Widok

Finał finałów tańca z gwiazdami

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Dwóch prowadzących, czterech jurorów, sześć par...Dziesiątki tanecznych kroków, setki bajecznych świateł, tysiące niezwykłych dźwięków, miliony emocji....Jedno miejsce, gdzie warto być tego wieczoru.Sześć finałowych par wszystkich edycji Tańca z gwiazdami na oczach trójmiejskiej publiczności stanie do rywalizacji o tytuł Najlepszej. Ich zmagania na parkiecie oceni jury, a ostatecznie głos ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dwóch prowadzących, czterech jurorów, sześć par...Dziesiątki tanecznych kroków, setki bajecznych świateł, tysiące niezwykłych dźwięków, miliony emocji....Jedno miejsce, gdzie warto być tego wieczoru.Sześć finałowych par wszystkich edycji Tańca z gwiazdami na oczach trójmiejskiej publiczności stanie do rywalizacji o tytuł Najlepszej. Ich zmagania na parkiecie oceni jury, a ostatecznie głos ...
więcej

KlAUdYsKa

bardzo kasiu sie ciesze ze wygraliscie tak sie ciesze:)bardzo bardzo i liczylam na was od samgoo poczatku:Dpozdrowionka dla marcina:Pi dla ciebie:Dmarciunku buziaczki dla ciebie jestes slicznyy:):D:*

natka

wielkie dzięks za informacje o powtórce.jestescie wielcy!!!

paranoja

dajcie spokój z ta kasia. za rok bedzie jakas zosia i też bedziecie sie podniecac? paranoja

łee tam

tance sa super i wogole oni wszyscy swietnie tancza..ale ponad 100 wydac na to co sie juz tyle razy widzialo..? ee troche przereklamowane. mimo ze sopocianka ze mnie- nie skorzystalam!
a kasia cichopek tez wszyscy sie juz troche za duzo jaraja! no okej tanczyc to sie ladnie nauczyla zdolna babka ale gdzie tam ona figure ma do tancow(?!:P) poza tym nie robmy z niej hiper gwiazdy dziewczyna chyba normalnie z radosci nie wyrobi ze taka slawna sie zrobila i chyba nigdy by na to nie wpadla ze takie cos ja bedzie czekac! heh
kasiu kochamy cie za wdzieczna buzke:)

Kasia

Bardz się cieszę, ze wygrała Kasia , gdyż tańczyła najładniej i to właśnie tej parze należała się wygrana.

paranoja

ja chciałam żeby wygrała aneta i mroczek

gratulacje!!!

Dla Kasi Cichopek i Marcina Hakiela.

Kasia

Kasiu zasugiwałaś na nagrodę razem z swoim partnerem Marcinem tańczyliście przecudownie.Ale równiesz na nagrode zasugiwali Aneta i Rafał oni równiez taczyl piekinie

Gratulacje

Gratulje wszystkim para za dostanie sie do finałów tanca z gwiazdami ale najwieksze gratulacje składam Anecie Piotrowskiej i Rafałowi Mroczkowi oraza Kasi Cichopek i Marcinowi Hakielowi.

gratulacje

gratulacje dla Anety i Rafała oraz dla kasi i marcina!!!!!!!!!!!
tańczyliście pięknie choć uważam, że powinien wygrać Rafał i Aneta. Finał finałów to już powinobyćpodsumowanie tańców z gwiazdami kojejne edyccj to będzie nudziarstwo ileż mozna!!!!!

super kasia

kasia cichopek zasłużenie wygrała chociaż i rafał mroczek super tańczył

A jak nazywa sie muzyka w której Maserak tańczył pierwszy taniec??

e

ej a ma ktos jakiegos linka z ich tancami??

ulubieńcy

gratulacje!!! pięknie tańczyliści Kasiu z Marcinem i pięknie wyglądacie

nie byli sobie przeznaczeni

moim zdaniem oni powinni sami wiedziec czego chca. jak dla mie to nie byli dla siebie stworzeni poniewaz rafal jest typem imprezowania (jak ja=)) a aneta chciala miec go tylko dla siebie na uwiezi. to nie fer. "rafal dobrze zrobiles"

jej

bilety były za drogie ale chetnie bym tam była ale mieszkam na drugim końcu polski

Cieszę się Kasiu i Marcinie!

Najbardziej zasługiwaliście na tę bursztynową kulę. Nie mogłam patrzeć jak tańczy Olivier i Kamila.
GRATULACJE!

przeznaczeni?

po prostu, wstawili pusciowi silikon , dali faguassa i kazali tanczyc. Po coz ten watek romansowy?Puszcza i fordanser.

gratulacje Kasiu I MARCINIE

BARDZO MI SIE PODOBALO CALOKSZTALT WASZYCH WYSTEPOW BYL DOSKONALE DOPRACOWANY I NALEZALA WAM SIE TA NAGRODA.POZDRAWIAM GORACO

więcej
do góry