Widok

Fotowoltaika - handel na większą skalę

Mam swoją małą ekipę, z którą sprawnie realizujemy zlecenia na terenie okolic mojego miasta. Powiedzmy promień 50 km. Ale mam z polecenia również zapytania z zupełnie innych miast. Jak coś takiego realizować, aby dać ludziom jakość i jednocześnie przyzwoicie na tym zarobić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

System EcoPartner. Zawierasz umowę i jednocześnie masz do dyspozycji znanych wykonawców na terenie całej Polski. Z Twojej strony minimum zainteresowania, a jesteś w stanie realizować zlecenia w całym kraju.

Ale na jakiej zasadzie ją zawieram? Mam jakieś zobowiązanie? Muszę znaleźć określoną liczbę klientów, jakieś minimum? Widzę stronę, ale nie do końca rozumiem, natomiast marki, o których tam piszą są faktycznie znane.

Nie, nie masz żadnego minimum, konkretnego zamówienia do zrobienia czy coś takiego. Robisz ile chcesz, a wszystko załatwiasz przez aplikację. Obowiązki są ograniczone do minimum. Moim zdaniem to sensowny schemat.

A jak to wygląda, jeśli chodzi o tę aplikację? Czy jest opcja jej sprawdzenia przed zawarciem umowy? Nie widzę na EcoPartner żadnego dema. Da się?

Przed zawarciem umowy możesz sprawdzić aplikację. Nie automatycznie na stronie, ale możesz wysłać do nich prośbę, to Ci udostępnią. My tak robiliśmy. Ogólnie EcoMarket to kawał naprawdę solidnej apki.

Wystarczy, że do nich napiszesz i temat załatwiony - serio.
Tam nawet w FAQ masz o tym napisane. Automatycznie nigdzie nie pobierzesz aplikacji, ale po wysłaniu wiadomości normalnie aktywują Ci opcję testowania. Tak optymalnie.

Jutro mam z nimi spotkanie - prezentacja systemu i umowy, mają udostępnić aplikację do testowania. Wstępnie wygląda to naprawdę spoko, ale na więcej wniosków przyjdzie czas. Wstępnie możliwości, jakie to daje, mi się podobają. Więcej wyjdzie w praniu.
Potestujemy, zobaczymy.

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Opinie o Borkowie Łostowickim... (19 odpowiedzi)

Witam, Planuję zakup działki w Borkowie w celach budowlanych ale chciałem usłyszeć opinie...

Za ile można urządzić 50m mieszkanie? (192 odpowiedzi)

Jak w tytule, niedługo będziemy urządzać 50m mieszkanie, mamy mało środków i niestety musimy to...

Jakie okna polecacie? (156 odpowiedzi)

Potrzebuję dobrych okien, jakie firmy z trójmiasta polecilibyście?

do góry