Widok

Fluotaxi fluocars - pracował ktoś?

witam orientuje sie ktos na jakich zasadach jest tam wspolpraca ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Było źle a teraz po sprzedanie fluo będzie i już jest jeszcze gorzej.Ja już odchodze.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

kiła i mogiła w tym fluo.

kiła i mogiła w tym fluo. Szkoda podać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odradzam pracy w fluo.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja jezdziłem tydzień ,odradzam niezarobisz .Dodam ze brałem od nich samochód za 50zł na 12godziń. Samochody trupy totalne ,raz wyjechałem za brame i mi pad na radzie na Marynarki Polskiej. Nastepnym razem padał deszcz a tu ząk wycieraczki niechodza.Strach jezdzić.50zł + prowizje = niezarobisz
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Płaciłem im 2000zł miesiecznie .Prowizja za kursy.Jezdziłem 3miesiace dziękuję za koszmar.Tylko nie długo.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Karastrofa wyzysk kierowcy.Odradzam pracy w tej firmie.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

DOkładnie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kierowcy Fluo byłem kierowcą w tej firmie nie dajcie się wykorzystywać.Miejcie honor nie dajcie się okradać i wykorzystywać kretaczowi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

to chore , a cały FB tą ściemą jest dodany w ogłoszeniach z pracą

Co za czasy, ludzie płacą szefom żeby móc pracować.

Odradzam maja tak duza prowizje za kursy, ze lepiej wychodzi sie jezdzac na taxi płacąc ZUS.
No i czary mary z kursami rodzinka dostaje na boku lepse kursy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dobrze, że się podpisałes "FLUO-SKORPION" Rowek wylizany szefowi na pewno to doceni. Żenada.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Śmiać mi się chce jak czytam te wasze wywody na temat jakie to przewozy są fajne a taksówki są be.
Pracowałem jakiś czas w skorpionie i mogę powiedzieć tylko tyle: obóz pracy, w którym dobre kursy dostają przydupasy szefa. Zarobki wydaję mi się podobne będą w każdej tego typu firmie jeżdżącej po takich samych stawkach. Przelicznik miałem 1 zl za 1 km (teraz jeżdżę na taxi i mam przelicznik 2 zl / 1 km 1 taryfa i 3 zl / 1 km na 2 taryfie)

Jak ktoś pisze, że na taryfie jest taka tragedia to chyba kolego do jakiejś tragicznej firmy poszedłeś

Poruszony temat pana Łukasza z flou.... troche frajerskie zachowanie - najpierw się przyjmując do skorpiona, zgapiać pomysł na biznes i otwierać swoje ;]
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
No wlasnie. Ja tez tam pracuje i zle niejest. A te pare km co do klienta trzeba dojechac to tylko dlatego ze niema tylu kierowcow. A zlecenia sa. A co do niezrealizowanych kursow sa klienci obciazani. Maja doplate 10zl do kursu. Idz do skorpiona to zobaczysz co znaczy placic mu co poniedzialek to zrozumiesz na czym polega roznica FLUO-SKORPION pzdr.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 13
Jak czytam wasze wpisy to sie zastanawiam
Co bierzecie? Jakie 500? 350! To 1 po 2 kogo to obchodzi kto co i z kim? Ja tam pracuje. Problemow niema. Dyspozytorki mile ale jak ktis wydzwania 100 razy na minute bo cos tam to kazdej by nerwy puscily bo szanony pan kierowca nawet nie pomysli jak dojechac tylko wpatruje sie w gps gdzie nowych osiedli jeszcze niema. Ja tam polecam. Jest fajnie i milo. Poza tym jak sie niepodoba praca to mozna ha zmienic. Pozdrawiam FLUO
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 11
Nie kłam kolego. Na wynajętym aucie na dniowce nic się nie zarabia, także jest to wolontariat:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jestem byłym pracownikiem fluo taxi i osobiście szczerze odradzam. Klientów jest mało a co gorsza nowych klientów nie przybywa ponieważ firma nie posiada absolutnie żadnej reklamy prócz 3 żałosnych bilbordow na mieście. Pan Lukasz bardzo chętnie zatrudnia nowych kierowców twierdząc że jest takie zapotrzebowanie, ale prawda jest taka ze on sam ma zapotrzebowanie na ludzi którzy będą płacili mu abonament... Dojazdy po klientów po NASCIE kilometrów nie powinne Was dziwić. Nikt nie obciąża klientów za niezrealizowane kursy bo przecież o klienta trzeba dbać i nie można pozwolić żeby się obraził. Dyspozytorelnia uważa się za kierownictwo także z nimi raczej nie idzie się porozumiec a najlepsze kursy dostają pupile szefa bądź jedzie on sam. Jedna z dyspozytorek do dziewczyna Pana Lukasza także wiele to wyjaśnia. Łączna suma opłat to około 750 zł miesięcznie. 500 zł abonament + 1zł za każdy zleconych kurs a kursów robi się na maxa 300 w miesiacu. Generalnie najważniejszy jest zadowolony klient i baza. Kierowca się nie liczy a przecież to właśnie dzięki niemu firma w ogóle istnieje. Osobiście olelem taki układ i wróciłem do swojego poprzedniego zawodu. Miałem dość jeżdżenia po 12h na dziennej zmianie i zarobku od 50 do 100 zl. Płaciłem codziennie 50 zł za wynajem auta w którym teoretycznie wszystko było sprawne... Teoretycznie...
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jakie macie opinie o Fluo (osoby pracujące tam , bądź już nie pracujące)? Na jakiej podstawie zatrudniają? Umowa? Działalność? Czarno? I najważniejsze - nie mam licencji więc auto 8-9 os, czy zakup i wszystkie opłaty są warte tych zarobków w 3 city? I czy lobby taksówkarskie wpłynie w najbliższym czasie na zablokowanie przewozów osób w takiej formie w parlamencie - czy macie jakąś wiedzę, czy jest jakiś powód do obaw dla gościa, który chce zacząć?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
To wnioskuję, że trzeba dużo (przynajmniej 10 dziennie, a najlepiej ze 20) takich kursów 'natrzepać' by wyjść na swoje ?? Z 10 zeta raczej nikt się nie utrzyma...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry