Widok

Fox Recykling - szukam opinii.

Jak w temacie. Zastanawiam się nad zatrudnieniem się w fox, lecz nie mogę znaleźć żadnych opinii. Może ktoś pomoże?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Robota ok. I pod dachem i na powietrzu przy recyklingu metali , pcv itp Zarobki też nie najgorsze - 10zł/h wolne weekendy , także warto
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 14
zostałam zaproszona na rozmowę kwalifikacyjna do tej firmy jako asystentka, ktos moze miał styczność z ta firmą i wie czy wartko? jaka umowa?bo nic przez tel nie chce powiedziiec.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie nastawiaj się na zbyt wiele. Na 200% umowa zlecenie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
no własnie tak podejrzewam :) ale w ogłoszeniu było ze umowa prace lub zlecenie...wiec moze :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
skąd ta pewność ? :)
Na którą godzinę Cie umówili jak można wiedzieć?
10.45 a Ciebie?
na 10.00 :) ale ja na pracownika biurowego wysyłałam CV
no wlasnie ja nie jestem pewna na jakie stanowisko :P zdziwil mnie telefon. ciekawe jakie warunki zaproponuja...
też jestem ciekawa właśnie i czy praca w normalnych warunkach, ale Pan był przemiły :)
no własnie tez na to zwróciłam uwagę :)
To powodzenia Ci życzę :) Mam nadzieje że praca okaże się fajna i że się uda
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja Tobie również życzę powodzenia :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
i jak? jaka umowa? ja jednak nie dotarłam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

te komentarze pisane były chyba przez konkurencję. Firma jest mega rzetelna
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 34

Ja bym to wyposrodkowal. Nie najlepsza ale i nie najgorsza.

chyba firma z gatunku zatrudnij-zwolnij, bo ich ogłoszenia o naborze pracowników pojawiają się jak bumerang.... ciekawe dlaczego?
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 6

Dokładnie
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 3

i cały czas powracające ogłoszenia o zatrudnieniu, chyba naprawdę niezbyt ciekawa atmosfera tam panuje
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam wszystkich zainteresowanych firmą FOX. Trochę w tej firmie przepracowałem i chętnie podzielę się swoją opinią . A więc tak na dzień dobry umowa podpisywana jest na okres 3 miesięcy ( jest to okres próbny), razem z umową do podpisu dają nam odpowiedzialność materialną oraz pismo że zrzekamy się wczasów pod gruszą . Następna umowa jest na czas określony (długość umowy zależy od humoru Pana Prezesa ). Dostajemy odzież roboczą 3 komplety jest szatnia i jadalnia , do tego trzeba przyjść do pracy w dwie soboty w miesiącu do pracy (jest robiony grafik na soboty przez kierownika zakładu ). Jeżeli chodzi o zarobki to uważam że są marne kierowca C+E otrzymuje wynagrodzenie 2500 netto plus do tego nadgodziny które nie są rozliczane prawidłowo ( nadgodziny 50% i 100% lub dzień wolny w tygodniu za pracę w sobotę ).Atmosfera w pracy jest niemiła jest paru konfidentów w pracy którzy lubią donosić na kolegów z pracy . skomentuj
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

Atmosfera napewno poprawiła się gdy się zwolniles. Skoro nazywasz kogoś konfidentem to znaczy, że miałeś coś na sumieniu a by to przykryć oczrniasz innych.

Na złodzieji trzeba donosić. Nienawidzę złodziejstwa

Nie każdy nadaje się do każdej pracy i nie każdemu też odpowiada praca. Tak było , jest i będzie wszędzie .

Poszukują nowych pracowników bo kierowcy nie chcą robić nadgodzin które nie są uczciwie rozliczane ( 50 % i 100% płatne albo dzień wolny za sobotę ) i mają już dosyć słuchania bajek i obiecanek ze strony prezesa i całej reszty kierownictwa oraz słuchania haseł bo "firma jest w potrzebie " albo "szybki bliski kursik" . 30 % kierowców to jest stara ekipa ,a reszta 70 % to narybek bez żadnego doświadczenia którzy potrafią jeździć tylko na nawigacjach a i tak błądzą i nie potrafią trafić do celu . A jeżeli chodzi o halę to zaledwie 2 osoby pracują ponad 10 lat tak zwane filary firmy co się własnego cienia boją , reszta z hali pracuje krócej niż 10 latek są to zaledwie 4 osoby a reszta to zbieranina pracowników nowych . Ogólnie firma ma 25 letnie doświadczenie i bardzo dobrze wiedzą jak na MAXA wykorzystać pracownika .
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0

Praca nie jest taka zła. Gdyby nie bałagan tam panujący. Dział logistyki na bardzo niskim poziomie. Gdyby ktoś z nich zatrudniłby się w firmie transportowej to zostałby zwolniony po jednym dniu. Podejście właściciela do pracownika też nie jest właściwe. Pozbyć się tylu ludzi którzy znali tą robotę.... W tej firmie każdego dnia może być inny kierowca. Dla właściciela nie jest ważne kto pojedzie ważne że karton będzie przywieziony
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Pozbyć się tyłu ludzi którzy znali tą robotę... " - widać był powód .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Było tak źle... ale zaznajomiles się z warunkami tam panującymi więc musiałeś przepracować tam parę lat. Więc jakby było tak źle to pracowałbys tyle lat? Nie ma pracy idealnej. Sam boisz się własnego cienia , że wylewasz anonimowo żale.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chyba nie było tak źle skoro z Lęborka chętnie jeździłeś
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dlaczego? Bo ludzie chcą zawsze sobie polepszać i szukają czasem pracy jakieś na przeczekanie. Czasem to przeczekanie trwa ładnych parę lat.

Wiele firm ma ciągle ogłoszenie i ciągłe zapotrzebowanie na ręce do pracy. Proste pytanie- prosta odpowiedź

Racja

Inne tematy z forum Praca

Praca za granicą. Niemcy (8 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

Praca K2 Dystrybucje (30 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

praca w call center (24 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu szukam pracy jednak bez rezultatu, postanowiłam spróbować w call center-...

do góry