Widok

Firma jest ok

Solidna, polecam.
Moja ocena
Securitas Perfecte kategoria: Agencje ochrony
oferta: 6

jakość usług: 6

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 6

5.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Firma może jest i ok,ale pracownicy nie koniecznie-nie wszyscy,ale spotkałem się z chamstwem pracownika,myślał że jest ponad wszystko i nadal tak myśli,postanowiłem takiego chama ukrucic i podać do sądu,sprawa cywilna.
Jestem pracownikiem tej firmy i chwaliłem ją sobie do momentu zmiany inspektora,zadał się z pracownikami którzy chętnie by mnie tam już nie widzieli bo mają swoich młodszych o 15 lat kumpli co by tam chętnie pracowali.A nasz pan inspektor chętnie wszedł w ten układ.
Przeliczył się ostatnio,bo nakłamał że mnie pracownicy biura firmy którą ochraniamy chcą wywalić .
Zaproponowałem że pójdziemy do biura razem do tych pracowników
i zapytamy się dla czego?-nie poszedł ze mną tylko sam,wrócił po 10 min i powiedział że już jest wszystko ok i nikt mnie z biura nie chce zwolnić.
Wystraszył się Pan inspektor że może wyjść draka i obiekcik straci co za tym idzie i pracę.Ja po pracy poszedłem i tak porozmawiać do biura i okazało się że nawet nie było rozmowy a już o zwalnianiu żadnego pracownika tym bardziej.....
To Pan inspektor wpadł na genialny pomysł z młodymi pracownikami i
podpowiedział im by po każdej mojej zmianie jak będę wychodził pisali raporty na mnie,no np; ostatnio napisali że szafki pracowników były pootwierane,a powinny być zamknięte itp.Jeśli kogoś z firmy interesuje ta sprawa to mój kontakt to gosia_zz1@wp.pl
chyba pomyliłeś firmy
w Securitas Perfecte nie ma żadnych inspektorów
do góry