Widok
Front Park
Inwestycja zlokalizowana jest niedaleko Głównego Miasta w Gdańsku. Z Front Parku w czasie krótkiego spaceru dotrzeć można do mariny jachtowej czy Długiego Targu. Niewielka odległość od śródmieścia oznacza także pełną dostępność ułatwiającej codzienne życie infrastruktury; szkoła podstawowa jest po drugiej stronie Opływu Motławy, można do niej przejść kładką dla pieszych. Sama dzielnica Dolne Miasto od kilku lat przechodzi metamorfozę.
Lokalizacja zapewnia także szybki wyjazd do obwodnicy, ...
więcej o inwestycji
więcej o inwestycji
No no ta wasza zieleń zaniedbana . Bylam 2tyg temu tam. Żule pod osiedlem , tam jest taki lasek ktorym mozna dojść do drogi a w nim toaleta i żulki popijające. Fajny projekt, ale okolica nawet jak blisko od starego to zaniedbana . Czesc tych starych kamienic z praniem na balkonach mijając wyglada jak z Bangladeszu. Na stronie wszystko ładnie wygląda , ale ja polecam przejść się tam.
Szacunek za jakość
Za architekturę bliskość komunikacji i centrum, za materiały wykończeniowe, mimo to jednak drogo. Ale szacunek za jakość materiałów naprawdę rzadko powstaje coś piękniejszego niż na wizualizacji. Szkoda tylko urbanistyki bo lepiej gdyby osiedle nie było grodzone i nie miało ogródków. Wiem że ta lokalizacja jest trochę na uboczu szlaków komunikacyjnych więc tylko tym się broni. Ale nie miałbym nic przeciwko gdyby inwestor zrealizował podobny projekt nieco bliżej centrum i znacznie gęstszą zabudowę. Naprawdę podoba mi się elewacja tej inwestycji.
pokaz lepsza w tej cenie
Cena nie jest niska ale osiedle jest bardzo prestiżowe, budynki wykonane z dobrej jakości materiałów a za to się płaci. Wiadomo... Mogłoby być taniej ale za 15 lat metr będzie tam kosztował 12-15k a nie 8-10k tak jak teraz. Sporo szukałem czegoś ciekawego i moim zdaniem w śródmieściu nie ma ładniejszej inwestycji.
tryskająca na kilka metrów Fontanna? może chodzi o hydrant.
Czy można się dowiedzieć gdzie jest ta tryskająca na kilka metrów fontanna przy wjeździe?
chyba coś się pomyliło autorowi tekstu.
Dodatkowo osiedle wygląda na nieskończone...
Parku i alejek też nie widać, chyba że nie została jeszcze nasadzona zieleń.
chyba coś się pomyliło autorowi tekstu.
Dodatkowo osiedle wygląda na nieskończone...
Parku i alejek też nie widać, chyba że nie została jeszcze nasadzona zieleń.
Akustyka w mieszkaniach Front Park / Sadowa
Czy może ktoś powiedzieć, czy w mieszkaniach na osiedlu Front Park słychać sąsiadów zza ściany albo piętrem wyżej? Nie pytam tych, kto mieszka w pokoju oddzielonym od innego pokoju małym korytarzykiem, kiedy każdy pokój przynależy do tego samego mieszkania (jak w przypadku niektórych mieszkań hotelowych) - tam wiem, że akustyka jest zła. Pytam tych, kto mieszka w normalnych, standardowych samodzielnych mieszkaniach. Proszę o informację. Pozdrawiam.