Widok

Ford ka czy warto kupić ?

puszukuję małego, taniego w eksploatacji kobiecego auta miejskiego - takie jeździdełko, którym wszędzie się wcisnę i zaparkuję.
Zastanaiwam się nad fordem Ka. Jakie są Wasze opinie na jego temat. A może polecicie mi inne małe auto.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
panda, matiz, seiczento, arosa,lupo,, spark, tico, fox, atos,aygo itd
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Za sam wygląd bym go nie kupiła. Dwoje moich znajomych ma Fiestę(nie wiem jaki rocznik itd. bo nie interesuję się takimi maleństwami), ale sobie chwalą no i na visus nieporównywalnie z Ka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
lepiej dodac troche kasy i kupic totote yaris małe fajne auto bezawaryjne i duzo nie pali a ford ka to bardzo awaryjne auto
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie kupuj KA... tam gnije zawias z tyłu i wpada do środka auta. Bardzo ciężko to sprawdzić...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ford jest g*wno wart,a Fiat to jego brat. Również proponuje Lupo. Z tańszych Polo lub Matiza (mialem rok 2003 i zlego slowa nie powiem);)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ford Ka to zgnilec. Nawet jak z zewnątrz nie widać to blachy ma od środka zeżarte. W fordach Ka od korozji w większości egzemplarzy odpada wlew paliwa oraz zderzak tylny (korozja zasłonięta plastikami).

Forda Ka po 8 latach eksploatacji nadaje się tylko do przetopienia a nie do zakupu.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niewiem, ale jak dla mnie ten samochód jest paskudny:/
Już lepiej bym Ci poleciła lupo, małe, zwrotne, ekonomiczne, idealne do miasta.
Albo seat arosa.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry