Widok

Front Park

Front Park Śródmieście Sadowa Temat dostępny też na forum:
Inwestycja zlokalizowana będzie niedaleko Głównego Miasta w Gdańsku. Z Front Parku w czasie krótkiego spaceru dotrzeć można do mariny jachtowej czy Długiego Targu. Niewielka odległość od Śródmieścia oznacza także pełną dostępność ułatwiającej codzienne życie infrastruktury; szkoła podstawowa jest po drugiej stronie Opływu Motławy, można do niej przejść kładką dla pieszych. Sama dzielnica Dolne ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Obok jest stadion żużlowy

Zaraz będzie płacz i protesty, że za głośno....

ojej zapomniałem, niedługo zburzą stadion i przeniosą go w inne miejsce, bo deweloperek, krewny urzędasa będzie chciał tam postawić grodzone getto.....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Po drugiej stronie Biedronka na Łąkowej - jakieś 10 min piechotą. Do tramwaju 3 minuty. Naprawdę lokalizacja jest świetna.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

pies to pies ale suki mają taki mocz że wszystko wysycha a później nic nie rośnie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

przeniosą zaraz po tym jak na Szadułkach i w śmierdzącej dolinie przestanie śmierdzieć
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

cudowne miejsce

bez przesady... mieszkałam 9 lat na Dolnym Mieście. Wyprowadziłam się 2 lata temu i muszę stwierdzić, że chętnie tam wracam i nie wiem czy w niedalekiej przyszłości tam nie wrócę. Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ble zakupy w Biedzie ...never
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
No no ta wasza zieleń zaniedbana . Bylam 2tyg temu tam. Żule pod osiedlem , tam jest taki lasek ktorym mozna dojść do drogi a w nim toaleta i żulki popijające. Fajny projekt, ale okolica nawet jak blisko od starego to zaniedbana . Czesc tych starych kamienic z praniem na balkonach mijając wyglada jak z Bangladeszu. Na stronie wszystko ładnie wygląda , ale ja polecam przejść się tam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zgadzam się

Chyba pani z biura się oburzyła :P
Ale imienia nie poda :P
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dokładnie o tym samym pomyślałam sprawdzając osiedle... wygląda na niewykończone... moim zdanie za tą cenę możnacoś lepszego kupić w innej centralnej okolicy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Garnizon fajniejszy.

Lidl

Parę kroków bez przesady

Potwierdzam

Straszne zamieszanie zero konkretów, umawiamy się konkretnie na cenę a jak chcesz kupić to nagle cena w górę.

Akustyka w mieszkaniach Front Park / Sadowa

Czy może ktoś powiedzieć, czy w mieszkaniach na osiedlu Front Park słychać sąsiadów zza ściany albo piętrem wyżej? Nie pytam tych, kto mieszka w pokoju oddzielonym od innego pokoju małym korytarzykiem, kiedy każdy pokój przynależy do tego samego mieszkania (jak w przypadku niektórych mieszkań hotelowych) - tam wiem, że akustyka jest zła. Pytam tych, kto mieszka w normalnych, standardowych samodzielnych mieszkaniach. Proszę o informację. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0