Widok

Fotografowie Łączmy Się!! Chętni na trójmiejskie fotoekspedycję

Interesujesz się fotografią?
Chcesz się dalej rozwijać a nie masz z kim poważnie porozmawiać o swoim hobby?
Łączmy się !! Może wypali może nie, próbować trzeba, ale namolnym nie będę.
Szukam osób zainteresowanych fotografią, ludzi z którymi można wymienić się doświadczeniami, wyskoczyć na jakąś trójmiejską Foto-ekspedycję , po rywalizować, nauczyć, dopytać, wymienić poglądami.

Są tacy na tym forum?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja jestem chętna, tylko ze jestem amatorka i nie wiem czy wiek ma duże znaczenie? Pewnie gdyby zrobiła się większa grupa to nie byłoby problemu.
Z amatora można zrobić zawodowca :) Nie ma osób idealnych i każdy od każdego nauczy się czegoś nowego. Dwie osoby, jak na początek to super, jeszcze jakieś 23 i można coś zorganizować :)
Co ty na to ?

Myślałem że nie będzie zainteresowania, a jednak.
Ja teraz niby zaczęłam studiować fotografię, bawię się tym już jakiś czas, ale nazwać się fotografem - to jednak jeszcze za duże słowo. Musiałabym wtedy nazwać się i poetką i rysownikiem i muzykiem i jeszcze całym mianem innych określników. No i to też zależy od stopnia umiejętności ale i zdolności. To, że mam kalkulator nie znaczy, że jestem matematykiem:)

Chętnie się czegoś nauczę, najważniejsze to praktykować i nie stać w miejscu:) W ogóle to chciałabym kiedyś zrobić zdjęcia na klifie w Gdyni i w opuszczonym szpitalu.

Myślę, że byłoby super, gdyby znaleźli się ludzie z różnych środowisk, z różnym spojrzeniem na świat oraz zróżnicowanymi umiejętnościami. Nie będzie wtedy chorych rywalizacji, porównywania się i snobizmu a każdy będzie mógł się czegoś nauczyć - przynajmniej taką mam nadzieję:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Fotografia... szerokie pojęcie.
Też chciałem iść na fotografię, ale niestety w tym roku mi się nie udało, wychodzę z założenia że na naukę nigdy nie za późno.

Opuszczony szpital? Gdzie to dokładnie jest? nie słyszałem o takim opuszczonym budynku, a zdjęcia były by super.
Może namówimy jakąś modelkę, wizażystkę i pofocimy.
Co do Klifu to znajduje się w Gdyni Redłowie, super widok, kilka razy tam zagościłem.

Kilka osób jeszcze mogło by się znaleźć, im więcej osób tym więcej można się nauczyć. (mam nadzieję).
No właśnie nie wiem gdzie, bo jestem tu od niedawna, ale to chyba szpital psychiatryczny. Mogłabym iść i bez modelki i zrobić po prostu klimat:) Ile masz lat? Bo może powinnam się zwracać per "Proszę Pana?" :)
"Na Pana trzeba mieć wygląd i pieniądze" :) a ćwierć wieku nie zasługuje na mówienie per.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
o, to jesteś niewiele starszy ode mnie! http://qbanez.wordpress.com/2012/02/07/350-opuszczony-szpital-psychiatryczny-w-gdansku/ Że tak zapromuję czyjś blog - o ten szpital mi chodziło!

PS jaki masz aparat? :) A może masz swój blog?:)
Bawię się Nikonem D300, stary ale jary. No i trochę rupieci mam do niego :)
Co do bloga to nie mam, brak czasu aby się nim zająć, praca itp.
Teraz to ledwo co znajduje czas na polatanie z aparacikiem, ale muszę to zmienić.
Fajnie:) Można byłoby coś popstrykać. Widzę, że jak na razie to tylko ja jestem zainteresowana;p Ej, pasjonaci fotografii, zróbmy coś razem:D !
Jestem za. Trzeba będzie rozgłośnić ten post aby więcej osób się dowiedziało, zainteresowało, zawsze większe prawdopodobieństwo że ktoś do nas dojdzie.
Jak się czujesz na studiach Photo?

proponuje wymienić się mailami w razie jak by serwer padł ;p
migawka.23@gmail.com - pisz:)
Nie wiem gdzie można byłoby to rozruszać... Jakiś pomysł?

Studia fajne, tak po prawdzie to jest specjalizacja, studia nazywają się inaczej:)
http://forum.trojmiasto.pl/pasjonaci-fotografii-zrobmy-cos-razem-D-t430699,1,70.html nagryzmoliłam jeszcze tu, może coś da?:)
co z tą ekspedycją?
moze do krainy deszczowcow ?
watek zablokowany ;(
Też jestem za...wspólnym fotografowaniem:)
od slow do czynow nastapi ?
Ja też, ja też :D To co, jak na razie jest nas trójeczka? Bo chyba główny zainteresowany już nie jest głównym zainteresowanym;p MariaN się wystraszył i wycofał;p ?
to co, może od razu zastanowimy się co warto byłoby sfotografować? Jesteście z Gdańska? W jakim wieku? Macie jakieś ulubione miejsca w tym mieście i chcielibyście je popstrykać, marzy Wam się coś do obfotografowania?
pozdrawiam
moja propozycja bedzie dotyczyla terminu
miejsce znajdzie sie pewnie samo

majac na uwadze zapowiadane rozchmurzenie pod koniec tygodnia
stawialbym na czwartek/piatek i byc moze weekend
mi pasuje, tym bardziej, że spadł śnieg!
Może i będzie zimno, ale dla zdjęć warto się poświęcić:) Ja chyba już dziś skoczę jeszcze na Starówkę wieczorem:)
dzis polecam odwiedzenie politechniki, o 18:00 bedzie mozna zobaczyc nieco starych zdjec gdanska
o czym udalo sie naszemu wspanialemu portalowi napisac :)

Inne tematy z forum Hobby

Gry planszowe (34 odpowiedzi)

Witam, czy może są wśród Was osoby będące miłośnikami gier planszowych? Jeżeli tak to jakie gry...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Białe tango (262 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4

do góry