Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Łatwo i przyjemnie przy tym fajna zabawa wątek zamknięty Właśnie w ten sposób instruktor prowadzi zajęcia. Potrafi zaszczepić...
~Kursant który kończy trzeci kurs
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 13 września 2015

Kurs AOWD wątek zamknięty Bardzo miły kontakt. Ogromne doświadczenie i umiejętność przekazywania wiedzy...
~Paweł Bogusławski
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 25 sierpnia 2014

Polecam bardzo! wątek zamknięty Bardzo miła obsługa, kompetentna i cierpliwa:-) Do tego elastyczna terminowo....
~Magda
-

dodano: 25 sierpnia 2014

Polecam! wątek zamknięty Polecam FireFish wszystkim, którzy chcą przeżyć niesamowite wrażenia. Długo...
~Łukasz
-

dodano: 20 sierpnia 2014

Polecam! wątek zamknięty Profesjonalne podejście do Klienta. Widać, że nurkowanie jest dla Marka...
~Aga
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 2 grudnia 2012

Polecaam! wątek zamknięty Bardzo polecam tą szkołę - pełen profesjonalizm, świetny prowadzący,Marek,...
~Karolina
-

dodano: 22 sierpnia 2012

Polecam wątek zamknięty W szkole nurkowania Firefish ukończyłam kurs OWD, natomiast mój mąż miał...
~Julia
-

dodano: 14 sierpnia 2012

Pozytywnie wątek zamknięty Miło spędziłem czas na podstawowym kursie nurkowym OWD. Czas zajęć był...
~Piotr
-

dodano: 13 sierpnia 2012

rewelacja:) wątek zamknięty Ukończyłam kurs OWD i mogę z ręką na sercu polecić tę szkołę każdemu, kto...
~K2
-

dodano: 8 sierpnia 2012

Jak to Marek mawiał "Witaj Przygodo" wątek zamknięty Polecam szkołę nurkowania FireFish wszystkim którzy chcą odmienić swoje życie...
~Krzysiek
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 18 sierpnia 2011

polecam wątek zamknięty Polecam wszystkim szkołę FireFish, profesjonalny instruktor , miła atmosfera
~bart
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 8 lipca 2011

Polecam:) wątek zamknięty Bardzo mila i profesjonalna obsluga,komfort bezpieczenstwa i wysoki poziom...
~Mama
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 31 maja 2011

Polecam Fire Fish wątek zamknięty Całkowity profesjonalizm instruktora Marka- dający bezpieczeństwo oraz...
~Agata
-

dodano: 6 stycznia 2011

Polecam serdecznie wątek zamknięty Ukończyłam w Firefish kurs OWD i z pełną odpowiedzialnością mogę polecić tę...
~Marta
-

dodano: 18 grudnia 2010

BEZPIECZNIE I PROFESJONALNIE wątek zamknięty Ludzie, którzy tworzą tą firmę stanowią o jej profesjonaliźmie i wspaniałej...
~Michał U.
-

dodano: 26 października 2010

Tyle Słońca... wątek zamknięty ...a pod wodą czekała na nas otchłań błekitu. Zostawcie swój los w rękach...
~Michał W.
-

dodano: 26 października 2010

OWD - tylko tutaj :) wątek zamknięty Szkołę znalazłem w internecie, zrobiłem kurs podstawowy PADI OWD i jestem...
~Karol
-

dodano: 17 września 2010

POLECAM! wątek zamknięty Profesjonalne prowadzenie zajęć - duuużo cierpliwości, świetna atmosfera i...
~Anna Wittstock
-

dodano: 7 września 2010

all in one ;) wątek zamknięty Uczciwi fachowcy :) Jeśli chcecie nauczyć się nurkować ale cień strachu...
~Kamilla
-

dodano: 26 sierpnia 2010

Super Szkoła Nurkowania wątek zamknięty Gorąco polecam wszystkim szkolenia prowadzone przez Marka i Monik -W FireFish...
~Buzan
-

dodano: 24 sierpnia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
29

29

wątków

do góry