Widok

Flirtujecie w internecie?

Czy zdarzył Wam się poważny internetowy flirt?
Zastanawiam się, jakie są tego plusy, a jakie minusy.
Przyznam się szczerze, że czasami mam na to ochotę, ale jakoś nie mogę się zdecydować...
Tak sobie myślę, że mogłoby to uzupełnić niedobory w moim związku, ale czy faktycznie...?
Ciekawe, co mi odpowiecie.
Pewnie Zigi byłby pierwszy z odpowiedzią. I domyślam się nawet jaką, ale pytam poważnie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

why not.re:flirtujcie w internecie

zalezy
trzeba zawsze wyznaczyc sobie pewne granice
niemozna poswiecic temu za duzo uwagi,by nie zapominac o tej osobie ktora jest przy tobie
owzsem zabawa moze przednia
ALE TO TYLKO ZABAWA.
Mojego męża poznałam na chacie. To była zima, rozpoznawałyśmy z koleżanką uroki internetu, On uczył się u kumpla jakiegoś nudnego przedmiotu.
Najpierw pisaliśmy niezobowiązujące maile, potem niezobowiązująco się spotkaliśmy, tak przy okazji. Potem już częściej i bardziej świadomie. I już tak zostało.
Chyba miałam szczęście, bo bywają ludzie pokręceni, ale skoro Ty chatujesz, a czujesz się normalna, to pewnie takich normalnych musi być więcej. To nie jest żadna ujma. Trzeba tylko realnie patrzeć na swoich rozmówców i nie traktować każdego jak drugą połówkę pomarańczy, bo można się przejechać. Ale wierzcie mi, że szczęście można spotkać w internecie.
Życzę szczęścia
mialem w zyciukilkuletnia przygode z chatem. Zbilansowalem i wyszlo wiecej na minus. Jezeli masz zwiazek, ktory ciebie nie satysfkacjonuje, to albo popracuj nad albo konczwasc, wstydu oszczedz

Inne tematy z forum Co? Gdzie? Kiedy?

antyki (9 odpowiedzi)

witam, gdzie mogę sprzedać antyki? gdzie w trojmiescie?

gdzie pojemniki na odzież używaną w gdańsku (19 odpowiedzi)

czy jeszcze są takie pojemniki? wiem, że to "mafia", ale lepiej tam wrzucić, niż do...

Jak możesz zacząć reklamować swoją firmę? Jakieś pomysły? (20 odpowiedzi)

Jak możesz zacząć reklamować swoją firmę? Jakieś pomysły?

do góry