Widok
niestety ale muszę przyznać rację, sama jestem zmęczona poszukiwaniem normalnego dobrego fryca...byłam w loreal...masakra...poszłam do tego głębocki coś tam coś tam - musiałam słuchać jak gadał na tych z loreal...po 3 wizycie gdy poplątali mi tak włosy że myślałam że później mi je wyrwą...zmieniłam na Pam i wydawało się że jest super ale później nie odbierają telefonów...nie umawiają na terminy - matka wszytko ogarnia i chyba nie daje rady...więc prosić się nie będę jak to taki problem...
będę poszukiwała w Gdańsku - proszę o namiary jeżeli możecie szczerze kogoś polecić.
będę poszukiwała w Gdańsku - proszę o namiary jeżeli możecie szczerze kogoś polecić.
W budynku przy Żabce - warto. Jakość do ceny adekwatna i nie trzeba jeździć do miasta. Chłopak wie co robi, jak poobserwujesz jego ruchy przy pracy to od razu rzuca się w oczy, że jest po profesjonalnych szkoleniach. Wie jak operować sprzętem. Zna się na koloryzacji. Ogląda włos. Ładnie dobiera kolor i ładnie się go później nosi. Nie kantuje, że coś będzie dobrze wyglądać, jeśli nie będzie. Nie jest nachalny ale potrafi doradzić. Dla mnie spoko. Nie szukam gdzie indziej.
Blondy polecam w salonie w Żukowie nad delikatesami przy rondzie. Próbowałam wcześniej w innych salonach, wychodziłam zadowolona z pięknym kolorem, który zniknął po pierwszym myciu. Zostawałam z żółtyi pasmami, z którymi niebieski szampon sobie nie radził. Tam w końcu uzyskałam ładne rozjaśnienie bez efektu żółtka. No i ceny przyjaźniejsze niż w Baninie.