Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam wątek zamknięty Dzis skorzystalem pierwszy raz wizyty. Wybor trafiony w 10 . Na pewno wroce...
~Tomasz
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 12 kwietnia 2018

Bez cienia wątpliwości mówię: I will be back!!! wątek zamknięty Zawsze myślałam, że długie włosy to właśnie ten element, który nadaje...
~M.SZ.
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 3 lipca 2017

Profesjonalizm i humor :) ... wątek zamknięty Od pierwszej wizyty do dziś strzygę się u Mateusza, gdyż potrafi świetnie...
~W.K.
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 7 kwietnia 2017

Super wątek zamknięty Świetne, profesjonalne podejście Szybko i bez problemów Wyrozunialy i miły...
~Stefan Kozikowski
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 marca 2016

Miło i profesjonalnie wątek zamknięty Ciekawy salon. Pan Mateusz fach najwyższej klasy. Kreatywny ale otwarty...
~Suseł
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 7 maja 2015

Bardzo dobry fryzjer męski. wątek zamknięty Mateusz to konkretny fryzjer męski, powiedziałem czego oczekuję, nie dość,...
~Artur
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 5 maja 2015

bardzo fajnie wątek zamknięty Fajne miejsce,bardzo kameralnie.Obcinał i farbował mnie mężczyzna i o dziwo...
~kasia
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 1 września 2014

dla mnie bomba! wątek zamknięty Byłam u p. Mateusza. Super cięcie!!! Polecam wszystkim dziewczynom, które...
~Anna
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 18 września 2013

Przerost formy nad treścią wątek zamknięty Obcinałam włosy u Pana Mateusza - przeciętny fryzjer lecz sympatyczny...
~Blacky
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 6 marca 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry