Widok
Fotografowie Łączmy Się!! Chętni na trójmiejskie fotoekspedycję
Interesujesz się fotografią?
Chcesz się dalej rozwijać a nie masz z kim poważnie porozmawiać o swoim hobby?
Łączmy się !! Może wypali może nie, próbować trzeba, ale namolnym nie będę.
Szukam osób zainteresowanych fotografią, ludzi z którymi można wymienić się doświadczeniami, wyskoczyć na jakąś trójmiejską Foto-ekspedycję , po rywalizować, nauczyć, dopytać, wymienić poglądami.
Są tacy na tym forum?
Chcesz się dalej rozwijać a nie masz z kim poważnie porozmawiać o swoim hobby?
Łączmy się !! Może wypali może nie, próbować trzeba, ale namolnym nie będę.
Szukam osób zainteresowanych fotografią, ludzi z którymi można wymienić się doświadczeniami, wyskoczyć na jakąś trójmiejską Foto-ekspedycję , po rywalizować, nauczyć, dopytać, wymienić poglądami.
Są tacy na tym forum?
Ja teraz niby zaczęłam studiować fotografię, bawię się tym już jakiś czas, ale nazwać się fotografem - to jednak jeszcze za duże słowo. Musiałabym wtedy nazwać się i poetką i rysownikiem i muzykiem i jeszcze całym mianem innych określników. No i to też zależy od stopnia umiejętności ale i zdolności. To, że mam kalkulator nie znaczy, że jestem matematykiem:)
Chętnie się czegoś nauczę, najważniejsze to praktykować i nie stać w miejscu:) W ogóle to chciałabym kiedyś zrobić zdjęcia na klifie w Gdyni i w opuszczonym szpitalu.
Myślę, że byłoby super, gdyby znaleźli się ludzie z różnych środowisk, z różnym spojrzeniem na świat oraz zróżnicowanymi umiejętnościami. Nie będzie wtedy chorych rywalizacji, porównywania się i snobizmu a każdy będzie mógł się czegoś nauczyć - przynajmniej taką mam nadzieję:)
Chętnie się czegoś nauczę, najważniejsze to praktykować i nie stać w miejscu:) W ogóle to chciałabym kiedyś zrobić zdjęcia na klifie w Gdyni i w opuszczonym szpitalu.
Myślę, że byłoby super, gdyby znaleźli się ludzie z różnych środowisk, z różnym spojrzeniem na świat oraz zróżnicowanymi umiejętnościami. Nie będzie wtedy chorych rywalizacji, porównywania się i snobizmu a każdy będzie mógł się czegoś nauczyć - przynajmniej taką mam nadzieję:)
Fotografia... szerokie pojęcie.
Też chciałem iść na fotografię, ale niestety w tym roku mi się nie udało, wychodzę z założenia że na naukę nigdy nie za późno.
Opuszczony szpital? Gdzie to dokładnie jest? nie słyszałem o takim opuszczonym budynku, a zdjęcia były by super.
Może namówimy jakąś modelkę, wizażystkę i pofocimy.
Co do Klifu to znajduje się w Gdyni Redłowie, super widok, kilka razy tam zagościłem.
Kilka osób jeszcze mogło by się znaleźć, im więcej osób tym więcej można się nauczyć. (mam nadzieję).
Też chciałem iść na fotografię, ale niestety w tym roku mi się nie udało, wychodzę z założenia że na naukę nigdy nie za późno.
Opuszczony szpital? Gdzie to dokładnie jest? nie słyszałem o takim opuszczonym budynku, a zdjęcia były by super.
Może namówimy jakąś modelkę, wizażystkę i pofocimy.
Co do Klifu to znajduje się w Gdyni Redłowie, super widok, kilka razy tam zagościłem.
Kilka osób jeszcze mogło by się znaleźć, im więcej osób tym więcej można się nauczyć. (mam nadzieję).
o, to jesteś niewiele starszy ode mnie! http://qbanez.wordpress.com/2012/02/07/350-opuszczony-szpital-psychiatryczny-w-gdansku/ Że tak zapromuję czyjś blog - o ten szpital mi chodziło!
PS jaki masz aparat? :) A może masz swój blog?:)
PS jaki masz aparat? :) A może masz swój blog?:)
http://forum.trojmiasto.pl/pasjonaci-fotografii-zrobmy-cos-razem-D-t430699,1,70.html nagryzmoliłam jeszcze tu, może coś da?:)