Widok

Fryzjer Banino/Pępowo/Zukowo

Dopiero się przeprowadziłam, poszukuje dobrego fryzjera. Zależy mi na farbie (blond) nie ma obcięciu. Proszę pisać tylko o dobrych fryzjerach, a nie których nie polecacie. Dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Patrizia na Klonowej,polecam Panią Justynę,bardzo dobrze farbuje,mają też dobrej jakości kosmetyki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Studio Tiffi w Pępowie - pani Natalia.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie polecam kompletnie nikogo , mieszkam tu dwa lata , byłam w
Kilku w Banino zukowo ale jest masakra , blond jest niewykonalny nie polecam
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Na tym forum juz są wątki o fryzjerach, poszukac proszę są opinie klientów

tutaj nikt do rozjasniania włosów się nie nadaje. Polecam w Gdyni Ondiehair
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jest tu sporo fryzjerów ale umiejętności na poziomie Banina a cena na poziomie Złotych Tarasów ... Szukaj Gdynia, Gdańsk
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej. Polecam P. Monikę z salonu ProNatura w Żukowie!! :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
A ja w Żukowo Matrix
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
A ja niczego nie polecam. Wszystko zależy np. Od dnia samopoczucia fryzjerów... Itd
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zukowo matrix jest na mojej
Liscie jako ostatni do polecenia , może i klimat jest fajny , ładnie miło wesoło ale blond jest nie do
Ogarnięcia ..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Również polecam z czystym sumieniem p.Monikę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Pam studio na lotniczej, super blondy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Przy okazji gdzie można zgłosić jeśli fryzjerka zniszczy włosy ? Czy jest bezkarna jedynie można napisać złą opinię ? Chodzi o loreal w baninie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Loreal w baninie spalił mi doszczętnie włosy, ta pani chyba już tam nie pracuje ale ogromnie żałuje ze nie poszłam tam z kępa spalonych włosów które miałam , pamietam jak siedziałam i wyciagalam spalone włosy i ryczałam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wydaje mi się że pracuje chyba że zatrudnili kolejna papryczkę nie nadająca się do tego zawodu ( mam nadzieję że to czyta)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Chyba tam zatrudniają same praktykantki bo poziom strzyżenia dramatyczny!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pępowo studio tiffi!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

również polecam choć niechętnie bo im więcej klientów to terminy zawrotne
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

polecam panią Monikę z Żukowa, chodzę kilka lat i nie zamienię na nikogo innego :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja polecam fryzjer fala w miszewie , wszystko ok a ceny ok - nie to co w mieście Banino i okolicy !
A ja polecam Mateusza z Olszewski&Glebocka. Regularnie się u niego farbuje i zawsze wychodzę zadowolona
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Czy któraś z pań była w salonie EMI ? Ktoś może coś powiedzieć dobrego lub złego ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam https://pl-pl.facebook.com/bebeautygdansk/

Gdańsk Kokoszki
W Baninie nie ma
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

niestety ale muszę przyznać rację, sama jestem zmęczona poszukiwaniem normalnego dobrego fryca...byłam w loreal...masakra...poszłam do tego głębocki coś tam coś tam - musiałam słuchać jak gadał na tych z loreal...po 3 wizycie gdy poplątali mi tak włosy że myślałam że później mi je wyrwą...zmieniłam na Pam i wydawało się że jest super ale później nie odbierają telefonów...nie umawiają na terminy - matka wszytko ogarnia i chyba nie daje rady...więc prosić się nie będę jak to taki problem...

będę poszukiwała w Gdańsku - proszę o namiary jeżeli możecie szczerze kogoś polecić.

A ja dziś byłam w EMI i nigdy tyle komplementów nie usłyszałam. Rewelacja

Emi ? To jakiś niwy ?

Nowy nie ale byłam dwa razy i super więcej fryzjera nie szukam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Salon Beata na Kościuszki we Wrzeszczu, polecam, chodzę tam od 15 lat i nigdy nie wyszłam niezadowolona
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

A salon na Borowieckiej, warto czy niekoniecznie?

W budynku przy Żabce - warto. Jakość do ceny adekwatna i nie trzeba jeździć do miasta. Chłopak wie co robi, jak poobserwujesz jego ruchy przy pracy to od razu rzuca się w oczy, że jest po profesjonalnych szkoleniach. Wie jak operować sprzętem. Zna się na koloryzacji. Ogląda włos. Ładnie dobiera kolor i ładnie się go później nosi. Nie kantuje, że coś będzie dobrze wyglądać, jeśli nie będzie. Nie jest nachalny ale potrafi doradzić. Dla mnie spoko. Nie szukam gdzie indziej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Blondy polecam w salonie w Żukowie nad delikatesami przy rondzie. Próbowałam wcześniej w innych salonach, wychodziłam zadowolona z pięknym kolorem, który zniknął po pierwszym myciu. Zostawałam z żółtyi pasmami, z którymi niebieski szampon sobie nie radził. Tam w końcu uzyskałam ładne rozjaśnienie bez efektu żółtka. No i ceny przyjaźniejsze niż w Baninie.

Inne tematy z forum Banino

Hocki klocki (111 odpowiedzi)

Wiecie kto prowadzi tą placówkę ?

budujecie/kupujecie na kredyt? (261 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Poszukuję dobrego mechanika (59 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś z Was może polecić solidny warsztat w okolicy Banina? Chodzi mi o jakiś...

do góry