Widok

Firma sprzątająca KONTRAKT

Chciałbym się zapytać jak się pracuje w tej firmie ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nic się nie zmieniło
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,wcale nie jest tak źle firma jest wypłacalna zawsze wypłaty sa na czas.Pan Wojtek jak to pan Wojtek .Nie dosc ze nie maja ludzi do pracy to naprzyjmuja tych Ukraińców masakra z nimi pracować człowiek sie tak nadenerwuje tlumaczy sie sto razy to samo i nic nie rozumieja pracowałam na OBC straszne to jest odeszłam bo miałam dość.A co do umuw to racja nie daje to jest najgorsze nawet nie daje tym pracownikom co pracuja po 10 lat i wieczmie pretensje. A jak widziałam ta Monike na OBC to mnie trzesło kobieta która nie potrafi nic załatwić nie radzi sobje po co ją trzyma co ona szuka w tej firmie wiecznie ciezko wystraszona i biedna.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Najlepiej byc pijakiem w kontrakcie takich lubia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
to prawda najlepiej byc poslusznym debilem co za czasy kidy to sie skonczy ten wyzysk
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Popieram, w Impelu też jest dobrze, pieniądze zawsze na czas, a umowy jak wspomniałaś wszędzie takie same.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja tam pracowałam i mam dosyć doceniają zlkocholików a nie normalnych ludzi masakra
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ty 89.67.193.*, przestań już spamować za każdym razem po innym nickiem. Raz wystarczy. Takie numery obniżają wiarygodność tu piszących.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Wierzę pani bo tak załatwia się pracowników niewygodnych .Płacą psie pieniądze wymagają by tyrać za za koleżanki i kolegów którzy się obijają ,nawalają itp.... To polityka firmy '' kontrakt'' nie polecam bo oni lubią (...) którzy robią co im karzą i gęby mają zamknięte bo jak nie to won !
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
pracowałam w realu na kołobrzeskiej MASAKRA
jak zadzwoniłam do Pana Wojtka H. i się postawiłam ze mam robić za 2 osoby ze zostaje po godzinach bo zmienniczka ciągle coś załatwiała,a musiał ktoś być na obiekcie, to na drugi dzień dostałam telefon że pracuje tylko do kończ miesiąca.
Pracowałam w Gdyni na obiekcie : Kwiatkowski, Masakra nie polecam nikomu!! Umowa to śmietnik, wymagali DUŻO więcej niż na początku było ustalone, jedyne co było dobre to zawsze w terminie płacili i to jest jedyny plus tej firmy ale za cały miesiąc pracy po 6h od pon- sob 600 zł to niestety ale dno. Pozdrawiam
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
???? ta firma to znak zapytania czy dadzą więcej zarobić czy nie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zdecyduj się ktosiu na jeden nick i konsekwentnie go używaj, bo to rozwala jakąkolwiek dyskusję, gdy jest ten sam nr IP !!!
Co tu mówić dużo!pracowałam na paru obiektach i mnie wywalili,za tajemnice firmy!niby jaką?nie mam pojęcia? także nie mówić z zarządcami obiektu co się dzieje na obiekcie,nauczcie się kłamać i czarować i będzie si calafon!!!
To prawda,Główny nie wie co się dzieje,jeżeli na Biurowcach nie zmieni się kierowniczka ,która nic nie wie ,to stracimy obiekty w tajemniczeni wiedzą o co chodzi!!
Pan Wojtek?szkoli i kierownicy przyjmują same zapite ryje,to przez urząd pracy?ciekawe czy po nowym roku będzie podwyżka,bo jak nie to odejdą dobrzy pracownicy ,a pijaki zostaną i będzie zbieranina z całego trójmiasta ,pan Wojtek nie ma pojęcia co się dzieje złego w firmie,wszyscy milczą!!
Pan Wojtek prowadzi szkolenia z PUP w Gdańsku finansowane z Uni Europejskiej i zgarnia na tym masę szmalu . Uczy sprzątać - szkolenie niby na maszyny czyszczące a w rzeczywistości mop i szmata.
no,to prawda
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
to prawda 100 zł na umowie!!Pracuje tam taki mały Krzysiek?co uważa się za drugiego po Szefie rozkazuje i się rządzi,wszystko wie najlepiej użać na niego!!to zbok!!
a na umowie 100zł

Inne tematy z forum Praca

Portal z opiniami o pracownikach. (97 odpowiedzi)

Dzisiaj natknąłem się na taki artykuł:...

Feromony w pracy (7 odpowiedzi)

Chciałabym wypróbować feromonów na ludziach z pracy pod wpływem pewnej publikacji o zachowaniach...

Życie za granicą to też nie bajka... (52 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

do góry