Widok

Forsell call center co i jak?

Czy ktoś kiedyś pracował w forsellu? Jak wygląda atmosfera system pracy zarobki ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
atmosfera jest zła, team liderzy nie mili, oskarzaja nie winnych ludzi, ciagle sie czepiaja , niskie zarobki, co tydzien sa szkolenia, czyli co tydzien wywalaja kogos, nie polecam
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5
Nie zgadzam się z tą opinią. Atmosfera jest świetna. Liderzy bardzo pomagają wdrożyć się w tą pracę. Można zawsze pożartować z nimi i są bardzo pomocni. Czepiają się tylko po to aby pomóc pracownikom. To są bardziej rady a nie czepianie się. Rotacja jest duża ale to nie dlatego że kogoś zwalniają. Ludzie sami odchodzą gdy źle czują się w tej pracy dlatego co tydzień szkolą nowych ludzi. Jak na taką pracę zarobki są przeciętne. Pozdrawiam i polecam :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
jakie są tam zarobki i jaka umowa?jestem zainteresowana taką pracą.
Pewnie pracowałeś tydzień, nie miałeś wyniku i podziękowali ci. Stąd ta opinia?
Czepiają? To praca, nie szkoła. Nie robisz wyniku, nie pracujesz. Proste.
To źle, że są szkolenia co tydzień? Szansa na rozwój i poprawę swoich umiejętności.
Naprawdę zarzuty godne nastolatka, który wyszedł z ciepłego domku, gdzie rodzice robili za niego wszystko.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 12
Pracowałam tam przez kilka miesięcy. I mogę powiedzieć jasno: za bardzo to ja ich nie polecam. Ludzie, z którymi pracujesz są często spoko, choć znajdują się kable, które podpuszczają na Ciebie liderom. Szkolenia są co chwile, ciągle z czegoś innego. Liderzy bywają czasem niemili, zwłaszcza taka jedna osoba. Zarobki chyba na początku są w graniach 10zł/h brutto rzecz jasna. Po kilku miesiącach pracy wtedy masz "podwyżkę" aż o 1zł brutto. Umowa jest co miesiąc podpisywana i jest to umowa zlecenie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
zaczynasz stawką po 10 zł brutto na godzinę,11 brutto masz po miesiącu i jak przepracujesz "etat" to masz 12 brutto plus inne bonusy. Umowy zlecenia, o dzieło lub zlecenie z zus.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Pracuję tam ponad rok.
Ogarnęłam - nie wszyscy dają radę, ale jak sie ogarniesz wypłata powyżej 2000 przy pracy 6 godzin dziennie. Polecam ubezpieczenia - ciągle słyszysz oczekiwania, ale kasę zarobisz.

Jest bardziej rodzinnie niż w konkurencji na Przymorzu, co mi się podoba. Liderzy często żartują, ale jeśli sie nie sprawdzasz to siedzą ci na plecach. Ja nie mam tego problemu. Wystarczy słuchać na szkoleniach i robić co oczekują.

Sto razy wole pracę biurowa, nawet pod presją, niz nosić piwo, czy robić kebaba nie wiadomo dla kogo.

Ludzie narzekają na wymagającą myślenia pracę, a potem maja lipę w CV.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9
Tylko Forsell! Na zawsze w moim sercu! Forsell jest dla mnie jak nałóg. Gdy rano wstaje myślę tylko o tym żeby pójść do pracy i powalczyć z obiekcjami! Ubezpieczenia... to jest to, czym w życiu chce się zajmować. Nie polecam konkurencji. Tutaj team leaderzy są bardzo wyrozumiali, mili i dbają o pracowników.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Praca na ubezpieczeniach? Proszę Cię. Sama na tym byłam. Jak ktoś chce mieć zrytą banię słuchania jaki jest beznadziejny i być zwolniony z dnia na dzień, bo pewnej osobie wiecznie coś nie pasuje, poza jej lizusami, to proszę bardzo. Co z tego, że jest kasa, jak ma się zniszczoną psychikę doszczętnie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Praca w Call Center nie jest dla każdego, ja tam pracuje od 5 miesięcy i dziwie się, kogo oni czasem przyjmują po szkoleniach, nie wiem może chcą dać szanse ale szczerze trzeba mieć gadane i umieć pracować w stresie, ja uważam, ze się da pracuje po 140 godzin miesięcznie i wyciągam 1800-2200 z premią dla mnie spoko. Trzeba samemu spróbować i nie sugerować się opiniami, bo wiadomo kto "hejtuje"...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
O czym ty mówisz?
Poza tym, to naprawdę poważne zarzuty. Zakrawa już o mobbing...
Trzeba było się odzywać jak pracowałaś.
Pracowałam tam 3 miesiące. To prawda, że jeden z teamliderów jest ma secyficzny sposoób zwracania uwagi, ale bez przesady, że od razu niszczy psychikę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
Bo to był mobbing. Była rozmowa z kierowniczką, która miała to w nosie, a jeszcze inny ktoś zaczął kapować.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tam mobbing w najlepszym wydaniu idealny przyklad dla Pip i Sądu w wykonaniu liderow a najlepszy w wykonaniu mlodej pani ktora zjadła wszystkie rozumy
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Selekcja naturalna. Słabi zawsze kończą w żołądku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
tak, a ja właśnie wolę " nosić piwo "... kelnerka w Sopocie np. zarabia ok. 5000zł a w sezonie wyciągam do 7500zł miesięcznie (pensja + napiwki) i nie wydaję złotówki na jedzenie także lepiej jest "nosić piwo" za konkretne pieniądze niż siedzieć na słuchawce z wysuszoną głową od gadania przełożonych za takie osie pieniądze. Pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Każdy (legalny) sposób dobry na legalne zarobki...
P.S. Miało być na zarobki na odpowiednim poziomie :-D Sorry, błąd logiczny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Sama jesteś - z takim myśleniem o karierze - jedna wielka bezmózga LIPA Martuniu. Nie każdy musi ukończyć studia i znać biegle przynajmniej 2 języki by godnie zarabiać (praca sezonowa wystarczy na przeżycie pozostałych 6-7 miesięcy i skromne prezenty pod choinkę). Tylko proszę Cię nie płacz :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pracowałam tam od października 2015 i nigdy nie zarobiłam mniej niż 2700zł, bez żadnego wysiłku, bo pracowałam max po 8h. Praca w klimatyzowanym nowym biurowcu. Pieniądze zawsze są na czas(konkurencja w tej branży bardzo się spóźnia, albo nie wypłaca w ogóle!)
Atmosfera bardzo dobra, wręcz wesoła. Ludzie fajni, większość młoda.
Praca nie tylko na chwilę, ale można zatrzymać się śmiało na dłużej.
Zaczęłam pracować jako studentka, zawsze szli mi na rękę z grafikiem, mogłam przychodzić kiedy mi się podoba, w INNYCH firmach, gdzie byłam wcześniej było to nie do przyjęcia, albo proponowali mi wtedy jakąś stawkę 7 zł brutto- za to, że chciałam mieć elastyczny grafik.
Polecam Forsell, gdyby nie przeprowadzka z rodziną do Belgii to bym z wami jeszcze była. Całusy dla kadry i dla ekipy z ubezpieczeń, Doris - wiadomo która :*
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Spoko jest. Atmosfer ok , kasa też. Wiadomo jak komuś się niechce pracować to i powód do narzekania się znajdzie. Pzdr ekipę tm :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
ktos jeszcze sie wypowie?
też bym się coś dowiedział , bo dzisaj znów się jedna ogłasza z przymorza o tym
Ktoś się wypowie jak tam jest teraz ? Pracowałem tam jakies kilka lat temu i była tragedia. Głównie ze względu na jedną osobę, ktora była na wyższym stanowisku. Ciekawe, czy jeszcze tam pracuje
Takie zarobki w 3city. Omg. Chyba zostanę na prowincji jednak.

Kadra została zmieniona na nieporównywalnie lepszą.

Inne tematy z forum Praca

Terma Sp. z o.o. (8 odpowiedzi)

Witam :) Przyjmę każdą opinię na temat pracy w Terma Sp. z o.o. (producent m.in grzejników) na...

Praca K2 Dystrybucje (33 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

Czy znacie firmę Nuga Best? (11 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

do góry