrywaja ci najlepiej tanczacy tylko najpiekniejsi, najmlodsi i najsławniejsi! A kasi cichopek jest naprawde wszedzie za duzo!

uważam że.........

powinni wygrać oliwier i kamila oni zasługują na to ............ oni super tańczą!!!!!!! a jeżrli nie oni to aneta z rafałem ..........................

Powinna wygrać Foremniak - piękna, dojrzała kobieta, swietnie tańcząca.

uważam że.........

powinni wygrać oliwier i kamila oni zasługują na to ............ oni super tańczą!!!!!!! a jeżrli nie oni to aneta z rafałem ..........................

super

sama impreza była super

gdzie nie spojrzę wszędzie Cichopek

ja też mam już dość Cichopek, tych 'niewinnych" spojrzeń i udawanej skromności. Niedobrze mi na widok tej "skromnej" panienki, jest jej już za dużo w telewizji. Nie maja tam ciekawszych twarzy. Tylu zdolnych ludzi pracuje w telewizji, a tu przepych od Kasi Cichopek!!!!!!!! Na każdym kanale Cichopek, w filmie Cichopek, na scenie Cichopek, w szansie na sukces Cichopek. Dość!!!!!!!!!!!!!!!!!! A czy szanowna komisja trochę nie przesadziła., Mi osobiście bardzo podobała się Małgosia Foremniak. Ona pokazała wielką Klasę, z Maserakiem tańczyła jak iskra. Dobrze że tej miernej Oli zabrali Maseraka, ona za nim nie nadążała!!!!!!!!!

Było super

Ja bardzo sie ciesze że wygrała Kasia z Marcin bo na to zasługują Kasia tańczy jak tancerka i nikt tak jak ona nie zatańczył w Sopocie!!!!!!!

i co z tego??

pff na pewno wszyscy zrobią z tego aferę współczuje jej bo mogło to się przytrafić każdemu z tańczących tam pań a ona nie wybierała sukienki widać było jak bardzo się zdenerwowała ale i tak poradziła sobie świetnie....

Naga Prawda !!!

Kto widział odsłoniętą pierś Pani Foremiak ???Piszcie co o tym myślicie..........Ciekawe czy ukaże się to w "Fakcie" czy innym tego typu szmatławcu......

gratuluje kasiu było super

bardzo bardzo gratuluje kasi jets naprawde przesympatyczna i skromna uwżam że należy jej sie ta nagroda naprawde wspaniale tańczy gratluje ci kasiu

kłamstwo

Gdzie sędziowie mają oczy Kasia już dosyć nagród niesłusznie dostała.Teraz dajecie jej następną.
Nie widzicie jak ona rzuca się na hakiela jakby nie on to Kaśka by odpadła w pierwszym odcinku.Powinna wygrać Foremniak.Chodż mroczek też nie źle tańczył.

Taniec z gwiazdami

Dołaczam sie do gratulacji dla Kasia i Marcina.Ciesze sie, żeto własnie oni wygrali.Kasia pokazalła mistrzoską klase!Zycze powodzenia w osiaganiu dalszych sukcesów:-)

więcej
do góry