Widok

Fotowoltaika

Hej.
Nasz urząd daje ciała, dzisiaj dostałem od Dampca takiegoż maila:

Dzień dobry.

W nawiązaniu do złożonej przez Panią/Pana ankiety i zbliżającym się terminem złożenia przez Gminę Szemud wniosku w celu pozyskania środków na realizację działań z zakresu odnawialnych źródeł energii proszę o wypełnienie i dostarczenie załączonych do niniejszego e-maila umów do Urzędu Gminy w Szemudzie w nieprzekraczalnym terminie do dnia 27.01.2017 r. do godz. 14.00, pokój nr 9 lub 8. Jednocześnie informuję, że nie dopełnienie ww. formalności jest jednoznaczne z rezygnacją z realizacji przez Panią/Pana w projekcie.

Pozdrawiam

Ryszard Dampc

Kierownik Referatu Zamówień Publicznych i Inwestycji
Urząd Gminy Szemud
ul. Kartuska 13, 84-217 Szemud
tel./fax. 58 676-44-28

rychło w czas, co nie?
Może komuś się to info przyda bo wiem, że Koleżanka która też składała wniosek g...wno dostała a nie informację.
Chyba się im nie chce robić....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja również dostałem takiego maila.
Zastanawiam się nad tą umową... Niepokoi mnie na przykład taki zapis:
§ 2
8)jest świadomy wszelkich niedogodności związanych z prowadzeniem robót w budynku mieszkalnym, o którym mowa w pkt. 2 i z tego tytułu oświadcza, że zrzeka się i nie będzie dochodził żadnych roszczeń i odszkodowań,

A co w przypadku gdy firma montująca panele np. uszkodzi dach?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a skąd w ogóle wiecie?

No i niestety prawdopodobnie nic z tego nie będzie. Wartość wszystkich projektów w województwie pomorskim zgłoszonych do dofinansowania przekracza czterokrotnie pulę dostępnych środków. Albo dostanie dotację co 4 chętny albo z 80% zrobi się 20% by było sprawiedliwie. A wtedy dotacja nie będzie miała sensu bo taniej można to zrobić bez dotacji. Artur

Inne tematy z forum Bojano

Szukam rodziny Lemke i Bieszk z Bojano lub Koleczkowo (4 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję rodziny Lemke mojego dziadka Franciszka Lemke, jego rodzice to Feliks i...

collegium tumanum (3 odpowiedzi)

Czy wójt zwrócił nasze, mieszkańców gminy pieniądze, które przeznaczył na dyplom MBA z...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (697 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

do góry