Widok

Firmy, ekipy budowlane

Witam
Prosze o wpisywanie sprawdzonych firm oraz ekip budowlanych oraz kontaktu do nich. Firmy z polecenia są najlepsze
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam do wykonczeniowki Pana Łukasza - 506 349 797. Korzystałam i polecam. Robota zrobiona zawsze dobrze i czysto.
Polecam Pana Seweryna 516-767-812
A pan Seweryn też wykończeniówka ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam dwóch panów w porywach trzech, wykończeniówka, solidni, posprzątają po sobie, pracują 7 dni w tygodniu, doradzą tel.519166212
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam Pana Grzegorza.
Mialam tego Pana z Polecenia od znajomych .i dslej z czystym sumieniem moge Polecic.
Nr tel 512547180

Podaj maila to kogoś polecę.

Dziękuje za wszystkie polecenia, jezeli to możliwe to prosiłbym również o podawanie zakresu prac danej ekipy
Pozdrawiam

Szpachlowanie, cekolowanie, malowanie, glazura, terakota, podłogi(panele), elektryka, biały montaż, skręcanie, montaż kuchni pod wymiar np.IKEA, drzwi, okna, parapety itp.... 519166212
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pan Grzegorz super wykonanie łazienki i solidna uczciwa zaplata, polecamy
605 828 026 P. Marian - budowa domu od podstaw do dachu. U nas dom powstał w 2 miesiace. Super ekipa, bardzo uczciwi ludzie. Na budowie porządek. Doradza i pomogą w każdej sprawie dzięki czemu budowa była przyjemna i nie tak trudna jak się wydawało. Załatwiają też tańsze materialy. Naprawdę mogę polecić z czystym sumieniem. Jakbym miała budować się jeszcze raz to tylko z nimi.
798064046, ja jestem bardzo zadowolony, w rodzinie tez juz 2 osoby korzystały i zadowolone, tylko nie wiem jak z terminami, wiem, ze zawsze długo trzeba czekać ale to chyba w sumie dobrze świadczy, mi remontowali lokal w baninie i dom.
do góry