Widok

Firma krzak

Mój mąż pracuje w INPOSCIE od kilku miesięcy ta firma lnie płaci na czas wynagrodzenia lub płaci w kilku ratach .Właśnie w tej chwili ludzie czekają pod siedzibą firmy i czekają od 16 na pieniądze. To jest rozbój w biały dzień.W jakim kraju my żyjemy.Brak nam środków dożycia.Wł aściciele sobie nic z tego nie robią.Co robić .Na sądy trzeba mieć pieniądze ,a PIP to ściema.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
znaczy... inpost - to ci od paczkomatów?

a to ciekawe, bo to najtańsza najszybsza - śmiem twierdzić najlepsza - usługa pocztowa dostępna obecnie w polsce... jak sie ostatnio dowiedziałem mają również polecone, i do domu dostajesz... za 4zl...

zakładam więc, że klientów mają masę, więc kasa też powinna płynąć... więc czemu mieli by nie płacić na czas?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
bezrobocie w Polsce to fikcja.znalezienie pracownika,który chce pracować graniczy z cudem
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Skoro wiele lat szukasz, widocznie go nie potrzebujesz. Szukasz pracownika? Czy może szukasz niewolnika?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zapytaj się tych ludzi czemu odeszli.
Coś musi być nie tak i nie chodzi o kasę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jaka umowa?
(umowa cywilnoprawna -> wystawienie rachunku -> przedsądowe wezwanie do zapłaty -> sprawa cywilna, takie rzeczy załatwia się albo nieoficjalnie i bezpośrednio albo oficjalnie i listownie)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Flextronics Tczew - Opinie (16 odpowiedzi)

Za tydzień mam rozmowę w tej firmie na stanowisko operatora (giętarka) produkcji przez agencję...

do góry