Widok

Friday's wróć!

No, niestety!
Gdybym nie był wcześniej klientem Friday's, to może moja ocena byłaby inna, ale porównania narzucają się same (ciekawe dlaczego;)).
Nie będę się rozwodził nad obsługą (b. dobra) i wystrojem (tak sobie, ciut "klitowato"), za to jedzenie w/g mnie, jest co najwyżej średnie.
Szanowni Państwo, diabeł tkwi w szczegółach! Skoro chcecie "nawiązywać" do Friday's, to chociaż zaproponujcie coś na tym samym poziomie, albo za niższe ceny. Póki co, jest na odwrót. Jak piszę, są to szczegóły, ale właśnie po tym poznaje się klasę.
Sos burbon - zdecydowanie za słony i karmelowo-przypalony. Żeberka - wysuszone, na granicy przypalenia. Bułka od hamburgera - z Biedronki? Frytki - z paczki? Ziemniak - z nieprzyjemnymi plamami. Itd... nawet po tej odrobinie sera na ziemniaku czuć kiepską jakość.
Niech to nie zabrzmi, że jest fatalnie; po prostu nie jest jakoś super tanio, a jedzenie - średnie.
FRIDAY'S WRÓĆ!!!
Moja ocena
Star Texan Restaurant kategoria: Restauracje
obsługa: 5

menu: 5

jakość potraw: 3

klimat i wystrój: 3

przystępność cen: 3

ocena ogólna: 3

3.7

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
jak ktoś chce się czepiać to moze uczepić się wszystkiego, nawet rozmiaru serwetki na stoliku. Mi tam smakuje i napewno nie raz wróce! malkontencie!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Frytki pewnie sa z worka...
A we Friday's frytki niby z czego były?? Nie z worka:)
Chodzilo mi o to ze frytki nawet najlepszej knajpie zawsze bedea z WORKA! :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry