Widok

Fryzjer Przymorze - do farbowania, który najlepszy??!

Moda i uroda Temat dostępny też na forum:
Kobiety, dziewczyny: która fryzjerka na Przymorzu dobrze farbuje?? Nie chodzi o jeden kolor czy typowe pasemka ale o coś bardziej skomplikowanego, wymaga to dobrej ręki i wprawy...
Do tej pory farbowałam włosy na Zaspie a tutaj tylko robiłam cięcie w kilku salonach, ze wszystkich byłam zadowolona ale jeżeli chodzi o farbowanie to nie mam zielonego pojęcia, który zakład wybrać żeby mieć pewność że zrobią mi na głowie dokładnie to, co chcę...
Brałam pod uwagę 4 salony: Klips na Krzywoustego, Gosia (niedawno remontowany salon, też na Krzywoustego), Emilia (również Krzywoustego) i Diamond na Chłopskiej. Co sądzicie??? Z góry dzięki za wszelkie sugestie.
P.S. Opinie o salonach czytałam, ale niestety niewiele mi to pomogło
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jakiś czas temu korzystalam z uslug salonu "Dorota" w Alfie. Bylam bardzo zadowolona, a za kazdym razem trafialam na inna fryzjerke. Tylko ta cena mnie przerazala. Za sciecie, farbowanie i ulozenie placilam 150 pln :/ wiec sporo. Fryzjera zmienilam tylko dlatego, ze za ta sama usluge place w tej chwili 120 pln.
Jesli cena nie ma dla Ciebie znaczenia, polecam Alfe.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ok dzięki... w sumie cena nie gra roli, ale o tej Dorocie krążą różne opinie, od skrajnie negatywnych do dobrych i mam mieszane uczucia. Trochę się obawiam...
A w tych czterech salonach które wymieniłam, ktoś był, może polecić?
Niestety w Gdańsku nie byłam jeszcze nigdzie u fryzjera, ale za to mogę polecić Olgę Sobocińską, studio ma w Gdyni na ulicy Warszawskiej 5, tel 608057955.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Salon Gosia najlepszy! ;)
a ja polecam p. Judytę z salonu Pracownia Fryzjerska Leszek K & SPA włosów, z ulicy Dąbrowszczaków 11. Byłam tam z groupnu niedawno i jestem bardzo zadowolona. Ścinałam włosy na krótko i farbowałam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja mogę się wypowiedzieć o salonie diamond
NIE POLECAM
farbowałam tam włosy i to jakieś nieporozumienie
odrost ciemniejszy reszta jasna- i teraz rewelacja "fryzjerka" powiedziała ze po paru myciach kolor się spierze!
Wiec jeśli chodzi Ci o efekt spranego koloru to śmiało ;p
Mi osobiście o to nie chodziło bo jak mam sama wybierać kolor to po co fryzjer !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dużo dobrego słyszałam o pracowni fryzjerskiej na Dąbrowszczaków.
Za to nie polecam salonu w Leclerku .Mam mocno napięty grafik
i intensywnie pracuję. W sobotę poszłam do nich. W salonie pusto,
pani twierdzi ,że zaraz ma klientów. Spędziłam 90min w sklepie ( czekałam na transport) i tylko 1 osoba była przez ten czas a fryzjerki są 3.Na krótkie włosy ,strzyżenie/raczej podcięcie i farbowanie 140zł.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja polecam fryzjerkę Anię która kiedyś miała zakład na Dąbrowszczaków w hotelu Dal.
Teraz przeniosła się na Zaspę, na przeciwko ETC, w pawilonie na drugim piętrze.
Robię u niej od kilku lat, koleżanki moje również.
Ma dobre farby i wiedzę. Zawsze wychodzi tak jak się chce.
Ceny bardzo przystępne
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja polecam Panią Asię z Mariposy na ul. Jagiellońskiej, viv a vis zielonego rynku i biedronki, przystępne ceny, miła atmosfera i profesjonalne podejście :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja polecam Kwiryne,ale z ...Brzeźna salon QUIRIS.
Sciagalam kolor z ciemnego brazu na toffi,pozniej na ciemny blond a teraz mam jasny blond,zawsze jestem zadowolona.
Ja polecam naturalną, mega zdrową koloryzację w salonie SMARZ we wrzeszczu, warto !!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
We wrzeszczu to tylko na klonowej.
Tu masz strone fryzjer-wrzeszcz.pl
Le sens na Startowej - Kamil mlody chlopak czyni cuda z wlosami i kolorami
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tylko Studio 3 .Wszyscy są wspaniali.Pan Sebastian na dziale męskim jest zawsze zajęty.Profesjonalnie,miło.Polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Farbowanie kris-art na startowej na zaspie. Bardzo polecam, z moich spalonych blondów wyszłam u niego na ładne, długie włosy. Co do cięcia to ja robię tylko końcówki, więc ciężko coś spaprać ale koleżanki nie były zadowolone, za to z farb jak najbardziej. A przechodziłam różne etapy np odrost ciemny blond, środek w kolorze brązu a końcówki jeszcze po blondzie, ładnie kryło. Minus to że dość wolno to robi, no ale za to starannie :)
Byłam w Smarz we wrzeszczu, ich kosmetyki cudownie pachną, i efekty mega.
Polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ja chodzę do Pinkie Pie na Chłopskiej i jestem bardzo zadowolona. Chodzę do pani Sylwi ale widać, że wszystkie Panie z salonu znają się na swojej pracy. I ceny są niskie w porównaniu z innymi salonami
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam kolor i skrócenie włosów w salonie na ulicy Wajdeloty "Smarz"

Inne tematy z forum Przymorze Małe

Słupska 63 (7 odpowiedzi)

Apartamenty powstają na Przymorzu, przy mało ruchliwej uliczce, z której korzystają głównie...

Willa Krzywoustego (6 odpowiedzi)

W okolicy, w której powstaje Willa Krzywoustego znajduje się bogato rozwinięta infrastruktura -...

LIDL koło zielonego rynku (17 odpowiedzi)

Czy to prawda że na placu koło rynku będzie Lidl?

do góry