Widok
Droga Pani gdyby odpadły Pani rzęsy to przyszlaby Pani w pierwszej kolejności do salonu- przez 7 lat nie zdarzyła się taka sytuacja :). Włosy zielone? Nie było takiej sytuacji o czym moze poswiadczyc monitornig. Staramy się aby każda klient/klientka wychodzil/a zadowolony/a. Droga "konkurencjo" to klienci sami wybieraja... nie znizamy sie do takiego poziomu by bukowac terminy albo wypisywać głupoty na Państwa temat. Szanujmy się.
Nie zgadzam się z właścicielką be beauty dzwoniłam chciałam pedicure a powiedziano mi że aż za 3 tyg.smiechu warte a siedzą i piją kawę przed tą swoją Buda oklamane kobiety.Powiekszanie ust powinna robić dyplomowana pielęgniarka technik usług kosmetycznych a nie zwykła kosmetyczka ...w jednym pokoju robią usta ,paznokcie ,rzesy i pedicure zenada ,i gdzie tutaj higena ludzie .Masakra
Droga Pani wolne terminy publikujemy na Facebooku. Pracę zaczynamy od 10:00. Często jesteśmy dużo wcześniej by zjeść śniadanie i wypić kawe- każdy ma chyba do tego prawo? Stolik w naszym ogródku jest zarówno dla klientów jak i pracowników. Powiększanie ust jest w osobnym gabinecie. Każda strefa jest wydzielona. Jest zapewniona higiena i sterylnosc. z pani komentarza można stwierdzić że nigdy Pani u nas nie była. Po co inne osoby wprowadzać w błąd? Chyba pomyliła Pani salony.
Pozatym wystarczy sprawdzić IP :) Pani "klientki" właścicielko salonu na ul.Montazystow 33. Uprzedzam że nasze rozmowy są nagrywane i jeżeli nie zaprzestanie Pani szkodzić publicznie mojemu salonowi podlega to karze wg nie uczciwej konkurencji i znieważaniu publicznemu. Już jakiś czas temu miałam Panią odwiedzić osobiście, ale z braku czasu przez "picie kawy" doszłam do wniosku że szkoda się znizac do takiego poziomu. Nie jest Pani dla Nas konkurencja bo reprezentujemy zupełnie inne poziomy i priorytety. Proszę wziąć moje uwagi do serca i zacząć działać fair i skupiać się na swoim salonie.
Kobieto skup się na higienie, a w zasadzie jej braku, w tym słowom żałosnym saloniku na Montażystów. Poziom wypowiedzi żenujący a usług wrecz tragiczny. Typowa komuna.
Poziom intelektualny niski jak u rybki akwariowej. Żal rzyc ściska ze profesjonalny salon pozbawił klientek. Tak działa wolny rynek. Lepiej dopłacić i mieć usługę na najwyższym poziomie aniżeli zapłacić grosze i wyjść z dramatem i szukac ratunku u profesjonalistów. Nie pogarszaj się już wiecej
Poziom intelektualny niski jak u rybki akwariowej. Żal rzyc ściska ze profesjonalny salon pozbawił klientek. Tak działa wolny rynek. Lepiej dopłacić i mieć usługę na najwyższym poziomie aniżeli zapłacić grosze i wyjść z dramatem i szukac ratunku u profesjonalistów. Nie pogarszaj się już wiecej
Mi też tak szybko odpadły, ale nie poszłam do salonu z reklamacją bo stwierdziłam że nie chce żeby mi znowu odpadły po 2 dniach. Teraz jeżdże do Banina i jestem z rzęs mega zadowolona. Nie podobało mi się też że robiąc rzęsy leże w przedsionku kibla!! i Pani tam pracujące urządzają sobie wycieczki i żarciki, moje osobiste rzeczy leżą a ktoś cały czas łazi w tą i spowrotem. żadnej intymności, nawet drzwi tam nie ma.
Ale fryzjerka jest ok.
Ale fryzjerka jest ok.