Widok

Fryzjer Reda

Witam

Zamierzam umówić się na makijaż ślubny w Redzie w związku z tym, żeby w dniu ślubu zbyt dużo nie kursować, mam pytanie. Czy znacie jakiegoś dobrego fryzjera w Redzie? Chodzi mi oczywiście o fryzjera który ładnie upina włoski.

Pozdrawiam :)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam,ja znam jedna fajną dziewczynę super czesze tu mozesz poczytać o niej http://www.studiovogue.pl na imie Karolina i przychodzi też do klientek do domu,tu masz jej nr tel.889486093 jak byś chciała sie z nią umówić
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No właśnie... Tylko jest z Gdyni i ma do mnie jakieś 20 km bo nie mieszkam w samej Redzie. Także nie wiem czy będzie chciała dojechać :/
image
w Redzie pani Magda z ulicy Derdowskiego
Hej, ja polecam Panią Żanetę z salonu na Jana Pawła II. Mnie czesała na imprezę (nie wesele), nie chciałam bardzo upiętej fryzury - loki lekko podpięte, opadające na ramiona. Wyszło naprawdę ok, loki trzymały się do rana. Widziałam też kilka innych fryzur które "robiły" Pani Żaneta i Patrycja i klientki wyglądaly na zadowolone.
Właśnie o taką fryzurę mi chodzi. Jak nazywa się ten salon?
image
ja będę się czesała w salonie w Biedronce pani Olivia chyba :))) taka w czarnych włosach ja jestem bardzo zadowolona z jej usług
zadzwonić zapytać można
Jednak wolę na miejscu w Redzie :) A ta pani to może Ola a nie Oliwia? Widziałam już kilka opinii na jej temat ale są skrajnie różne...
image
może ktoś jeszcze? :)
image
ja dojerzdżam do kientek...mój tel 500321267
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
również polecam Magdę z Derdowskiego. Czesała mnie do ślubu - tanio i fajnie, a przede wszystkim trwale:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a czy ten salon na derdowskiego to salon Afrodyta? Bo tylko taki znalazłam :)
image
I czy wiecie może od której godziny czynny w sobotę? Ja w dniu ślubu fryzjera będę musiała mieć już na 7:00 rano...
image
Zawsze mozna sprobowac porozmawiac.
Ja polecam Zanete i tak nazywa sie je zaklad fryzjerski w Redzie za supermarketem, za sklepem miesnym Dominik na parterze bloku
(parking kosciol lub blizej supermarket) .
Ma doswiadczenie juz napewno 15 lat i stara sie dogonic modne fryzury.
Polecam Salon KASIA w Redzie na ul. Łąkowej 18 Miła obsługa, Pani Kasia naprawde bardzo ładnie czesze i robi fryzury na każdą okazje.
Przyjdź i sama zobacz.( numer do P. KAsi 504-820-250
Zapraszm Serdecznie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Polecam Salon M&M czyli P.Magda z salonu na ul.Derdowskiego17a. Robią ekstra fryzury ślubne, można także zrobić makijaż. Dziewczyny mają super pomysły takie jak METAMORFOZY! Sama skorzystałam z ich usługi i będę miała super pamiątkę!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kupię

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...

do góry