Widok

Freerun , Akrobatyka , etc.

Wrzeszcz Górny Temat dostępny też na forum:
Witam , dopiero co wprowadziłem się do Gdańska i nie mam pojęcia gdzie można znaleźć jakąś sale z przyzwoitymi materacami i w dobrej cenie gdzie można sobie 'poskakać' , jeżeli ktokolwiek ma jakieś informacje na ten temat lub ma kontakt z ludźmi którzy zajmują się freerunem , akrobatyką lub czymś podobnym w Trójmieście proszę o pomoc . Z góry dziękuję . Pozdrawiam .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć.
Ja też od niedawna mieszkam w Gdańsku i też miałem ten problem.
Niestety muszę stwierdzić, że nie można się tutaj na nic zapisać - musimy sobie radzić sami ;)
Napisz na gg: 6233386 jeśli chcesz się ustawić na jakiś trening czy pogadać od tak.
Siemano Szuprze xD Muriri tutaj ;) jak cos znajdziesz miszczu moze, to mozesz pisac bo ostatnio sadelka troche przybylo mi cos na tych studiach i czas cos z tym zrobic ;) gg; 6125797

Inne tematy z forum Sport

Ćwiczenia w domu zamiast siłowni (53 odpowiedzi)

Witam mam postanowienie noworoczne. Planowałam zapisac sie na siłownię. Mieszkam na wsi....

Odśwież swój smartfon wybierając darmowe dzwonki na telefon Android (3 odpowiedzi)

Dźwięk przychodzącego połączenia to coś, co słyszymy wielokrotnie w ciągu dnia. Zamiast polegać...

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? (92 odpowiedzi)

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? Co według was przynosi najlepsze efekty ? Mam...

do góry