Widok

Frankowicze

Witam, czy jest na forum osoba ,która w sądzie walczyła z bankiem w sprawie kredytu frankowego?
Pytam,bo stoję przed dylematem oddania sprawy mojego kredytu do sądu.Jestem ciekawy czy udało się komuś wygrać z Bankiem, a jeżeli nie to jakie poniósł koszy ?
Odpowiedź muszę dać w poniedziałek więc raczej to pilna sprawa .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

W tym poradniku masz kryteria wyboru kancelarii frankowej: doświadczenie w wyrokach, model rozliczeń, pełnomocnictwa i komunikacja. Jest też lista dokumentów do przygotowania. Szczegóły znajdziesz tutaj https://wybierzprawnika.com/jak-wybrac-kancelarie-frankowa/. Pomaga uporządkować pierwsze kroki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podsumowanie:

Wątek dotyczy doświadczeń osób walczących z bankami w sprawach kredytów frankowych. Użytkownicy dzielą się informacjami o kancelariach prawnych, kosztach prowadzenia spraw oraz wynikach procesów sądowych. Dyskusja obejmuje wyjaśnienia dotyczące mechanizmów kredytów we frankach, takich jak manipulacja zdolnością kredytową, sztuczna stabilizacja kursu waluty i brak rzeczywistego pokrycia walutowego. Wiele postów zawiera rekomendacje konkretnych adwokatów i kancelarii specjalizujących się w tego typu sprawach, wraz z informacjami o opłatach i perspektywach wygrania procesu. Poruszane są również kwestie przedawnienia rat, różne strategie procesowe oraz aktualne zmiany w orzecznictwie sądów okręgowych dotyczące zawieszania postępowań w oczekiwaniu na uchwałę Sądu Najwyższego.

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Drzwi zewnętrzne Aluhaus - warto? (40 odpowiedzi)

Dzień dobry, Chcemy wymienić stare drzwi na nowe. Stwierdziliśmy z mężem, że pójdziemy w drzwi...

Gecco Deweloper (12 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczerą opinią polecam przejść się po mieszkańcach inwestycji na...

Czy ktoś żałuje zakupu mieszkania na kredyt? (419 odpowiedzi)

Witajcie, mam pytanie do osób, które kupiły mieszkanie na kredyt: czy żałujecie, że wzięliście...

do góry