Widok

Fląder Pop Festiwal 2007

Fląder Pop Festiwal 2007 Brzeźno Temat dostępny też na forum:
W tym roku 27 i 28 lipca odbędzie się kolejna piąta już edycja Naszego Festiwalu, oczywiście na plaży w Gdańsku - Brzeźnie. Tym razem na koncerty zapraszamy w pobliżu mola Zaspa.Głównym celem naszego festiwalu jest promocja. Możemy pochwalic się tym, że wiele znanych w tej chwili w kraju zespołów pierwsze kroki stawiało na deskach naszej sceny.W tym roku oprócz znanych zespołów z Polski ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

G...o prawda

Root nie wystąpi na 100% bo w tym czasie gran na festiwalu na Litwie. JEDNA WIELKA ŚCIEMA

hell yeah...

Mam nadzieję, że panowie DIKI wiedza, że graja na tym festivalu :D:D ,

:)

oby jak najwięcej dobrych kocertów (z całym szacunkiem dla tych którzy idą na Roda)

z****IśCIE

super-festiwal. Zawsze było b. dobrze więc teraz też na pewno będzie. Byleby się ludziom chciało ruszyć dupy, bo wcześniej różnie z tym bywało.

Fajnie :]

Jestem z centrum Gdańska i przyznam szczerze, że często jestem w Brzeźnie ale na tej imprezie jeszcze nie byłam. Chyba przybędę w tym roku :)

Super

poprosze jakis line-up

Alternatywna jazda!

Genialnie!Wersjs,dick4dick,renton,kobiety.Super line up!Oliwa wybiera sie.Oby tylko drechow trzymali na dystans.

Świetna impreza

W tym roku mnie nie będzie i bardzo żałuję, bo to świetna impreza, dobrze organizowana. Dobrej zabawy dla wszystkich wybierających się!!

yeah!!

przybywam!!

fajno :]

Koncert Chassis i jeszcze Oniegin z Białorusi :] (fajnie na Węgorzewie wypadli w tym roku.

Inne tematy z forum Rozrywka

Gdański Dzień Zdrowia Mężczyzn | Spotkanie, badania, konsultacje (5 odpowiedzi)

Panowie, czas na przegląd! Nie tylko auta potrzebują regularnej kontroli, ale nasze zdrowie...

Forced To Mode 101 Live + Depeche Mode Party! (6 odpowiedzi)

Najlepszy cover band Depeche Mode na świecie Forced To Mode przyjeżdża 22.11.2025r. by...

Inside Seaside 2025 (18 odpowiedzi)

Zapraszamy na trzecią edycję Inside Seaside, która odbędzie się 8 i 9 listopada 2025 roku w...

do góry