Widok

Fryzjer na chełmie!

Chełm Moda i uroda Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny! Muszę wybrać się do fryzjera chcę ściąć długie włosy do ramion. Problem w tym że nie byłam nigdy nigdzie na chełmie a nie chce iść do pierwszego lepszego fryzjera i wyjść z płaczem i brzydką fryzurą. Gdzie ładnie ścinają włosy? I jak na imię mają fryzjerki? Najbliżej mam na pawilony na ul. Cieszyńskiego tam są chyba 4 salony fryzjerskie... Pomocy
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Fryzjerów na Chełmie odpuściłam sobie dawno... Znalazłam salon w Różynach który poleciła mi koleżanka z pracy, która jeździ tam z małym synkiem do pani Beatki bo mają fotel fryzjerski stylizowany na Audi R8 ;) Kuba jest zachwycony. Zajrzyj na stronę i zobacz sama http://www.fryzjermm.com . Moimi długimi włosami również zajmuje się pani Beata. Ceny więcej niż przystępne :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10
W budynku z niebieskim dachem nie polecam*
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
(W budynku z niebieskim dachem w piętrowych pawilonach)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Masakra a nie fryzjerzy na zamiejskiej....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nad poczta jest jedną wielka parodia Hahahaha... Nie polecam połowy Chełmu. Wszyscy wiedzą gdzie chodzić to normalnej pani fryzjerki :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja chodzę do Pani Alinki na Zamiejskiej. Salon fryzjerski Matrix. Potrafi dobrze doradzić i dobrać odpowiedni kolor. Ostatnio zaczęła używać do farb jakieś nowości po której włosy wyglądają przepięknie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Popieram w zupełności. Szczególnie męskie są do niczego. Żenada
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

A ja nie polecam ani fryzjera na ryneczku ani nad pocztą w sumie na Chełmie nie ma dobrego fryzjera!!!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
No ja raczej nie polecam P.Ali Masakra co mi zrobila z wlosami Omijam ten zaklad na Ul Przemyskiej 41 szerokim lukiem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja polecam w Gdańsku głównym salon Adell :) Z dziećmi też sobie świetnie radzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
A ja jestem zadowolona z usług Pani Karoliny zawsze wie co doradzić w kwestii koloryzacji jak i strzyżenia ma głowę zawsze pełna pomysłów. Używa kosmetyków naprawdę wysokiej jakości i prawda, że ich nigdy nie żałuję. I też muszę przyznać, że Pani Ania też jest świetna fryzjerka bardzo ładnie strzyze panów jak i panie jako klientka spędzając czas tam przynajmniej raz na 2 miesiące przez ponad 2godz to widzę ich pracę i dziewczyn są naprawdę mile.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Hej dziewczyny !! Ja osobiście lubie chodzić nad pocztę , kilka razy jak byłam słyszałam rozmowę jak narzekały na salon na naszym ryneczku, i tez nie polecam w budynku na ul. Chałbińskiego
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
widzę że konkurencja działa albo były pracodawca! nie ładnie !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja żaden salon nie polecam A wy ludzie macie problem otwarte zamkniete
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja kilka razy byłam i nie mogę nic złego napisać jestem zadowolona z usług fakt faktem kilka razy jak podeszłam to salon przed czasem był zamkniety ale po co robić szum koło tego każdy chodzi tam gdzie chce
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co wy ludziska uwzieliscie się na te dziewczyny, moim. zdaniem to ZAZDROŚĆ ZAZDROŚĆ i tylko Zazdrość, zajmijcie się sobą
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Całkowicie popieram wypowiedz ~Sylwia 35! Każdy ma prawo do przerwy w rzeczy samej!
Jestem i zawsze byłam MEGA zadowolona z usług oraz obsługi i swojej opinii nie zmienię.
A co do negatywnych i fałszywych opinii/komentarzy, są to wypowiedzi ludzi smutnych, nieszczęśliwych i zawistnych którzy czerpią satysfakcję poprzez 'wysysanie' pozytywnej energii z innych!
Na szczęście osób które emanują pozytywną energią jest więcej!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nigdy nikomu nie dopasuje się, a ja z tego co wiem jest tam miła obsługa!!!!! Pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czesc fałszywy przyjacielu!!! pitol się razem ze swoją z***ana opinia!!! Jedyna ciągła przerwa to jest przez czytanie takich zje**nych komentarzy !!! Pozdrawiam serdecznym spitalaj!!! Klijent 12
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Każdy ma prawo do przerwy prawda?A gdyby miała stałe zamkniete to raczej salonik by nie funkcjonował. Zwolennikow na szczęście jest więcej niż przeciwników z tego co mi osobiście wiadomo.A każdy ma prawo wybory, ja swojego nie mam zamiaru zmieniać.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0